Wkenl

Hoe te duizeligheid te overwinnen

In het midden van een aanval van duizeligheid kan beangstigend. Echter, er zijn stappen die u kunt nemen om te voorkomen dat een duizeling van steeds een flauwvallen aflevering.

Stappen

Hoe te duizeligheid te overwinnen. Stoppen met wat je doet.
Hoe te duizeligheid te overwinnen. Stoppen met wat je doet.
 1. 1
  Stoppen met wat je doet. Niets is zo belangrijk als uw gezondheid en gemoedstoestand.
 2. 2
  Ga zitten met je hoofd tussen je benen. Dit zal helpen de bloedstroom naar je hersenen.
 3. 3
  Adem diep en langzaam. Je hersenen is uitgehongerd voor zuurstof, dus je moet ervoor zorgen dat u in grote adem. Echter, neem deze adem langzaam, zodat je niet hyperventileren.
 4. 4
  Reageren op anderen met eenvoudige knikt of schudt het hoofd als je niet alleen bent. Daarbij zorgt ervoor dat u niet alleen alert te blijven, maar je zult ook anderen te helpen door hen te laten weten wat je nodig hebt.
 5. 5
  Houd een lopende dialoog met jezelf. Zelfs als het een strijd om wakker te blijven, spreken met jezelf helpt om een ​​graad.
 6. 6
  Blijven zitten zodra het ergste voorbij is.
 7. 7
  Pak iets te eten of te drinken, bij voorkeur iets met koolhydraten en suiker. Hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel) is een veel voorkomende oorzaak van duizeligheid. Fruitsap is een geweldige keuze voor deze situatie.
 8. 8
  Til je hoofd langzaam, als u enig duizeligheid terug te gaan naar het zetten van uw hoofd tussen je benen. Herhaal dit totdat je niet meer duizelig.
 9. 9
  Je langzaam en voorzichtig. Accepteer de aanbiedingen voor hulp als u dat wenst, maar terug te keren naar uw zithouding als je het gevoel een andere aanval op.
 10. 10
  Neem kleine slokjes water totdat alle symptomen (zoals koud zweet, een droge mond en misselijkheid) zijn verdwenen.
 11. 11
  Als je binnen bent, probeer dan wat frisse lucht.

Tips

 • De meest voorkomende oorzaken van duizeligheid zijn gebrek aan hydratatie, het overslaan van gezonde maaltijden, en stress. Dus, de beste manieren om de meeste aanvallen te voorkomen zijn om zeker te veel water te drinken, te eten regelmatige, gezonde maaltijden, en houd stress tot een minimum wanneer mogelijk.
 • Indien, om wat voor reden, zou het onveilig om te stoppen en te gaan zitten waar je bent (bijvoorbeeld tijdens het oversteken van de straat) gewoon lopen langzaam met je hoofd naar beneden en haal diep adem tot je kunt krijgen op een veilige plaats (zoals een trottoir te zijn ). Echter, als je extreme tunnelvisie ervaren dit is een waarschuwing dat u op het punt flauw te vallen. In dat geval, gewoon stoppen en haal diep adem totdat de tunnelvisie verdwijnt als iemand die staat is veel minder waarschijnlijk worden getroffen dan iemand die is flauwgevallen.
 • Als je ziek voelt, houd een prullenbak dichtbij gelegen te braken in.
 • Vast te stellen voor 10 tot 15 minuten tijd.

Waarschuwingen

 • Als uw duizeligheid was ernstig (resulterend in extreme tunnelvisie, braken of zelfs een korte tijdspanne van flauwvallen) onmiddellijk een arts raadplegen.
 • Praat met uw arts als de aanvallen plaatsvinden op een min of meer regelmatige basis als er een onderliggende oorzaak kan zijn.
 • Als uw baan of levensstijl brengt veel zitten en zelden opstaan, kan je sympathische zenuwstelsel 'vergeet' het proces van opstaan ​​en zal leiden tot duizeligheid bij het opstaan. Anti depressiva (een lage dosering) kan dit helpen als het ontspant het sympathische zenuwstelsel.