Wkenl

Hoe om te verbergen dat je op een dieet

Hoewel sommige mensen praten graag over hun dieet, zou je niet wilt dat de hele wereld om te weten dat je op dieet bent. Terwijl een goede reden om uw dieet bedoelingen te verbergen kan zijn om mensen met gewichtsverlies verrassen, zou een andere reden kunnen zijn dat na het proberen talloze diëten die je misschien niet wilt horen als je reis. Of u kunt zich eenvoudig worden beu bespreken alle voors en tegens van de verschillende soorten voeding als enige onderwerp van eettafel of sociaal evenement gesprek, of het moeten de keuze die je hebt gemaakt te rechtvaardigen. Daarnaast, studies tonen aan dat de loutere daad van het aankondigen van uw doelen aan anderen maakt je minder kans om dat doel te bereiken, omdat het gevoel van voldoening die je krijgt van publiceren van uw intentie geeft je een voortijdige gevoel van voltooiing.

In plaats van de aankondiging of het bespreken van uw dieet plannen, het bijhouden van de informatie om jezelf en je vrienden verrassen en familielid als de kilo's langzaam wegsmelten is een aanvaardbare optie, maar je zult een aantal goede methoden moeten luidruchtiger soorten af ​​te leiden. Ongeacht uw reden voor het houden van mama over diëten, zal dit artikel je laten zien dat er een manier kun je het feit dat je op een dieet te verbergen.

