Wkenl

Hoe te skimboard


Skimboarden op zand, en nog belangrijker op de golven, is een van de meest leuke, snelst groeiende, maar nog steeds kleine sport. Het kan een hoop plezier zijn!

Stappen

Hoe te skimboard. Zoek een goede locatie.
Hoe te skimboard. Zoek een goede locatie.
 1. 1
  Zoek een goede locatie. Je hoeft niet te leven op een strand, maar het gemakkelijker zou zijn, zodat je meer oefenen kon krijgen. Zoek een goed strand, bij voorkeur een met ofwel zeer weinig helling (voor zand skimming) of zeer krachtige kustonderbreking en steile helling (voor golf skimming).
 2. 2
  Koop een board en surf wax. Je moet verschillende soorten boards kopen voor zand skimming en golf skimming. Kleiner, platter, houten planken (die goedkoper zijn) zijn meer geschikt voor zand skimming (zijdelings langs de kust, waar het plat), terwijl de nieuwere high-tech schuim / carbon platen zijn gevormd voor het bereiken van golven. Enkele houten planken boog in het midden, zodat het slechts ongeveer 1 centimeter van boord raken de grond aan weerszijden van uw skimboard. Deze zijn zeer goed voor zand skimming, op goede plaatsen, kunt u gaan ten minste 60 meter. Er zijn vele soorten wax (tropische voor warme wateren, koud voor koude locaties, etc.). Als in een koude omgeving, gebruik van tropisch of warm water wax voor base coat. Dan koud water wax voor top coat.
 3. 3
  Zoek een goede magere plek. Dit kan moeilijk zijn, maar als je eenmaal een paar plaatsen uit te vinden, heb je altijd ergens te romen. San Diego, Engeland, en Florida zijn een aantal populaire plaatsen.
 4. 4
  In vorm te krijgen! Je wilt niet om jezelf te verwonden dit te doen. Zorg ervoor dat je kunt lopen, rijden op een bord, neem een ​​paar watervallen, en een beetje zand op je gezicht wanneer je leert te romen. Houd uw been-en rugspieren uitgerekt, warm en sterk.
 5. 5
  Houd uw bord (bij voorkeur met een hand op de rug staart en een hand op de zijkant spoor halverwege de raad) in het bijzijn van je. Als je gewoon gaat vlak langs het zand, wachten tot de laatste golf te komen is buiten zuigen terug. Als er een dun laagje water, tussen een paar millimeter en niet meer dan een halve centimeter, begint te lopen.
 6. 6
  Als je wat snelheid, drop je board flat out voor je op deze dunne laag water (bijna als laten vallen op het zand zelf). De eenvoudigste manier om dit te doen is laag bij de grond te krijgen en schuif hem in het bijzijn van je (om je te leiden gewoon een beetje voordat je op).
 7. 7
  Krijgen op het bord. Niet springen of hop op het bord. Je zal vallen en het zal saai zijn. De enige juiste manier om op het bord te 'draaien' op het, door het plaatsen van je voorste voet een paar centimeter voorbij de middelste eerste, dan is het plaatsen van uw achterste voet erachter. Je kunt zeggen, nou ik zal vallen als ik een voet op een moment. Dit is niet het geval. Goed uitgevoerd, verlies je geen snelheid als je op het bord (Terwijl als je springt op het, is de raad gedwongen om de oppervlaktespanning van het water als gevolg van de plotselinge toename gewicht breken, weg te nemen uit de 'magere'). Door geleidelijk uw gewicht zetten op het bord, zal je weinig of geen snelheid verliest. Het is erg glad, en eigenlijk makkelijker dan springen op als je eenmaal gewend bent aan het.
 8. 8
  Romen weg. Voor zand skimming, het is simpel... je gewoon gaan, go, go... totdat je stopt. U kunt recht blijven, of je kunt proberen om een ​​shoot, of een grote draai doen als je geluk hebt. Zand skimming is leuk, maar je kunt het te schoppen tot een inkeping door het afromen golven.
 9. 9
  Het uitzoeken van een goede golf. Je zult een golf die je kunt A) bereiken, en B) Schakel van, of doe een lucht af van de behoefte. Om te helpen met de snelheid als je over dieper water, probeer uitglijders. Het gaat om het draaien van het bord opzij als je over vlakke gedeelten van het water (natuurkunde zegt het maakt het snelheid verliest in een trager tempo). Als je de golf nadert, moet je je beurt te beginnen door het toepassen van gewicht om je weer naar binnen / buiten rail afhankelijk welke kant je gaat. Om minder snelheid verliest, probeer dan met behulp van het bedhek meer naar het midden van het bord (in plaats van de rug). Dit is veel moeilijker hoewel, vergt meer oefening en vaardigheid, en geeft je minder directe controle van de golf. Als je omhoog het gezicht van de golf, dan kunt u uitschakelen ervan en kom terug naar beneden de andere kant op richting kust. Uiteindelijk kunt u proberen antennes, grijpers en andere trucs, ook. Zorg ervoor dat u uw staart schoppen moeilijk aan de top van de golf als het begint te heuvelrug dan om richting te veranderen en krijgen een goede spuit gaan. Dit is al een zeer beknopte uitleg van iets heel ingewikkeld en veranderlijk. Elk strand, golven, zand textuur, plank, persoon, en de conditie is anders. Ervaring is de sleutel in het krijgen van beter.

