Wkenl

Hoe om circulaire bubbels te creëren tijdens het duiken

Bekwame duikers kunnen bellen die groeien als ze gaan blazen, om te eindigen in een elegante krul. Dit artikel zal u tonen hoe te om het veilig te doen. Met de praktijk, zult u een reeks ringen produceren, ontvangen stil maar enthousiast applaus van toeschouwers onder water of aan de oppervlakte.

Stappen

Hoe om circulaire bubbels te creëren tijdens het duiken. Stilliggen op de rug diepte variërend van 2 tot 6 meter.
Hoe om circulaire bubbels te creëren tijdens het duiken. Stilliggen op de rug diepte variërend van 2 tot 6 meter.
 1. 1
  Stilliggen op de rug diepte variërend van 2 tot 6 meter. Als u dieper dan 6 meter te gaan, deze truc wordt het moeilijker.
 2. 2
  Neem een normale ademhaling van je ademautomaat (indien duiken ) en tip je hoofd een beetje terug, zodat je mond is parallel aan het oppervlak tip>. (Het is niet aan te raden dat u deze truc proberen zonder een regulator, tenzij je een expert bent.)
 3. 3
  Begin met een gesloten mond. Maak een korte en beslissende uitbarsting lucht, afkomstig uit je gezwollen wangen (niet uit je longen zoals met sigarettenrook ringen ), het openen van uw mond met ronde lippen. Om u een idee te geven, probeer te zeggen dat het woord "PUH" met gezwollen wangen. Doe niets met je tong. De hoeveelheid lucht is van minder belang. Met minder lucht maakt de ringen dunner.
 4. 4
  Let op de bubbels en aanpassen van uw techniek. Aan het begin zie je normale bubbels uit je mond. Sommigen zullen beginnen om een ​​ring van kleine belletjes vormen en dat betekent dat je op het juiste spoor. Binnenkort zult u uw eerste intacte ring te creëren!

Tips

 • Probeer dit in kalm water. Waterturbulentie maakt het moeilijk. Vaak turbulentie wordt veroorzaakt door mensen die dicht bij, of door het bewegen van de handen of vinnen. Het is echter mogelijk om het te doen met een lichte stroming, maar je moet de richting van uw mond lichtjes aan te passen in de richting van de stroom. Kijk naar waar de vorige bubbels zijn gegaan om een ​​indicatie van de juiste richting te hebben.
 • Dit is een grote alternatieve activiteit voor u en vrienden te vermaken als je niet in staat om alle vissen te zien tijdens de duik waren.

Waarschuwingen

 • Duiken is een veilige sport, maar pas na voldoende training, met behulp van de juiste apparatuur en volgens de regels die je geleerd, allemaal gerelateerd aan de voorwaarden die u duik inch De overgrote meerderheid van de ongelukken gebeuren voor het niet respecteren van deze basics.
 • Zorg ervoor dat je houd je ademautomaat in je hand, zodat je kunt krijgen om het als je het nodig hebt.
 • Met perslucht (duiken) kan leiden tot een long overexpansie letsel (long-burst of pneumothorax) als je opstijgt terwijl je adem. Probeer nooit deze tijdens het zwemmen of met hoge golven. Deze "truc" vraagt ​​al om je adem even vast te houden. Vul je longen slechts gedeeltelijk, niet volledig. Het geeft je enkele veiligheidsmarge. Niet opstijgen terwijl je adem. Niet eens een beetje. De longen hebben geen pijn voelen wanneer over-uitgebreid, de duiker ontvangt geen waarschuwing om de schade te voorkomen.
 • Je hebt te negatief drijfvermogen (wastafel) op een zandige en vlakke bodem. In een andere situatie een long burst riskeert u of u kon koraal beschadigen. Probeer dit niet als je merkt dat je te licht, als met een bijna lege tank aan het einde van een duik.
 • Tellen niet mee de tijd bubble maken als onderdeel van een veiligheids-stop. U hoeft geen uitwisseling van ademgas hebt, zodat je niet te ontdoen van de overtollige stikstof (off-gassing), waardoor de effectiviteit van uw veiligheidsstop verminderen.
 • Tussen een keer te proberen en de andere, geef jezelf een rust. Ga niet verder voor meer dan een paar minuten. Je verstoren je normale ademhaling, hebben invloed op zuurstofvoorziening van het lichaam. Als u zich licht in het hoofd of stoornissen heeft in uw visie, STOP onmiddellijk!
 • Zorg ervoor dat je een beetje ervaring hebt opgedaan vóór en comfortabel voelen onder water (laten we zeggen minimaal 20 duiken). Oefen het in een pool eerst.
 • Als je in de praktijk wat hier wordt beschreven, zal het altijd op eigen risico. Als je het uitleggen aan iemand anders, ook de genoemde risico's.