Stappen

Hoe om te verbergen dat je op een dieet. Bereid een plausibele reactie voor als mensen vragen als je op dieet bent.
Hoe om te verbergen dat je op een dieet. Bereid een plausibele reactie voor als mensen vragen als je op dieet bent.
 1. 1
  Bereid een plausibele reactie voor als mensen vragen als je op dieet bent. Als je normaal gesproken eet een bepaalde manier of te consumeren een bepaalde hoeveelheid voedsel, worden voorbereid voor vrienden of familieleden om u te vragen waarom je ineens anders eten. In plaats van uit te halen verdedigen of hen te vertellen om hun eigen zaken te bemoeien, bereiden een lijst van de reacties die zullen rustig hun vragen, maar verjagen alle begrippen die je op een dieet. Hier zijn slechts een paar suggesties:
  • "Dit is hoe ik normaal eet." Overtuig uzelf dat het gedeelte hoeveelheid en het soort voedsel is een normale manier van eten (wat het geval kan in feite). Als je jezelf kan overtuigen, kunt u anderen te overtuigen. Toen hem werd gevraagd, uw schouders en zeggen: "Ik weet het niet - dit is hoe ik altijd eet."
  • "Ik ben gewoon gezonder eten / proberen beter te eten." Niemand zal beweren of vragen of iemand die net zegt dat ze willen meer gezond voedsel te eten. Als je bord heeft een stapel gestoomde broccoli en een stukje kip zonder vel (en je normaal gaan voor de fettuccine Alfredo) snel antwoorden: "Ik wil zien hoe het is om gezond te eten vandaag."
  • Verlaat dingen op het bord en dan zeggen dingen als "Ik hou niet van pizza korst, bedankt."
  • Als u wordt gevraagd om iets te eten door een goedbedoelende maar opdringerige persoon, gewoon blijven herhalen: ". Nee dank je, ik ben niet in de stemming" Hoeft niets meer te zeggen.
  • Van onderwerp veranderen. Wat staat er op je bord hoeft niet het onderwerp van gesprek zijn. Als uw vrienden of familie sterk reageren over het zien van een paar wortelen op je bord, gewoon uw schouders en ga naar het volgende onderwerp. Heb een groep kant onderwerpen van de gebruikelijke voedselgerelateerde degenen te bespreken in plaats daarvan.
 2. 2
  Heb een big deal niet te maken over wat je eet of wat anderen eten. Een van de snelste manieren om een ​​dieter spotten is dat hij of zij wordt eten en gewicht geobsedeerd. Voedsel en de schaal kan niet uitgegroeid tot de ster van de show als je wilt om uw dieet te verbergen, dus met opzet vermijden praten over deze onderwerpen. Ook als oefening is onderdeel van uw dieet, terwijl het leuk kan zijn om de nieuwe oefening klasse je begon te bespreken, dat is waar het gesprek moet stoppen.
  • Daarnaast is het net zo belangrijk om te voorkomen dat de bespreking van dieet andermans en lichaamsbeweging. Gewoon omdat je op dieet bent betekent niet dat iemand anders om je heen is ook.
 3. 3
  Stel jezelf voor succes. Dieet is een kwestie van balans en een gezonde relatie met voedsel. Als uw dieet bestaat uit honger jezelf de hele dag, kan je meer geneigd zijn om de kasten te overvallen 's nachts alles wat je kunt vinden het eten, vandaar saboteren uw inspanningen. Ook een andere snelle manier om uw dieet te vernietigen is om niet te eten en ga dan naar een feestje of uit eten met vrienden. Terwijl je vrienden kloof op ribs en bier, kan je het hebben van een interne strijd, die zou kunnen komen, plaatst je in een slechte stemming (of toe te geven aan de barbecue goden). Plaats, een van de beste manieren om uw dieet te verbergen is om elke keer als je het huis verlaat zijn mentaal en fysiek voorbereid:
  • Consumeer zes kleine maaltijden bestaande uit een proteïne en een koolhydraat. Kies een carb die voldoende vezels om je maag te vullen bevat. Grote voorbeelden zijn onder meer groenten, bruine rijst of fruit. Als je constant een kleine hoeveelheid voedsel in je maag, zult u minder kans om te crashen op uw dieet.
  • Denk na over wat je zult eten of doen. Als u weet dat u zult worden uit te gaan naar een rib gezamenlijke of een Italiaans restaurant, klaar om te beperkt eten keuzes tegenkomen. Voordat je gaat eten en kies wijselijk in het restaurant. Drink zoveel mogelijk water terwijl u uit - water vult je en helpen u de verleiding weerstaan.
  • Controleer je stemming. Als je een zware dag hebt gehad of je onder veel stress, sla dan de maatschappelijke betrokkenheid (indien mogelijk). Als er geen manier kunt u de zon zien van achter de wolken, kan zich in een drukke feestje of restaurant terwijl je het gevoel naar beneden leiden tot je niet alleen onthullen uw dieet, maar ook uw verlies verdrinken in meer eten en drinken.
  • Nog wat oefenen. Studies hebben aangetoond dat mensen die oefenen op een dagelijkse basis heffen hun serotonine-niveaus, die direct bijdragen aan uw stemming en gevoel van welzijn. Plus, kan lichaamsbeweging helpen om extra calorieën te verbranden, waardoor je voeding die extra boost.
 4. 4
  Neem contact op met een professional. Als u deelneemt aan een gewicht-verlies programma zoals Jenny Craig of Weight Watchers, praat met een ander lid of een programma adviseur. Soms kun je gewoon wilt praten over je dieet, zodat u uw reis met een andere persoon in het programma kan voorkomen dat u erover te praten met anderen. Als je op het dieet alleen, overwegen een online dieet forum chatroom op sites als "My Fitness Pal" of "Spark People." Praten over je dieet kan helpen worden u succes vinden, dus een manier om uw inspanningen te bespreken zonder onthullen ze toe aan je persoonlijke cirkel te vinden.
 5. 5
