Wkenl

Hoe om de bloeddruk 's nachts verlagen

Als uw bloeddruk is een belangrijk punt van zorg met u en uw arts, dan moet je beide nodig hebt om te komen met een plan van aanpak. Hoewel je niet kunt een significant lagere bloeddruk 's nachts, kunt u wijzigingen' s nachts dat de reis zal beginnen in de richting van lagere bloeddruk te maken.

Stappen

Hoe om de bloeddruk 's nachts verlagen. Maak een aantal ernstige veranderingen aan uw dieet door het vermijden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan cholesterol en verzadigde vetten zijn.
Hoe om de bloeddruk 's nachts verlagen. Maak een aantal ernstige veranderingen aan uw dieet door het vermijden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan cholesterol en verzadigde vetten zijn.
 1. 1
  Maak een aantal ernstige veranderingen aan uw dieet door het vermijden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan cholesterol en verzadigde vetten zijn. U wilt ook de hoeveelheid zout te verminderen in uw voeding, omdat natrium verhoogt de bloeddruk. Verwerkte voedingsmiddelen en vleeswaren zijn hoog in natrium, dus vermijd deze indien mogelijk. U kunt ook om kruiden toe te voegen aan je eten om de smaak die zullen verloren gaan als u het zout te verminderen vervangen. Bezuinigen op rood vlees en de invoering van meer vis, zoals zalm en tonijn, en u kunt snel de bloeddruk bezorgdheid te verminderen.
 2. 2
  Onder meer fruit, groenten, magere zuivel en volkoren voedsel in uw dieet, met name die hoog in kalium, zoals abrikozen en bananen zijn.
 3. 3
  Breng tijd voorbereiden voor uitstapjes naar de supermarkt. Schrijf een boodschappenlijstje voordat winkelen zodat u zich richten op het verkrijgen van wat je nodig hebt, niet wat je verleiden door als je wandelt op en neer de gangpaden. Leer hoe je voedsel etiketten te lezen, en check ze als je winkel.
 4. 4
  Trakteer uzelf op een aantal donkere chocolade, die hoog in flavonoïden en grote op het verminderen van de bloeddruk snel. Gewoon eten met mate, of je zal op gewicht en versla het doel.
 5. 5
  Introduceren oefening in uw dagelijkse activiteiten, als je dat niet hebt. Kies voor lichte trainingen, zoals wandelen, yoga of Tai Chi. U kunt ook momenten van stress in je dagelijkse routine, zoals het nemen van diep adem en stretching. Iets te vermoeiend kan tegen je werken, dus contact op met uw arts om te zien of je kunt komen met een plan dat voldoet aan uw behoeften. Deze ontspannende oefeningen zijn zeer geschikt voor het verminderen van stress ook, en een stress-vrij leven verlaagt de bloeddruk.
 6. 6
  Blijven gehydrateerd door het drinken van water gedurende de dag. Water wast niet alleen weg van de gifstoffen en zoutgehalte in je lichaam, maar het controleert uw bloeddruk. Je kon er een gewoonte van te maken met een fles water bij je te allen tijde en het houden van flessen water in uw auto.
 7. 7
  Knip uw ondeugden, met name roken, en je zult zien uw bloeddruk te verbeteren. Het drinken van alcohol in overmaat is ook slecht voor de bloeddruk, maar kleine inname van alcohol zijn eigenlijk goed voor u en kan u helpen uw bloeddruk. Dus contact op met uw arts om uit te vinden hoeveel alcohol je kunt consumeren zonder dat het slecht voor je bloeddruk. Herinner dat alcohol vermindert de effecten van geneesmiddelen.