Wkenl

Hoe kunt u uw vechten vaardigheden te verbeteren

Er zijn geen stappen om te leren hoe je een betere vechter te zijn. Met elke persoon komt zijn / haar eigen stijl van vechten. Echter, er zijn enkele tips.

Stappen

Hoe kunt u uw vechten vaardigheden te verbeteren. Houd je knieën gebogen.
Hoe kunt u uw vechten vaardigheden te verbeteren. Houd je knieën gebogen.
 1. 1
  Houd je knieën gebogen. Dit zal u toelaten om snel en gemakkelijk te verplaatsen in elke richting.
 2. 2
  Houd altijd uw hoede. Handen tot aan je wangen of tempels met ellebogen verscholen in je zij. Te blokkeren haak body shots drop je ellebogen. Aan haak hoofd schoten te blokkeren bereiken uw hand aan het oor raken dan aan de achterkant van je nek. Als je eenmaal begrijpt het blok doen het allemaal in een beweging.
 3. 3
  Weet hoe te ontwijken. Uitwijken is altijd minder schadelijk voor jezelf dan het blokkeren, het maakt het ook gemakkelijker toegang tot het aanvallen direct na je tegenstanders aanval.
 4. 4
  Beoordelen uw afstand. Als ze heel ver weg verwachten kicks. Als ze armlengte verwachten stoten. Als ze vrij dicht ellebogen en knieën en worstelen verwachten.
 5. 5
  Probeer niet te gaan naar de grond in een gevecht. Tenzij je ervaren bent in het grondgevecht (bijv. jiujitsu, Braziliaans jiujitsu, judo enz.) Maar zelfs dan vergeet niet dat er geen regels zijn op de straat. Stampen, bijten, kerving zijn allemaal aanvaardbaar en zijn vooral gevaarlijk op de grond.

Tips

 • Laat je tegenstander naar je toe komen. Je hoeft niet aan degene die heeft de eerste klap uit te zijn.
 • Vergeet niet bewust te zijn van je omgeving en probeer niet te krijgen in het nauw gedreven.

Waarschuwingen

 • Gebruik altijd redelijke kracht. Als u wordt overvallen, maar onderwerpt uw ​​vijand. Als u bent sparring, gebruik van licht kracht. Gebruik alleen volledig van kracht wanneer het leven wordt bedreigd of in een professionele gevecht.
 • Vergeet niet dat de films zijn choreografie en worden gefilmd met de bedoeling van het publiek vermaken. Probeer niet om films te kopiëren en in plaats daarvan zich aansluiten bij een martial arts sportschool of kijk juiste tutorials.
 • Verwachten geraakt. Zelfs professionele en experts zijn getroffen vóór. Probeer zoveel mogelijk te blokkeren, maar als je weet dat je niet kan blokkeren, proberen om de hoeveelheid kracht die te verminderen. Bijvoorbeeld als het wordt vastgehaakt aan de rechterkant van je hoofd, beweeg je hoofd naar links als je geraakt wordt om de impact te verminderen.
 • Vergeet niet dat het leren van een martial arts uit een martial arts sportschool of dojo is veel effectiever dan het leren via video's of het lezen van de tekst.
 • Hardlopen is lafheid. Maar retraite is een tactiek. Weet wanneer retraite is de beste optie, en leven naar een andere dag te vechten. Soms is het gewoon niet waard.