Wkenl

Hoe om calorieën te verbranden

Je weet waarschijnlijk al dat om, moet je meer calorieën dan je verbruikt branden. Dit artikel zal een kijkje op een aantal eenvoudige manieren om calorieën die je kunt integreren in je dagelijks leven te verbranden nemen.

Stappen

Hoe om calorieën te verbranden. Bereiken voor de cafeïne, doorgeven aan de suiker en room.
Hoe om calorieën te verbranden. Bereiken voor de cafeïne, doorgeven aan de suiker en room.
 1. 1
  Fidget. Studies tonen aan dat slanke mensen fidget voor ongeveer 150 minuten per dag meer dan zwaarlijvige mensen doen. Dat soort low-grade activiteit (tikken voeten en vingers, twirling haar, gebaren terwijl sprekende, etc.) kan branden 350 calorieën per dag, wat zich vertaalt in 10-30 pond per jaar! Het heet Non-Exercise Activity thermogenese (NEAT), een beweging die niet is bedoeld als oefening. U kunt een extra 100-150 calorieën per uur verbranden door het verhogen van NEAT. Hier zijn enkele ideeën:
  • Staande verbrandt 50% meer calorieën dan zitten. Staan tijdens het praten aan de telefoon, met behulp van de computer, of het lezen van de krant.
  • Pacing is nog beter. Door pacing, kunt u 90 meer calorieën per uur verbranden dan wanneer je nog steeds zitten. Maak er een gewoonte van om tempo wanneer u de telefoon gebruiken.
  • Koop een werkplek of bureau die je kunt staan ​​op of, als je kunt, het opzetten van een bureau over een loopband. Door te lopen 1 mijl per uur, terwijl u werkt, zul je branden een extra 100 calorieën per uur, die, als je dit doet voor 2-3 uur per dag, kon je 44-60 kilo verliezen in een jaar. Het is aanbevolen dat je begint langzaam, hoewel, het lopen 15 minuten per uur en dan geleidelijk te verhogen. Als alternatief kunt u een mini-stepper gebruiken onder een grote balie, of terwijl u TV kijkt om dezelfde resultaten te bereiken.
 2. 2
  Bereiken voor de cafeïne, doorgeven aan de suiker en room. Cafeïne heeft de neiging om het aantal calorieën je verbrandt verhogen, waarschijnlijk omdat ze thermogenese te stimuleren - een manier waarop je lichaam genereert warmte en energie uit het verteren van voedsel en omdat de boost in energie betekent dat u bewegen meer (wat betekent meer calorieën verbrand). Met 250 milligram cafeïne met een maaltijd kan de verbruikte calorieën metaboliseren de maaltijd met 10%. Groene thee name lijkt bijzonder bevorderlijk verbranden van calorieën. Dus in plaats van frisdrank of andere calorierijke dranken bij de maaltijden, ga dan voor een ongezoete kopje koffie of thee. Sla de suiker, melk, room, of een andere calorische verbeteringen, zodat je niet de extra calorieën je verbrandt vervangen. Het drinken van koffie of thee vlakte zal even wennen, maar de aankoop van hoge kwaliteit bonen of theebladeren zal zeker helpen.
 3. 3
  Verhoog je na de maaltijd burn door het eten van meer groenten en uitfaseren vlees en zuivelproducten. Uw lichaam verbruikt ongeveer 200 calorieën om uw voedsel te verteren. Mensen die eten vezelig fruit, groenten, complexe koolhydraten, en vetarme vlees verbranden meer calorieën nadat ze eten. In feite, vegetariërs algemeen zwaarder na de maaltijd burn dan hun tegenhangers omnivorous. En niet uit wat je eet, het toevoegen van 5 gram tabasco op elke maaltijd kan je metabolisme verhogen met 12-20 procent voor maximaal twee uur nadat je klaar bent. Dit wordt veroorzaakt door capsaicine - de voedingsstof die warm maakt.
 4. 4
  Drink ijswater. Hoe kouder het water dat je drinkt, hoe meer calorieën je verbrandt, omdat je lichaam verbruikt meer energie opwarmen van het water. Als je 8 glazen (64 gram) van ijskoud water in een dag, zul je verbrandt 70 meer calorieën dan wanneer je dronk 8 glazen een lichaamstemperatuur drank. In feite, zal dit principe werken met elke calorie-vrij drank, zolang het is ijskoud, dus je zou willen om het ijs omhoog dat koffie en thee eerder voor cumulatieve calorieverbrandende effecten genoemd. Houd er echter rekening mee, dat het gewichtsverlies impact van dit ene specifieke praktijk is niet drastisch: Het zou 435 glazen ijswater (ongeveer twee maanden, uitgaande van 8 glazen per dag) te nemen om een ​​pond te verliezen. En, niet overboord te gaan. Er is zoiets als water toxiciteit. Volg de richtlijnen in Hoe meer water te drinken elke dag.
 5. 5
  Chill out. Rillingen verbrandt calorieën, dus als je kunt meer tijd buiten als het koud is, zult u het opendraaien van de calorie-oven. Zelfs als je niet huiveren, hoewel, kunt u een verhoging van 3-7% in calorieverbranding gewoon uit je lichaam opwarming zelf (vergelijkbaar met het principe aan het werk toen je ijswater drinken). Gewoon niet weglopen met dit idee en krijg je ziek!
 6. 6
  Calorieën verbrand is evenredig aan je lean body mass. Dus, verbruiken een goede hoeveelheid eiwitten, 20-30 gram, binnen tien minuten van je training en je zult op uw weg naar het verhogen van je vetvrije massa en het verbranden beter calorieën.
 7. 7
  Het eten van een kleine maaltijd om de 2 uur zal uw stofwisseling ontslagen en houd je calorieën verbranden.

Tips

 • De eerste stappen op weg naar gewichtsverlies moet betrekking hebben op dieet en lichaamsbeweging. De eenvoudige tips hierboven vermeld zal je niet substantieel leiden tot, als je dieet niet aansluit bij de verandering.

Waarschuwingen

 • Terwijl sommige kleine dingen zeker helpen extra calorieën te verbranden, denk niet dat ze zijn een gemakkelijke uitweg. Bijvoorbeeld, zou cafeïne helpen metaboliseren een beetje meer na een grote maaltijd, maar het kan ook heel snel schadelijk zijn voor uw gezondheid, vooral als je begint te denken in de trant van "ach, als 250 mg zal branden een extra 10%, laten we gaan voor 500 mg en hebben een extra zakje chips ". U kunt uiteindelijk ervaren hartkloppingen, trillende handen en slapeloosheid lang voordat je begint naar beneden een grootte. En geen enkele hoeveelheid van het krijgen van jezelf ingevroren kan ooit vervangen van een gezond dieet. Die tips zijn slechts manieren van het stimuleren van uw dieet inspanningen, dus neem deze niet mee tot het uiterste om een ​​goed excuus om niet op dieet goed te hebben. Dit zou alleen maar ruïneren uw gezondheid. Die leidt tot het tweede punt...
 • Zoals met elke gewichtsverlies gedrag of dieet u aannemen, eerst spreken met uw arts. Krijg professioneel advies bij de beslissing om uw fitness-regime of dieet te veranderen. Deze tips zijn bedoeld als alleen dat - tips, ze zijn niet bedoeld om een ​​uitgebreide gewichtsverlies plan te bieden.