Wkenl

Hoe maak je mensen denken dat je er vertrouwen

De meest aantrekkelijke eigenschap in een persoon is vertrouwen. Zelfs als je niet in jezelf kun je mensen laten denken dat je bent.

Stappen

Hoe maak je mensen denken dat je er vertrouwen. Houd je hoofd omhoog.
Hoe maak je mensen denken dat je er vertrouwen. Houd je hoofd omhoog.
 1. 1
  Houd je hoofd omhoog. Hebben lange, rechte houding en lopen als u eigenaar bent van de wereld, zelfs als u niet het gevoel dat je doet.
 2. 2
  Maak oogcontact. Kijk niet naar beneden of van links naar rechts.
 3. 3
  Toen handen schudden, hebben een stevige grip, maar niet te stevig!
 4. 4
  Spreek luid en duidelijk. Denk na voordat je spreekt, zodat je een duidelijk idee van wat te zeggen. Als je de neiging om wirwar woorden in een poging om snel door wat je zegt, vertragen.
 5. 5
  Smile. Toon altijd uw parelwitte tanden.
 6. 6
  Lachen. Zodat het lijkt alsof je altijd plezier. Lachen om je fouten, je zult lijken meer tevreden.
 7. 7
  Bezig te houden. Niet alleen staan ​​rond. Nieuwe mensen ontmoeten. Delen een leuke grap, join clubs, doen sociale dingen.
 8. 8
  Neem complimenten sierlijk door altijd glimlachend en eenvoudig zeggen "dank u." Als iemand die je betaalt een compliment, niet reageren door er zelf naar beneden. Indien mogelijk, compliment van de andere persoon in uw reactie (bijvoorbeeld door iets te zeggen als "Oh, wat lief van je op te merken" of "Oh, dat is aardig van je om te zeggen dat.")
 9. 9
  Stel vragen van welke aard dan ook. Soms vragen domme vragen is de beste manier om het vertrouwen te stimuleren, en de mensen grote bewondering voor mensen die geen angst om beoordeeld te tonen. Je hebt niets te bewijzen aan iedereen, zo gek, spontaan, hebben leuke gesprekken. Deze zijn echt goede manieren om te bewijzen aan anderen dat je er vertrouwen in.
 10. 10
  Wees eerlijk. Mensen zoals jij meer als ze het gevoel dat ze kunnen vertrouwen en je bent in staat om jezelf te vertrouwen. Als je een fout maakt, maak een volledige verontschuldiging, zonder excuses.
 11. 11
  Waardeer jezelf voor wie je bent. Handelen op een zelfverzekerde manier zal u lijken meer vertrouwen, maar het is ook belangrijk om waarde te vinden in jezelf als individu. Dit geeft je echt vertrouwen te geven. Je bent een speciaal iemand, je hebt een mooie glimlach, en je bent goed in veel dingen bent! Maak een lijst van deze dingen voor jezelf, en herinner jezelf vaak van je grote kwaliteiten.
 12. 12
  Zorg ervoor dat u niet zenuwachtig als iets te doen of het zal zingen, dansen, of het nemen van het rijexamen, kan nervositeit alles voor je verpesten. Als je zingt, zal je vreselijk, hetzelfde klinken met dansende en rijden.

Tips

 • Doen alsof je niet kan schelen wat andere mensen denken, zelfs als je dat doet. Handelend als jezelf zal leiden tot vol vertrouwen.
 • Probeer niet om mensen te imponeren. Het beste advies dat iemand kan je ooit geven is om je eigen leven te leiden. Hoe harder je probeert om mensen te imponeren, hoe meer indruk ze zullen worden. Niemand bewondert de kiss-up. Ga gewoon over uw bedrijf en uw sociale leven zal vallen op zijn plaats.
  • Vergeet niet, zelfs als je niet vertrouwen, niemand weet het. Faken totdat je het. Pretenderen te vertrouwen en uiteindelijk zul je zelfvertrouwen.
 • Vergeet niet om altijd je best uitzien en zich goed voelen. Een goede verzorging van jezelf is belangrijk voor uw welzijn. Uw hygiëne, kleding en houding zijn zeer belangrijke onderdelen van wie je bent, en je moet deze dingen gezond te houden. Door het verzorgen van jezelf, zullen deze acties je geest te vertellen dat je bent speciaal en waardevol, en dit op zijn beurt, zal echt je vertrouwen in jezelf te maken.
 • Soms als je handelt zelfverzekerd, mensen jaloers en proberen te doen wat jij doet. Neem dit als een tip dat wat je doet werkt.
 • Je hebt dit kostbare leven te leven - leef het ten volle. Je wilt niet hebben betreurt later in het leven, omdat andermans mening van jullie onderbroken je geluk. Stel jezelf de vraag: "Zal dit toe 1 jaar vanaf nu?"
 • Zet je zelf die er zijn. Join zoveel naschoolse activiteiten, waaronder sport, die aan uw interesse. Dit kan laten zien dat je niet een eenling, en dat je zelfverzekerd genoeg om te werken met andere mensen.
 • Vergeet niet dat uw eerlijke bezorgdheid, je aangeboren overtuigingen en de fontein van vitaliteit binnen je altijd te bereiken en voer de harten van de mensen. Het is omwille van je eigen gehechtheid aan kleinzieligheid en oppervlakkige glamour en glitter die je zelf onderschatten. Dus zorg ervoor dat als je soul-searching en dienovereenkomstig te handelen, zullen de mensen zeker denken dat je er vertrouwen in. [Zie: Glimlachen Zon: Dr Shriniwas Kashalikar]
 • Er zijn vele artikelen over het verbeteren van het vertrouwen, en na stuks van elk, zal leiden tot verwarring en teleurstelling. Stel doelen. Opzoeken "Het vreemdste Secret" op Youtube en doelen je gelooft inch Het zal u meer vertrouwen dan je kunt vinden door het volgen van een artikel. Je zult weten dat je uniek bent, omdat je werkt naar een doel dat u wenst, en u zult zien dat de meningen van andere mensen doen er niet toe. Daarnaast zul je een betere gids voor het maken van elke dag beslissingen, wat betekent dat meer zekerheid hebben.:)
 • Laat nooit je hoede, daarbij toont mensen die je niet echt veel vertrouwen, omdat het lijkt alsof je iets wat je niet zo comfortabel met deden.
 • Zeg hallo aan iedereen en vriendelijk te zijn. Zelfs als ze zijn gemiddelde of verlegen, zullen ze net als u, want u bent aardig.

Waarschuwingen

 • Niet ooit laat niemand je vertellen dat je niet goed genoeg, omdat ze niet beter.
 • Niet vastklampen aan mensen en hen al het been werk in een gesprek doen. Dit zal ze het gevoel dat je overbodig bent.
 • Wees niet ontmoedigd als je niet kunt volgen bepaalde stappen, zoals stap # 2 bijvoorbeeld. Je hoeft niet te perfecte houding te worden gerespecteerd hebben.
 • Wees niet te luid, onaangenaam of veeleisend. Dat is een turn-off voor veel mensen.
 • Probeer niet willekeurig om "anderen denken" dat je "vertrouwen". Die ervoor zorgt dat mensen denken, voelen, en bevestigen dat je belachelijk in plaats van vertrouwen zijn.
 • Niet overdrijven het glimlachen. Sommige mensen zeggen dat je de hele tijd te glimlachen, maar dat kan komen als soort griezelig. Gewoon doen wat van nature komt en glimlach op gepaste tijdstippen.