Wkenl

Hoe maak je een cap pistool zetten in een BB gun

Dit zal u vertellen hoe je een revolver cap pistool zetten in een bb gun. Het verschil in deze en een echte bb gun is dat deze een luide knal om mee te gaan met het projectiel.

Stappen

Hoe maak je een cap pistool zetten in een BB gun. Koop wat 6mm plastic lucht zacht bbs.
Hoe maak je een cap pistool zetten in een BB gun. Koop wat 6mm plastic lucht zacht bbs.
 1. 1
  Koop wat 6mm plastic lucht zacht bbs. Dit zal je munitie zijn als je nog niet hebt dacht dat het uit.
 2. 2
  Neem je pet pistool en, met behulp van een, neem een mes of schaar en zet de punt van het in de voorkant van de oranje dop en draai het totdat er een gat ter grootte van de rest van het vat.
 3. 3
  Boor met een boormachine.
 4. 4
  Neem de oranje topje helemaal uit.
 5. 5
  Probeer de BB neer het vat waar het vat is verbonden met de cilinder (het draaiende deel). Als het niet gaat, of er is een tweede obstructie in het vat gebruik je mes om de verstopping eruit te komen of om de invoer groter te maken de bb doorlopen.
 6. 6
  Neem de dop met een tang. Maar als het niet een multi-gekleurde gun ik zou het niet aanraden, want dat is hoe de politie te identificeren als een speeltje.
 7. 7
  Neem de cilinder uit en zet een BB in elk gaatje in de andere kant zet je de doppen in. Dan duw je het naar beneden met een potlood of iets. Duw hem slechts tot halverwege way.if duw je het helemaal naar beneden dan zal het niet in staat zijn om uit te komen.
 8. 8
  Zet een verse lading van caps op en zet dan de cilinder terug in het geweer. Zorg ervoor dat de BB's worden geconfronteerd met het vat!
 9. 9
  Punt op het onderwerp en vuur weg!

Tips

 • als je van plan het kopen van een goedkope 11 dollar airsoft wapen niet. deze wapens zijn goedkoper duurzamer (als je een metalen kopen) en net zo krachtig, zo niet een beetje meer of minder powerful.the enige negatieve aspect is dat het vereist een beetje werk en reload tijd is slow.but Ik denk dat het een betere manier om te gaan.
 • Als de cilinder niet individuele gaten voor de bbs, en ze zijn allemaal met elkaar verbonden dan zal dat niet werken. Vanwege de uitbreiding van de lucht is wat dwingt de BB uit. Als ze allemaal zijn aangesloten dan is het laat lucht in en zijn te breed van een ruimte voor de lucht om voldoende uit te breiden om iets te doen.
 • Voor munitie kunt u ook gebruik maken van de bal op dressing pinnen. Om hen af ​​te nemen om een ​​tang en pak de naald met een en de bal met de andere, en geven een krachtige sleepboot.

Waarschuwingen

 • Gebruik dezelfde voorzichtigheid als u zou doen met een BB gun.
 • Het is tegen de wet om het oranje kapje af te leiden van een speelgoed pistool.
 • Net als elk ander pistool verwondingen kan en mag gebeuren.
 • NOOIT schieten op de ogen of het gezicht. Dit is veel krachtiger dan een gewone airsoft gun.