Wkenl

Hoe maak je een back-stam te behandelen

Als een plotselinge pijn in je rug begeleidt elke vorm van beweging, zoals bukken of tillen, de kans groot dat u lijdt aan een belasting van de rug. Volgens het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke (NINDS), wordt rugpijn genoemd tweede alleen voor hoofdpijn de meest voorkomende neurologische aandoeningen gerapporteerd in de Europa. In sommige gevallen, kan de oorsprong van rugpijn een rugletsel meestal worden voor de onderrug. Terug spanningen ontstaan ​​wanneer pezen, ligamenten en spieren in de rug zijn gespannen als gevolg van letsel, overmatig of verkeerd tillen. Als u lijdt aan deze vorm van back kwaal, wil je weten hoe je een back-stam te behandelen.

Stappen

Hoe maak je een back-stam te behandelen. Neem een anti-inflammatoire geneesmiddelen die geacht wordt door de FDA als een niet-steroïde.
Hoe maak je een back-stam te behandelen. Neem een anti-inflammatoire geneesmiddelen die geacht wordt door de FDA als een niet-steroïde.
 1. 1
  Neem een anti-inflammatoire geneesmiddelen die geacht wordt door de FDA als een niet-steroïde. Een belasting van de rug meestal resulteert in een ontsteking in de spieren rond de wervelkolom. Ibuprofen of aspirine worden het meest voorgeschreven. Pijnstillers en spierverslappers kan ook worden genomen als dat nodig is. Actuele medicatie, zoals sport crèmes, kan ook nuttig zijn om pijn geassocieerd met een belasting van de rug te verlichten.
 2. 2
  Rest. Hoewel het belangrijk is om bewegingen of activiteiten die een belasting van de rug kan verergeren te vermijden, betekent rust niet dat volledige immobiliteit voor een lange periode van tijd. Een dag of twee van inactiviteit wordt meestal voorgesteld. Lichte stretching en lopen na een dag of twee van volledige rust is essentieel voor degenen die een belasting van de rug naar de spieren aanhoudende stijfheid te voorkomen.
 3. 3
  Solliciteer ijs. De gemeenschappelijke vuistregel is om ijs een rugbelasting voor 12 tot 15 minuten, verwijder dan het ijs gedurende 15 tot 20 minuten. Dit om de 2 tot 3 uur worden herhaald. Dit zal helpen eventuele ontsteking te verminderen. Blijf ice deze wijze variëren gedurende 3 dagen na het begin van de wervelkolom.
 4. 4
  Gebruik warmte therapie na ontsteking wordt verminderd. Na 3 dagen van ijsvorming, beginnen vochtige warmte toepassing in het gebied van de stam. Dit zal helpen om los te maken en te ontspannen rugspieren. Tijd doorbrengen in een jacuzzi of hot tub met masserende jets kan ook nuttig zijn bij de behandeling van een belasting van de rug.
 5. 5
  Ga naar een fysiotherapeut. Fysiotherapeuten zal waarschijnlijk gebruik maken van elektrische spierstimulatie, echografie en massage tot een belasting van de rug te behandelen. Zij zullen gebruiken rekoefeningen te helpen helen en te versterken gespannen spieren en ligamenten. Zij zullen ook voorschrijven rekoefeningen je thuis kan doen om het herstel van een belasting van de rug te bespoedigen.
 6. 6
  Bezoek een arts ervaren in de behandeling van rug-stammen, zoals een chiropractor of osteopathische arts. Deze artsen kunnen bieden andere vormen van behandeling, met name voor ernstige rug-stammen, zoals tractie, biofeedback of cortisone-injecties.

Tips

 • Vermijd een belasting van de rug door het houden van rug-en buikspieren sterk. Om te helpen voorkomen dat een belasting van de rug, tillen van zware objecten door het buigen op de knieën, het houden van de rug recht en het gebruik van je benen.
 • Afvallen als je overgewicht hebt. Extra gewicht kan terug verzwakken de spieren en laat je meer vatbaar voor terug te stammen.

Waarschuwingen

 • Geen ijs aanbrengen, direct op de huid. Plaats altijd een handdoek tussen een pak ijs en je huid te voorkomen dat het branden.