Tips

 • Duw niet hard met je eerste voet bij het op het bord. dit zal het bestuur gaan scheef en wegvliegen van u. bij het zetten van je tweede voet op het doen zodra uw eerste voet op.
 • Als je niet vertrouwd bent met het rijden te krijgen drassig weiland of als een "slip en slide" en de praktijk!
 • Als je skimming golven bent, koop een leuke bord van Exile, Victoria, Slotstik, Wavezone, Zap, of Sol. Dit zijn de 6 belangrijkste merken van top van de lijn planken gemaakt van de beste glasvezel / koolstofvezel. Blijf weg van goedkope alternatieven zoals Meyer en andere merken. Deze zou goed zijn voor beginners maar zijn. Die onderneming is ofwel gebruik maken van goedkope materialen, niet zo goed presteren, of heb wave riding planken niet te maken, en zijn een verspilling van geld. Koop wat tractie pads te hechten aan de bovenkant van je board en je voeten te houden op zijn plaats als je skimming meer krachtige golven beginnen.
 • Vergeet niet te romen met de wind niet in het
 • WAX: Neem warme was en smelt het met koele wax in een magnetron. Zet het in een container in uw gewenste vorm of u kunt het later snijden. Dit is zeer effectief was. Zeer kleverig.
 • Een uitzondering op # 7 is als je het water te laten vallen wanneer het gaan voor een golf. In dit geval, je laten vallen van de raad van bestuur op dieper water, waarvoor ook vrijwel direct een stap op het bord. Als je niet krijgen op het bord zo snel mogelijk, zoals in het volgende stap die je neemt, zal een paar slechte dingen gebeuren. Ten eerste zou het bord weg te komen van je. Dit kan te wijten zijn aan de wind of de manier waarop je liet vallen. Ten tweede, zal de raad beginnen te verliezen snelheid. Ten derde, zal je uiteindelijk loopt na uw bord in voortdurend dieper water, waardoor het tegenwerken van uw lopende inspanningen, en waardoor het moeilijker wordt om te springen op een bord op een hoger niveau dan je draait op. Dit alles gezegd hebbende, zijn er zeker voordelen aan waterdruppels. Ten eerste, je bent dichter bij de golf - je bent te laten vallen en het krijgen in het bestuur dichter bij de golf, het behoud van snelheid en energie. Als de golf is 30 meter afstand van waar je begint te lopen, en je doet een zand druppel 20 meter afstand, moet je magere 15 meter of zo om naar de golf. Als je een druppel water 15 meter afstand, moet u romen dat veel minder, wat resulteert in het bereiken van de golf met meer snelheid en sneller. Waterdruppels zijn moeilijker, natuurlijk, maar hebben extreme waarde op de juiste wijze uitgevoerd. (Dit geldt alleen echt te zwaaien skimming).
 • Om een ​​360 of hoger uit te voeren op een skim-board moet je veel snelheid krijgen. Wanneer je op het bord, bukken en steek je hand in het zand net lang genoeg voor het bestuur om te beginnen met draaien. Hoeft uw hand niet houden, anders zul je gewoon je vertragen. Verplaats je je gewicht van je tenen naar je hielen om niet te vallen als je heen en weer en dergelijke gaan. Als je het goed doet, kan je een 360! Of zelfs meer van een spin als je gaat nog sneller. Als je lijkt te draaien verliezen, maar niet elke snelheid, steek je hand in de weer, of gewoon borgtocht.
