Wkenl

Hoe maak je iemand ' nee! ' Vertellen

Als je jezelf vinden in een situatie met iemand, die probeert om je onder druk om iets dat je niet wilt doen, gewoon zeggen No. Maak je geen zorgen over het kwetsen van hun gevoelens, maak je geen zorgen dat ze niet zullen willen je weer te zien. In dit soort situaties, zorgen alleen maar over je eigen gevoelens en gedachten. Niet ooit jezelf toestaat te worden "gepraat" in iets dat je niet wilt doen doen!

Stappen

Hoe maak je iemand ' nee! ' Vertellen. Houd oogcontact, zodat ze begrijpen dat je serieus bent en moet omgaan met de situatie.
Hoe maak je iemand ' nee! ' Vertellen. Houd oogcontact, zodat ze begrijpen dat je serieus bent en moet omgaan met de situatie.
 1. 1
  Maak oogcontact. Het is belangrijk dat iedereen het zien van de interactie begrijpt en gelooft dat je serieus bent. Haal diep adem. Niet glimlachen! Maak ze serieus nemen u!
 2. 2
  Schreeuw niet! luid en met overtuiging. Dat moet de dader genoeg om de huidige situatie te stoppen en geven u de tijd om uit te leggen of zet afstand tussen u verrassen.
 3. 3
  Houd oogcontact, zodat ze begrijpen dat je serieus bent en moet omgaan met de situatie.
 4. 4
  Loop meteen weg. Niet houden rond deze persoon proberen te overtuigen wat hij of zij wilde doen iets wat je ook wilde horen.
 5. 5
  Zeg nee, dan op GO. Tenzij de andere persoon wordt direct verontschuldigen en verzekeren u dat hij of zij zal het gedrag niet te herhalen, er is niets meer te zeggen.

Tips

 • Volg altijd al met je overtuigingen. Als je nee zegt, dan is het antwoord nee, en mag er geen blijven totdat er iets verandert.
 • Als je merkt dat je bezig bent met een ernstige fysieke strijd en je bang bent dat je ernstig gewond raken of verkracht, zo vreemd als het lijkt, zijn er een aantal over-the-top dingen die je kunt proberen, die zeker niet zouden kunnen zetten: probeer gek doen (schreeuwen raar, onzinnige zinnen, schuim op de mond of kwijlen), overgeven als je kunt, je broek plassen, etc. Het klinkt bizar, maar als je iets walgelijk kunt doen, kan het afsluiten van de fysieke strijd en geven je tijd om te ontsnappen. All's fair in dit soort situaties.
 • Vergeet niet dat, hoewel mannen over het algemeen geen vrouwen slaan, hebben slechte dingen gebeurde toen een man voelt je hebt 'bracht hem op "en vervolgens ontkende hem iets. Hij kan voelen vernederd en boos, en kan agressief worden. Agressieve uitbarstingen in deze situaties hebben voorgedaan waarbij zelfs extreem low-key en mellow mannen. Als u hebben hun toevlucht tot fysiek geweld om een ​​man te stoppen van het aanraken van je als je hem hebt gevraagd om te stoppen, het is een gevaarlijke situatie. Het laat zien dat hij al bereid was om geweld te gebruiken om zijn zin te krijgen, en de pijn kan zijn woede aanzienlijk brandstof.
 • Voor vrouwen, in romantische situaties waarin er geen reactie op uw luid en nadrukkelijk NO, en je kunt niet weglopen, gebruik maken van de open palm van uw hand om de dader hit in de neus met een opwaartse beweging. Gebruik niet een vuist - een open hand is effectiever. Ongeacht wat Hollywood zou je denken, dit zal hem niet doden. Het zal hem een ​​bloedige (en mogelijk gebroken) neus te geven. Voor mannen, niet tot geweld, tenzij het absoluut noodzakelijk is of de dader is sterker dan jij.
 • Terwijl wordt geleerd dat een man niet vinden van een vrouw, in bepaalde gevaarlijke situaties, zou een man degene die wordt aangevallen en aangevallen worden. In een situatie als deze, zou de man moeten alle middelen gebruiken ter beschikking om zich te beschermen als hij zegt 'nee' is niet genoeg.
 • Als je zegt Nee je hoeft te betekenen. Zorg ervoor dat uw verbale signalen zijn duidelijk en precies. Sommigen denken dat 'nee' zeggen met een glimlach betekent iets anders dan "nee".

Waarschuwingen

 • Vergeet niet de rijm. NEE zeggen en dan op GO. Beter niet te vechten of ruzie, gewoon laten.
 • Maak je geen zorgen als om wat voor reden dan ook de veroorzaker van je om te zeggen "NO" niet meer zoals jij. Ze waarschijnlijk niet de moeite waard toch als ze je boos in die mate.
 • Wees niet bang om nee te zeggen.
 • In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn er gevallen waarin het is jouw schuld, het leiden van een man op [vertellen van een man die je wilt worden aangeraakt wanneer je echt niet is een voorbeeld van het leiden van een man op] is een van hen. Maar als je de fout van het leiden van een man op te maken niet (niet) bang om nee te zeggen.