Wkenl

Hoe om echt mager

Afvallen kan een strijd worden, maar houden van het af is nog moeilijker. Dit artikel zal je leren hoe je snel een paar kilo te laten vallen voor een aanstaande feest of vakantie, en hoe je een slanker kader te houden als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt.

Stappen

Hoe om echt mager. Minder eten en meer bewegen.
Hoe om echt mager. Minder eten en meer bewegen.

Deel een: krijg slanke snelle

 1. 1
  Minder eten en meer bewegen. Het is zo simpel als dat! Het doel is om meer calorieën dan je verbruikt in een bepaalde dag te branden.
  • Een pond is gelijk aan 3500 calorieën, wat betekent dat je zal moeten 3.500 calorieën meer dan je verbruikt branden om te verliezen een pond.
  • Verminder je calorie-inname door te snijden grootte van de porties. Zorg ervoor dat de etiketten te lezen over alles wat je eet, zodat u bijhouden van uw calorieën kan houden.
  • Eet kleine maaltijden en snacks gedurende de dag. Dit zorgt ervoor dat je metabolisme snel en voorkomen dat uw lichaam het opslaan van extra vet.
  • Aerobic oefeningen te doen zoals hardlopen, wandelen, zwemmen en fietsen. Deze zal helpen de snelheid van uw stofwisseling en calorieën te verbranden.
  • Vergeet niet dat de oefening calorieën verbrandt, maar kan niet alleen je gewicht te verliezen. Je zult absoluut moeten minder eten om gewicht te verliezen.
 2. 2
  Stop met het eten twee uur voordat je gaat slapen. Je metabolisme vertraagt ​​drastisch terwijl je slaapt, dus het zal langer duren om het voedsel te verteren. Plus, vroeg eten in de dag zal je de energie die je nodig hebt om te gaan over uw dagelijkse activiteiten te geven.
 3. 3
  Geen maaltijden overslaan. Maaltijden overslaan zal je lichaam te dwingen in honger-modus, waardoor het extra vet op te slaan.
  • Denk aan je stofwisseling als een vuur, en voedsel als zijn brandstof. Als u wilt dat het vuur sterk te houden, moet u het toevoegen van takjes, krant, en logs te houden aan het. Als u stopt met het toevoegen van deze dingen op het vuur, het zal uiteindelijk sterven. Evenzo, als je jezelf uit te hongeren, zal je metabolisme te krijgen zwakker en zwakker in de tijd.
  • Het is beter om te eten vier of vijf kleine maaltijden gedurende de dag dan tot twee of drie grote bedrijven te eten, omdat je lichaam zal meer tijd om het voedsel te verteren hebben.
  • Beschouw het eten van kleinere maaltijden met hapjes tussendoor. Dit zorgt ervoor dat je metabolisme werkt gedurende de dag. Probeer deze gezonde snacks voor tussendoor: een stuk fruit zoals een banaan of appel, een kopje Griekse yoghurt, een voedings-bar, wat wortels en hummus, of een kleine salade met lichte dressing.
 4. 4
  Veel water drinken. Wist u dat het menselijk lichaam verwart vaak honger en dorst? Als u verlangen voedsel, maar zijn niet echt honger, dan is de kans groot dat je lichaam is uitgedroogd.
  • Je moet een minimum van 8 glazen water per dag moeten drinken.
 5. 5
  Eet fruit, groenten en magere eiwitten. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan voedingsstoffen, waardoor uw lichaam de juiste voedingsstoffen die het nodig heeft, zonder vullen op extra calorieën.
  • Overschakelen van wit brood en rijst te volkoren.
  • Knip lege calorieën die afkomstig zijn van brood, pasta, alcohol en suikerhoudende voedingsmiddelen.

Deel twee: het handhaven van uw streefgewicht

 1. 1
  Variatie toe te voegen aan uw dieet en workout routine. Ons lichaam wennen aan dieet en lichaamsbeweging routines zeer snel. Houden van uw lichaam gissen door over te schakelen van uw fitness-plan zal u helpen plateaus overwinnen en gewichtstoename te voorkomen.
  • Schakelen tussen het eten van 6 kleine maaltijden op een dag en 3 grotere maaltijden de volgende.
  • Schakel tussen cardio-en krachttraining oefeningen gedurende de week.
 2. 2
  Voorkomen binging. Gewichtsverlies kan vaak leiden tot de wens om binge, of te veel eten. De beste manier om binging te voorkomen is om de dingen die je hunkert met mate te eten. Als je voortdurend jezelf beroven, zul je veel meer kans om binging afleveringen te hebben.
 3. 3
  Ga niet terug naar je oude eetpatroon. Als je gewicht hebt verloren, dan is uw maag heeft waarschijnlijk gekrompen, wat betekent dat je minder voedsel nodig hebt om een ​​vol gevoel. Luister naar je lichaam, en alleen zo veel als je nodig hebt om een ​​vol gevoel te eten. Als je terug gaat naar je oude eetpatroon na het bereiken van uw streefgewicht, zult u zeker krijgen een aantal, zo niet alle, van het gewicht terug.
 4. 4
  Zoek een uitvoerbaar voeding en lichaamsbeweging patroon. Als je constant lijdt, zul je uiteindelijk opgeven op uw dieet en lichaamsbeweging plan - het is maar normaal. Zoek een levensstijl die je je comfortabel voelt.
  • Kies een oefening die je leuk vindt. Als je plezier, zal je veel meer kans aan de stok met het op de lange termijn.

Deel drie: tips en trucs

 1. 1
  Vergeet niet dat warme dranken zoals koffie en thee kan je helpen langer een vol gevoel. Als je probeert om te bezuinigen op cafeïne, dan kiezen voor cafeïnevrije thee.
 2. 2
  Vinden gezonde alternatieven voor het voedsel dat je hunkert. Als u lijdt aan een zoetekauw, dan eet pure chocolade, honing, yoghurt en / of fruit in plaats van ijs, koekjes en cake. Deze manier zal u uw zoete tand te voldoen zonder afbreuk te doen aan uw taille!
 3. 3
  Houd een dieet dagboek. Mensen die voeding en lichaamsbeweging tijdschriften houden verliezen meer gewicht dan degenen die dat niet doen. Het bijhouden van je gedrag helpt je patronen opmerken, en bepalen wat voor u werkt en wat niet.
 4. 4
  Wegen niet op jezelf elke dag. Het zal je gek, en misleidend zijn omdat iedereen het gewicht schommelt tussen de 2-3 pond per dag.
 5. 5
  Drink dan een vol glas water en / of een stuk fruit voor elke maaltijd. Het zal helpen vullen je maag omhoog zodat je een voller gevoel sneller.
 6. 6
  Zoek een gewichtsverlies maatje. U kunt ideeën en tips te delen, en motiveren elkaar wanneer een van je voelt als het opgeven.
 7. 7
  Neem 'voor en na' foto's. Dit zal helpen houden u gemotiveerd, en geeft je een overweldigend gevoel van voldoening als je eindelijk dat "na" foto te maken.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je eet genoeg calorieën om jezelf te ondersteunen. Eet niet minder dan 1200 calorieën per dag.
 • Besteed aandacht aan de volgende tekenen van ondervoeding: verminderde spier / weefsel massa, lusteloosheid, moeilijkheden blijven warm, tragere immuunrespons, ademhalingsproblemen, en haaruitval.