 • Als je niet wonen in de buurt van een strand kunt u ook skim-board in ondiepe beken of rivieren.
 • In het algemeen zal een glanzende afwerking op een bord een beetje zwaarder dan een getextureerde afwerking zijn. Met een glanzende afwerking gedachte, heb je dat "showroom" look en tractie pads plakken heel gemakkelijk. Maar kunnen gevoelig zijn voor krassen en kan een beetje stijver dan getextureerd. Geweven boards zal een beetje lichter en harder zijn, maar ze moeten schuren als je wilt pads passen.
 • Denk er ook raad grootte is zeer belangrijk en ze variëren per board bedrijf. Volg het gewicht / omvang aanbevelingen regelrecht gericht op uw gewicht. Golfcondities en je algehele atletisch vermogen spelen een rol. Als je beter al, kunt u gaan naar een kleiner bord, maar dit is puur door persoonlijke voorkeur en is niet vereist. Dikte van het bord is ook belangrijk. Algemeen 5/8 inch dik wordt gebruikt voor redelijk goede krachtige omstandigheden en zeer wendbaar terwijl 3/4 inch dik is voor zachte omstandigheden en bieden meer snelheid en zweven. Merk op dat dit allemaal door persoonlijke voorkeur.
 • Als je een gestructureerd bestuur (meestal Exile) dan moet je zand bij benadering de gebieden waar u wilt dat uw grip pads (zullen ze niet plakken zonder schuren). Zand de geselecteerde gebieden met 90 grit of zo gedurende ongeveer 60 seconden en gebruik alcohol om het stof te verwijderen. Dan, voorzichtig plaats uw pads waar te geschuurd en druk stevig aan. Laat de lijm remedie voor een dag of zo en dan moet je goed om te gaan.
 • U kunt een liberale coating van was of een tractie pad om uw kansen op het uitglijden van het bord te verlagen toepassen.
 • Als je voor het eerst bent leren hoe skim-board het is een stuk gemakkelijker als je iemand anders gooien de raad en lopen met je, terwijl je hun arm grijpen (voor de veiligheid) en start skimming. *

Waarschuwingen

 • Praktijk zand druppels en basic zand-skimming over en voordat je gaat in de buurt van dieper water.
 • Tapijt kan worden gebruikt voor de praktijk.
 • Zonder surf wax, zal je af herhaaldelijk vallen van je board. De meeste skim-boards zijn zeer glad als het nat, dit is hoe ze glijden over het water zo goed. Surf wax maakt het bestuur sticky, zodat je niet vallen. Bedek de bovenkant met een behoorlijke hoeveelheid was, en je kunt kammen lopen door de wax te maken hebben meer grip. U kunt ook in plaats van was gebruiken tractie pads, maar deze worden niet aanbevolen voor beginners. Een tractiekussen is een permanente rubberen pad dat u zich aan het dek, die u toestaat om uw voet te houden zonder te vallen.
 • Niet scheren over je hoofd om zo te zeggen. Blijf in je comfort zone. Als de golven al te groot of krachtig voor u, ga dan niet voor hen. Dat wil zeggen, niet scheren de wig je eerste dag.

Dingen die je nodig hebt

 • Skimboard
 • Vastberadenheid
 • Wax
 • Wetsuit ~ in de winter en / of koudere klimaten nat zal u korting als je koud
 • Plaatsen te romen