Wkenl

Hoe je huid duik

Huid Duiken is een geweldige manier om te snorkelen. Misschien wilt u een kijkje op de kleurrijke vissen onder je nemen. Of misschien je houdt van het gevoel van zweven in de binnenruimte. Om een ​​andere reden, zal de huid duik je weer op te nemen onder de oppervlakte van de zee en de back-up op een enkele adem van de lucht. In de huid duiken u niet alle middelen van zuurstof hebben, zodat jij je adem en kom terug.

Stappen

Hoe je huid duik. Reparatie en don apparatuur.
Hoe je huid duik. Reparatie en don apparatuur.
 1. 1
  Reparatie en don apparatuur. Het is absoluut noodzakelijk dat uw apparatuur past comfortabel. Daarnaast kunt u een loodgordel te dragen, want je drijfvermogen zult zijn als onder water houden van een adem. Een loodgordel met een snelsluiting kan worden vrijgegeven en zeer snel te laten vallen als je in de problemen komen in het water. Rijg een aantal loden gewichten op de band en zorg ervoor dat ze veilig. Gebruik leiden gewichten die wegen ongeveer 5 procent van je totale lichaamsgewicht als het dragen van alleen zwembroek of een dunne shorty. Als duiken in een full-length of dikker wetsuit, gebruikt 10 procent van je gewicht.
 2. 2
  Oefen het. De snoek is een duik voorover oppervlak duik die je onder water en op weg naar beneden met de minste hoeveelheid inspanning krijgt. Zweven in de face-down positie, buig naar voren in de taille en stak je hoofd recht naar beneden. Tegelijkertijd til je benen boven het oppervlak alsof je aan het doen waren een handstand. Zodra uw * onderdompelen, beginnen te schoppen.
 3. 3
  Hyperventileren. Dit is optioneel, want er zijn gevaren (zie Waarschuwingen). In het algemeen, hyperventileren verlaagt kooldioxide niveaus van uw lichaam en vertelt uw systeem om de drang om te ademen weerstaan. In tegenstelling tot wat velen denken, is het niet verhogen zuurstofgehalte. Neem een ​​scherpe adem in en adem langzaam, het legen van uw longen volledig uit de lucht. Doe dit drie keer, dan eindelijk een volledige adem in, en duiken.
  • Als een veiliger alternatief voor hyperventilatie, kunt u volledig een keer uitademt en neem dan een normale ademhaling. Je kan beter af zijn het beoefenen van verzet tegen het instinct om te ademen, in plaats van te riskeren hyperventilatie wat kan leiden tot verdrinking.
 4. 4
  Egaliseren je oren en masker. Water, zoals u waarschijnlijk weet, is zwaar. Dit veroorzaakt een toename van de druk onder water dat uw luchtruimten pompoenen. Het is dus belangrijk dat u de lucht ruimtes zoals sinussen en oren om ongemak te voorkomen egaliseren. Om gelijk als je afdaalt, knijp je neus dicht en blaas zachtjes tegen uw toegeknepen neusgaten - net zoals je zou als 'popping' je oren tijdens het vliegen in een vliegtuig. Equalise elke meter of paar meter, voordat u pijn of ongemak. U moet ook uw masker gelijk aan pijnlijke masker squeeze te voorkomen. Gewoon adem uit door je neus in het masker wanneer je het voelt draai rond je ogen en neus.
 5. 5
  Perfect uw ontvinnen stijl. De sleutel tot het krijgen van de meeste van de huid duiken is om te ontspannen. Efficiënt vinnen en langzaam bewegen geeft je langere bodemtijd. Probeer je armen niet te gebruiken tijdens het onder water. Dit maakt alleen meer energie en meer zuurstof. Gebruik de schaar stijl kick, dat is waar je kick uit de heupen met je knieën licht gebogen.
 6. 6
  Duidelijk uw masker. Masker overstroming kan een normaal onderdeel van de huid duiken. Het kan gebeuren op elk moment. Om je masker te verwijderen, gewoon kantel je hoofd naar achteren en houd de bovenkant van het masker tegen je voorhoofd. Adem uit door je neus in het masker. Terwijl je dit doet, de lucht duwt het water door de bodem van het masker.
 7. 7
  Huid duik. Begin met de huid duiken in een zwembad of rustig water, misschien door een drukke strand met weinig of geen golven. Blijf dicht bij de kust, zodat je kunt krijgen van het water snel en gemakkelijk wanneer u maar wilt.

Tips

 • Zorg ervoor dat u de nodige apparatuur voordat je uit te gaan in het water.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u een zelfverzekerde zwemmer voordat u een op water gebaseerde activiteit.
 • Hyperventilatie kan leiden tot ernstig letsel veroorzaakt door hypoxie of ondiep water blackout (dwz verdrinking).
 • Skin diving heeft een hoge kans op letsel.

Dingen die je nodig hebt

 • 1 masker
 • 1 kap
 • 1 wetsuit
 • 1 loodgordel
 • 1 paar *
 • 1 paar booties
 • 1 snorkel
 • 1 opblaasbare snorkelen vest-niet altijd nodig, afhankelijk van ervaring