Wkenl

Hoe om flexibel te krijgen voor cheerleading

Ben jij iemand die wil een cheerleader te zijn, maar je bent ongeveer net zo flexibel als een tandenstoker, terwijl de andere meisjes zijn zo flexibel als een barbiepop? Nou, heb je geluk! Hier is hoe u uw flexibiliteit te verhogen voor cheerleading.

Stappen

Hoe om flexibel te krijgen voor cheerleading. Als de tijd het toelaat, het opzetten van een routine voor jezelf.
Hoe om flexibel te krijgen voor cheerleading. Als de tijd het toelaat, het opzetten van een routine voor jezelf.

Maak een routine

 1. 1
  Als de tijd het toelaat, het opzetten van een routine voor jezelf. Werk aan je warming-up routine eenmaal 's morgens en eenmaal' s avonds elke dag.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u eerst opwarmen... stretching koude spieren kan meer kwaad dan goed doen.
 3. 3
  Plan uw routine zorgvuldig. Voorbeeld Routine... Houd elke stretch overal van 30 seconden - 1 min. Wacht niet te lang te rekken, want je zou jezelf verwonden. Doe een snoek, straddle (links, rechts, midden), boter vlieg, brug (zorg ervoor dat door je schouders te duwen), Splits (links, rechts, midden)... Als u uw split aan de grond dan is het tijd voor u om uw voorste voet zetten op een hoger niveau. Als je tumbling altijd strek je polsen en enkels ook.

Opwarmen

 1. 1
  Als u op het punt om uit te voeren of te oefenen zeker niet te 'over-stretch.' Dit kan een verlies aan sterkte en stabiliteit van het tijdstip nadat strekken veroorzaken.
 2. 2
  Wees voorzichtig tijdens strekt. Je wilt niet te stuiteren, dit veroorzaakt tranen en trok spieren. Stretching doet pijn en is oncomfortabel, maar niet over doen en jezelf pijn doet.

Strekken voor de splitsingen

 1. 1
  Ga op de grond. Buig beide van je benen, zodat je knieën worden geconfronteerd met links en rechts. Duw je beide knieën totdat je de rek voelt.
  • Hamstring Stretch: Lig op vloer met de knieën gebogen. Strek een been en trek hem langzaam naar u toe, omklemde de dij, kuit of enkel. Houd knie licht gebogen.
  • Lunge Stretch: In lunge positie, rust terug knie op de grond, met de voorste knie op 90 graden, abs inch Druk voorzichtig naar voren totdat je rek voelt aan de voorkant van het been / heup. Schakelen benen.

Been strekken

 1. 1
  Ga op de grond in een straddle positie. (Niet de split) Reik naar voren en probeer je tenen aan te raken.
  • Met je been gestrekt direct voor u, het gezicht van je been en buig het licht. Plaats je handen rond de bal van je voet en trek terug, zodat je jezelf dwingen om je voet zoveel mogelijk te buigen.
 2. 2
  Houd deze stretch voor ongeveer 20 seconden. Vergeet niet te ademen.

Krijgen in een klas

 1. 1
  Probeer aan te melden voor cheerleading lessen bij uw plaatselijke gymnastiek faciliteit. De lessen leert u hoe u een goed stuk.

Tips

 • Stel jezelf een aantal doelen. Dit geeft u de drive om flexibeler te geven!
 • Rekken alvorens wat voor sprongen, tuimelen of dwerggroei. Dit zal u helpen blessures te voorkomen!
 • Vergeet niet dat het ook belangrijk om te rekken na de training, zodat je spieren niet stijf en pijnlijk krijgen.
 • Bij het doen van de vlinder stretch zorg ervoor dat u uw benen stuiteren.
 • Afkoelen altijd uit als u zich anders voelen of moet even gaan liggen.
 • Werk aan arm kracht om gemakkelijk stunts of trucjes doen.
 • Altijd warm up voor stretching. Bijvoorbeeld, een looptijd van twee minuten.

Waarschuwingen

 • Als iets nieuws te doen, zorg ervoor dat je een gekwalificeerde coach om u ter plaatse totdat je de juiste techniek te leren en de kracht om het te doen veilig te ontwikkelen!:)