  Uiteindelijk vertelt een goede vriend of familielid als je ervaring succes. Zodra je het gevoel alsof je eindelijk grip op uw dieet en meer comfortabel met uw inspanningen, praten met een vertrouwenspersoon. Een geheim van iedereen voor een lange tijd kan zwaar te wegen niet alleen op de groep, maar op jou. Zoek een rustige plek en gelegenheid om alleen te zijn met je vriend of familielid en vertel hem of haar wat je hebt gedaan en het succes je hebt gehad. Ook vertel hem of haar waarom je hebt verstopt uw ​​dieet. Als je eenmaal schoon komt, ziet u dat u een enorme hoeveelheid positieve steun, die kan verder uw dieet inspanningen zullen ontvangen.
 6. 6
  Houd ondersteunende mensen in de lus en aan uw kant tegen de minder steun of begrip volk. Soms hoeft u alleen maar het feit dat je op dieet bent selectief verbergen. Bijvoorbeeld, zou je niet wilt dat je ouders het weten, of een bijzonder concurrerend vriend. In dit geval, vertel die je vertrouwt doen, maar ook laten weten dat ze niets aan bepaalde personen kan zeggen. Geef ze een reden, zodat ze aan boord, zoals 'Mijn ouders geloven niet in diëten en altijd proberen om me te overvoeren als teken van hun liefde. Ik heb liever dat ze gewoon niet weten. "
 7. 7
  Leer om jezelf opkomt rond de "food-pushers." Als de reden die u wilt verbergen dat je op dieet bent is vanwege andermans opdringerigheid, assertief is een broodnodige onderdeel van uw dieet. Voedsel-pushers kunnen zeer onbeleefd en onbezonnen, of ze weten dat je op een dieet en het is belangrijk om gewoon te stellen dat u niet meer wilt dat iets zonder te draaien in een emotionele discussie. Bovendien, herinner jezelf eraan dat het is uw recht en keuze om het dieet te houden voor jezelf, om veroordelend en ondermijnen houdingen vermijden. Aan het eind van de dag, er is geen recht om te eisen dat mensen verklaren hun voedingsgewoonten!
 8. 8
  Onthullen uw dieet nooit naar de 'saboteurs' in je leven. Soms zijn de mensen die leek te zijn de meest ondersteunende wanneer u vóór dieted hebt, misschien, gesaboteerd uw vorige diëten. Mensen die kritiek op je gewicht en vragen over wat je eet elke keer dat je pick-up een vork worden soms spelen van een mind game van zondebok u. Je bent bekritiseerd als je dat doet en bekritiseerd als je dat niet doet. Bij het dieet, zullen ze stijf begeleiden en vraag uw keuzes, druk je op extreme diëten die niet gezond zijn op de lange termijn te proberen of u verleiden met calorierijke lekkernijen. "All or Nothing" veronderstellingen zijn een groot deel van deze geest spel.
  • Uw gewoonten veranderen om gezonder te eten en geleidelijk gewichtsverlies is de meest duurzame vorm van dieet. Saboteren mensen zullen het gebruiken als een excuus op te halen op je over je gewicht en de behandeling van de kennis die je op een dieet als een excuus voor wat ze echt willen - om te kunnen blijven nemen hun ergernissen in het algemeen door het bekritiseren van u. Als je zondebok deze manier is het bijna onmogelijk om gewicht te verliezen zonder het verbergen van uw dieet. Het is zeker makkelijker en minder stressvol om het rustig te doen op uw eigen.
  • Een grote aanwijzing over de vraag of iemand drager is echte steun of sabotage is hoe je je voelt over jezelf en je vooruitgang nadat je met ze praat. Heb je je goed voelt, alsof je iets hebt bereikt? Of heb je het gevoel beroofd, alsof je jezelf op een te strenge regime en mis het voedsel dat je minder vaak eet?
  • Een van de beste manieren om voeding op de lange termijn is om gezondere voeding vaker en calorierijke ongezond voedsel minder vaak te eten. Gebruik ze als traktaties en serveer ze in kleinere porties. Heb chocolade niet voor lief nemen. Stoppen en genieten van het wanneer je eet een kleinere reep; kiezen voor een duurdere, chique, smaakvolle een. Een enkele truffel zal een stuk minder om je gewicht dan een hele grote zak M & Ms doen Als u uit te werken van de calorieën in de truffel en factor hen in, je bent niet het breken van je dieet helemaal naar men genieten. Donkere chocolade is ook een health food.
 9. 9
  Vergeet niet dat je niet alleen bent. Veel mensen verbergen dat ze op dieet bent. Meestal is dit tot verhitte discussies over de deugden en ondeugden van hun keuze van voeding, de verschrikkelijke vergelijkingen op gewichtsverlies te vermijden dat onvermijdelijk stroming en de veroordelende houding die kan volgen wanneer overdreven nieuwsgierige mensen beginnen met de monitoring of de dieter is vasthouden aan het dieet. Je hebt niets te schamen in het houden van het stil, maar alles te winnen als je rustig glijden richting van je streefgewicht en verander je eetgewoonten voor goed.

Tips

 • Als je slip omhoog, niet klop jezelf of afschaffen alle inspanningen. Krijt het om een ​​kleine misstap en klim weer op het paard, kunt u dit doen.
 • Draai nooit op dieet supplementen, pillen of self-honger om gewicht te verliezen - dat is een snelle manier om uw dekking te blazen.
 • Onderzoeken welke voedingsmiddelen zal u voorzien van energie en verzadigen u voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd.
 • Controleer of je echt nodig hebt om gewicht te verliezen. Heb ongezonde ideeën van wat je 'juiste' taille-omvang zou moeten zijn niet van toepassing, en niet gewoon kopiëren je vrienden. Als uw arts, aan de andere kant, vertelt je om gewicht te verliezen - neem dat serieus!

Waarschuwingen

 • Mensen die lijden aan een eetstoornis hebben de neiging om te verbergen eetgewoonten van ouders, vrienden en geliefden. Dit kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en als je een eetstoornis hebt, is het essentieel om een ​​gezondheidswerker voor niet-oordelende hulp zien.
 • Als u ervaart extreme stemmingswisselingen, depressie of vind jezelf terug te trekken uit vrienden helemaal, krijgen hulp.