Wkenl

Hoe om te gaan met HPPD

Hallucinogeen aanhoudende perceptie disorder (HPPD), is een neuropsychologische aandoening die kan optreden na het innemen van hallucinogene drugs. Een groot percentage van de mensen die te ontwikkelen HPPD lijken te ontwikkelen na hun eerste experimenten met hallucinogenen, maar sommige ervaren drug-gebruikers hebben ook gemeld. Het manifesteert als een van een brede reeks visuele verstoringen, die stijgen en dalen in intensiteit of kan constant blijven. Het daalt gewoonlijk de tijd en in veel gevallen volledig verdwijnt. Bedacht moet worden onderscheiden van het fenomeen "flashbacks" die intermitterende en kortlevend zijn.

Het gaat vaak gepaard met depersonalisatie / derealisatie stoornis, een angstaanjagende aandoening waarbij niets lijkt echt en men lijkt over te zweven in een droom. De wortel van dit effect is angst of vrees, en je kunt het elimineren door het elimineren van angst.

Weinig is medisch bekend HPPD, en er is geen permanente genezing, maar het is volledig beheersbaar door een paar richtlijnen. Gelukkig voor ons, het brein is in staat om grote genezende en omleidingen, en de menselijke geest van grote aanpassing.

Stappen

Hoe om te gaan met HPPD. Hallucinogeen aanhoudende perceptie disorder.
Hoe om te gaan met HPPD. Hallucinogeen aanhoudende perceptie disorder.
 1. 1
  Raadpleeg onmiddellijk een arts. Als uw arts u vertelt dat hij heeft geen idee, zie een andere. Sommige medicijnen die je zou willen bespreken met uw arts zijn:
  • Benzodiazepines, zoals Xanax of Clonazepam kan helpen om de symptomen tijdelijk te verlichten. Sta niet toe dat uw arts u voorschrijft risperidon (Risperdal) want er zijn studies aan te tonen het maakt HPPD erger. Er is geen remedie voor, afgezien van algemene goede leven HPPD, maar benzodiazepinen is bekend dat de visuele symptomen te verminderen, alsook de aanval van de angst die gepaard gaat en verergert HPPD.
  • Anti-depressiva, zoals Prozac te helpen omgaan met de psychische gevolgen. De psychologische effecten zijn wat telt, niet de visuals zelf - de visuele symptomen kan je geen kwaad doen.
 2. 2
  Raak niet in paniek. Dit is niet het einde van de wereld. Het kan voelen vrij slecht, maar je kunt niet sterven aan deze, en de echte wereld is nog steeds gaande zoals het altijd was. Vergeet niet dat als je voelt dat de wereld wordt wegglijden en hebben vreemde gedachten over de werkelijkheid en het bestaan, dat het heet depersonalisatie en is een symptoom van wat er gebeurt in je hersenen. Wat je denkt is niet Krankzinnigheid, maar het is niet de waarheid.
 3. 3
  Als je illegale unprescribed drugs nemen, stoppen en stop nu. Dit geldt vooral voor visueel actieve drugs zoals LSD, cannabis en de tryptamine (bv Magic Mushrooms) en fenethylamine (MDMA, mescaline) klassen van geneesmiddelen (beter bekend als psychedelica). Als je serieus bent over het ooit te zien de dingen zoals je vroeger bent, onthouden van alle stoffen. Je moet ook voorkomen dat cafeïne, alcohol en tabak totdat je hebt bedacht wat maakt het nog erger en wat niet.
 4. 4
  Krijg een goede slaap - Niet te veel of te weinig. Ofwel zal uw visie verergeren als je wakker wordt.
 5. 5
  Mediteren en de uitoefening van uw hersenen. Omdat HPPD is een neurologisch verschijnsel dat vervormt wat je echt zien - lezen, schrijven, mediteren, en alles wat 'oefeningen' je hersenen zal helpen om te genezen.
 6. 6
  Neem wandelingen in de natuur (te vermijden in de nacht, te zien hoe in het donker HPPD is erger).
 7. 7
  Eet gezond (vitamines, honing, fruit, salade, enz.).
 8. 8
  Oefening, je iets dat zal helpen beter te voelen als een persoon zou moeten doen. In ruil daarvoor zal je hersenen worden genezen.
 9. 9
  Stoppen met denken over het. Hoe meer je je zorgen en denk na over je HPPD, hoe slechter je voelt, en hoe erger het wordt. De symptomen hebben de neiging toe te nemen wanneer u meer dan denkt de conditie, dus proberen te vermijden en elke gedachte eraan. In plaats daarvan concentreren op iets positiever.

Tips

 • Niet al je tijd aan het lezen over HPPD op het internet niet uitgeven. Veel minder mensen na succesverhalen dan klagen over het de hele tijd, want zodra ze klaar zijn met HPPD, doen ze niet meer schelen. In plaats daarvan, ga naar buiten en doe iets leuks zodra je in staat bent. Je verdient het.
 • Lichtniveaus kan een grote invloed op uw visuals hebben, en na een tijdje, sommige mensen ervaren visuals alleen 's nachts of onder kunstlicht. In het algemeen, tl-licht is het ergste, en natuurlijk zonlicht is de beste, maar overstimulatie van het visuele systeem kan persoonlijk een probleem zijn, in welk geval het dragen van een zonnebril kan soms helpen, en maakt je ook kijken afkoelen.
 • Wees voorbereid op een aantal negatieve reacties op uw conditie van andere mensen, vooral mensen tegen drugsgebruik die weinig sympathie zullen tonen. Zelfs veel drugsgebruikers geloven HPPD bestaat niet en kan proberen om je les te lezen over hoe het allemaal in je verbeelding. Een vertrouwde vriend kan een lange weg te gaan, echter.
 • Het zou kunnen vereisen een aantal grote veranderingen in levensstijl aan te passen aan HPPD, maar dat heeft een positieve kant.
 • U kunt proberen psychotherapie zoals cognitieve gedragstherapie met een niet-oordelende adviseur als u het vinden van dingen moeilijk, vooral als je ook proberen om te gaan met een verslaving.

Waarschuwingen

 • Als je depressief of suïcidaal voelt, onmiddellijk contact op met een professional.
 • Roken van marihuana kan symptomen verheffen in user. Maar zal niet voor iedereen.
 • Roken van marihuana is bekend om symptomen van HPPD verhogen sommige individuen.
 • St. Janskruid lijkt om de symptomen te verlichten bij sommige individuen, net als 5-HTP.

Dingen die je nodig hebt

 • De onwrikbare overtuiging dat aan deze voorwaarde kan worden beheerd.