Wkenl

Hoe om te laten gaan van pijnlijke herinneringen

Het leven kan brengen over veel onaangename en ondraaglijke ervaringen, waardoor in hun kielzog meedogenloze en soms intrusieve herinneringen. Hoe kunnen we omgaan? Het begrijpen van de kracht van het loslaten kan helpen. Hier is hoe je deze geweldige en effectieve genezing tool kan ontdekken.

Stappen

Hoe om te laten gaan van pijnlijke herinneringen. Voordat je kunt ontdoen van beklijvende herinneringen, moet je reine te komen met de herkomst van die herinneringen.
Hoe om te laten gaan van pijnlijke herinneringen. Voordat je kunt ontdoen van beklijvende herinneringen, moet je reine te komen met de herkomst van die herinneringen.
 1. 1
  Voordat je kunt ontdoen van beklijvende herinneringen, moet je reine te komen met de herkomst van die herinneringen. Je kan niet loslaten van alles wat je probeert te onderdrukken. Onderdrukking is geen oplossing, het is slechts een pleister op het probleem. Praten met iemand over deze herinneringen kunnen u helpen bij het reine te komen met hen. Als dat is te veel voor je te doen, koop een dagboek en schrijf het op. Schrijven kan heel therapeutisch. Echt, alles wat je nodig hebt is een manier om je gevoelens te krijgen over deze ervaringen uit.
 2. 2
  Nu dat je mentaal hebt gereinigd jezelf, kun je beginnen te "laten gaan." Loslaten betekent dat je jezelf toestaat om te begrijpen dat elke ervaring die je hebt gehad, goed of slecht, is niet jouw schuld. U kunt naar het punt waar je weet dat elke ervaring die je hebt de kans om getuige had is bedoeld om een ​​les voor je zijn. Je bedoeld was om iets te leren van de situatie, zodat je zou kunnen gaan naar waar je moet zijn in dit leven. Wanneer leren loslaten, internaliserende dit eerste punt is het belangrijkste.
 3. 3
  Bepaal wat les is het je om te leren van de ervaring die het geheugen geproduceerd. Er is altijd een les in alles.
 4. 4
  Wanneer je de les die je bedoeld waren om te leren definiëren, maak een mantra op papier, die je kan verplichten tot het geheugen. Deze mantra moet ook de ervaring zelf, maar ook wat je hebt geleerd. Bijvoorbeeld, als u een pijnlijke herinnering van misbruik, kan je mantra te lezen: "Door het geheugen van emotioneel misbruikt, moet ik leren om een ​​sterker persoon te zijn en ik zal niet meer toestaan ​​dat iemand om te profiteren van mij."
 5. 5
  Neem de tijd om te zitten met deze mantra en laat je gedachten pak een greep van het. Sta jezelf toe om het geheugen van uw mantra sterker dan de herinnering aan de ervaring die je hebt gehad te maken. Herhalen om jezelf vaak zal dat doel te bereiken.
 6. 6
  Vervolgens neem je mantra en zet het op een veilige plaats, zodat als u het mocht vergeten, of de herinneringen zijn nog steeds pijnlijk, kunt u gemakkelijk terugkeren naar het.
 7. 7
  Ten slotte laat de vrede aan je wezen voeren. Als je op vrede en kalmte is onderdeel geworden van je leven, het erg moeilijk voor negativiteit in je leven. Om voor u te laten gaan, moet u vrede te accepteren.
 8. 8
  Probeer het doen van eenvoudige ademhaling en uitademen processen, als je eenmaal hebt ontspannen probeert te denken van een gelukkige plaats, of probeer te concentreren op het ene ding dat je het beste wilt, bijvoorbeeld: denk aan ijsje of snoep, iets dat deze slechte zal nemen herinneringen uit je hoofd. Als u zo veel nadruk, probeer dan zitten en rust je zelf door te luisteren naar klassieke muziek. Dit zal je ziel te kalmeren.
 9. 9
  Vergeven! Als er wrok, vergeving is een groot deel van loslaten en bewegen op.

Tips

 • Denken over het in een zeer logische manier kan enigszins verminderen van de pijn. bijvoorbeeld. Hebben het in gedachten dat dit slechts een emotie, een typische hersenactiviteit veroorzaakt door stimuli.
 • Soms vinden van iemand die je echt vertrouwt om u te helpen door het proces kan een uitdaging zijn. Gelukkig, het internet is een veilige plek voor anonimiteit. Gebruik online forums om je ervaringen te plaatsen. Op die manier kunt u nog steeds de inbreng van anderen en niemand zal weten dat jij het bent die aan het woord.
 • Het hebben van huisdieren kan je afleiden van het slechte geheugen.
 • Omring jezelf met een groot aantal vrienden die je echt kunt vertrouwen.

Waarschuwingen

 • Sommige pijnlijke herinneringen (bijv. misbruik) kan niet gemakkelijk zijn te laten gaan van alleen door het gebruik van een online "How-To" website. Voor sommige herinneringen als deze, moet u wellicht een therapeut of psychiater.
 • Geen van deze stappen zal werken als magie. Je moet je tijd nemen en laat het proces ontvouwen. Haasten het zal alleen het probleem erger maken en je zult nog steeds het gevoel dat je nergens hebt gekregen. Vergeet niet dat het probleem of het geheugen je had was in het verleden. En je hebt het heden en de toekomst om voor te leven.
 • Als u geen gebruik online forums, dan kunt u zich ervan bewust dat, hoewel het anoniem voor u kan zijn, is het ook anoniem voor andere posters. Dat betekent dat u voorzichtig over de antwoorden mensen geven je zou moeten zijn. Je kent ze niet en dus moet je niet te snel vertrouwen in hun meningen over wat je is overkomen. Als u deze methode gebruikt, houdt een open geest. Dit is slechts een manier om je gedachten eruit te komen, niet voor mensen die je beoordelen.