Wkenl

Hoe maak je een goede skate schoenen te kopen

Je schoenen gaan door zo veel elke dag, zelfs meer als je een skateboarder. Het kiezen van de juiste schoen is meer een kwestie van persoonlijke stijl dan de werkelijke ervaring, maar het kan gemakkelijk zijn als je weet wat je doet.

Stappen

Hoe maak je een goede skate schoenen te kopen. Beslissen of je echt nodig hebt skate schoenen.
Hoe maak je een goede skate schoenen te kopen. Beslissen of je echt nodig hebt skate schoenen.
 1. 1
  Beslissen of je echt nodig hebt skate schoenen. Als je niet van plan om te veel te schaatsen, dan heb je niet echt nodig hebt geen tenzij je alleen in het voor stijl.
 2. 2
  Kies een merk dat is al een tijdje, de meeste van de tijd dat zijn de besten. Emerica, Fallen, Dekline, Duffs en ES omdat alle van hen zijn goed. Maar als je wilt de beste schoenen met de beste grip, slijtage, en flex dan wil je Vans krijgen, Adio, Globe, DC, Nike, Circa, Lakai, en DVS. Osiris is geweldig voor de looks, maar is niet het beste voor schaatsen
 3. 3
  Denk na over uw skateboarden stijl. Als u wilt trucjes dan je nodig hebt om een ​​hardere schoen plukken doen, probeer dan een met leder zijkanten en eventueel wat schoenveter bedekking. Probeer er een te krijgen met een dikkere zool en duurzaam bodem. Dit betekent dat als je een meisje bent, moet je wat jongen schoenen te krijgen. Schoenen van het meisje zijn niet echt zo goed als de jongen, waarschijnlijk omdat meisjes niet worden verwacht dat zij een hoge kwaliteit schoen nodig. Ook bij het zoeken naar duurzame schoenen, op zoek naar schoenen met rubberen neuzen, en of drievoudige stiksels. betekent drie rijen steken waar delen van de schoen bijeengehouden worden
 4. 4
  Niet breken uw budget. Wees niet bang om de goedkopere schoen kopen. Je hoeft niet echt skate schoenen nodig hebt als je niet van plan om dat vaak te schaatsen. En als je in het voor de mode, zal elk merk dat ziet er cool uit te werken. Met skate schoenen mensen zich geen zorgen over het merk, ze zich zorgen maken over de stijl.
 5. 5
  Als u zich zorgen maakt over het dragen van uw schoenen krijgen een goedkope paar voor boarding en een mooier paar voor mode. Voor sommige mensen, verpest hun schoenen is een van hun grootste zorgen.

Tips

 • Als u niet wilt duct tape te gebruiken, probeer schoen goo. het is een soort van kit en lijm voor uw schoenen, en is verkrijgbaar bij de meeste warenhuizen, evenals online skate winkels zoals ccs.com. Het zal gaten dichten op het bovendeel van de schoenen, en zal een tijdelijke oplossing bieden voor gaten in de bodems. de levensduur van de nieuwe schoenen verlengen, een dunne laag op de voor-en buitenzijde van de schoenen. superlijm werkt ook.
 • Als u weet dat ervaren schaatsers, hen vragen over hun eigen voorkeuren.
 • Als u vindt dat uw schoenen zijn slijten veel te snel, en je hebt niet genoeg geld om nieuwe te kopen, probeer dan met behulp van duct tape. Ja, het ziet er lame, maar als je duct tape op het delen van je schoenen die het meest te verduren (De zij-en voorkant van je voorste voet) lijdt, zal de levensduur van uw schoenen sterk toenemen.
 • Als u comfortabel dragen van uw eigen schoenen bent, is dat prima, maar schaatsen zal echt draag ze uit.
 • Sommige schoenen hebben een uitneembare zool, waarmee je uit de zool en zet je veters eronder. Je moet dit doen als uw schoen heeft deze functie.

Waarschuwingen

 • Vanwege het feit dat het bevat een aantal schadelijke chemicaliën, schoen goo is een gereguleerde stof in sommige staten. bereid zijn om in de problemen als je gaat om het te kopen.
 • Als je gaat om schoenen goo te gebruiken, toe te passen buiten of in een goed geventileerde ruimte, en laat het drogen voor 18-24 uur vóór gebruik.