Wkenl

Hoe te eekhoorns jagen

Zijn eekhoorns in uw omgeving zijn vervelende of het eten van uw tuin? Hier zijn enkele tips voor de jacht eekhoorns. Probeer goed koken ze en eten ze om afval te minimaliseren en hebben een heerlijke maaltijd.

Stappen

Hoe te eekhoorns jagen. Wees je bewust van lokale wetten met betrekking tot eekhoorntjesjacht.
Hoe te eekhoorns jagen. Wees je bewust van lokale wetten met betrekking tot eekhoorntjesjacht.
 1. 1
  Wees je bewust van lokale wetten met betrekking tot eekhoorntjesjacht. Een ding bewust van is dat eekhoorn wordt beschouwd als een spel dier, dus er zijn regels, zak grenzen, en seizoenen. In sommige staten, zolang het dier is binnen zoveel meter van uw huis (50 in het geval van Zuid-Carolina), en je bent ver genoeg van een bevolkt gebied (het ontladen van een vuurwapen in de stadsgrenzen is hoogst illegaal), je kan doden. Je zult alleen maar om vertrouwd te raken met de wetten, en uw lokale Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen zal blij zijn om uw vragen te beantwoorden. Het is zo simpel als ze bellen of het controleren van hun website.
 2. 2
  Kies je wapen. Er zijn verschillende keuzes die zal werken. Hier zijn een paar opties om mee te beginnen:
  • Pijl en Boog: Boogschieten is de jacht techniek die de meeste vaardigheid gaat. Leren om een ​​boog te schieten is geen gemakkelijke taak, en beheersen het duurt een zeer grote hoeveelheid toewijding en praktijk. Boogschieten kan hard zijn, maar het is ook een van de beste manieren om de eekhoorn te jagen. Het is vrijwel stil, zelfs stiller dan lucht geweren, dus je kunt jagen vaak een hele familie van eekhoorns, zonder dat ze het beseffen. En de pijlen zijn meestal herbruikbaar tenzij je ze breken, en zijn zeer modulair zover de tips gaan. Er zijn verschillende soorten pijlen die u kunt gebruiken. Rechte ledematen is een lage soort kracht van boog meestal te vinden zelfgemaakte of in de jeugd boogschieten afdelingen. Recurve is een hogere macht soort boog die is zeer nauwkeurig, maar is moeilijker te trekken en terug te houden. Compound bogen zijn zeer krachtige, eenvoudig in te houden, en hun nauwkeurigheid kan worden straffen, maar zijn erg duur, vergen veel onderhoud en zijn zeer gevoelig voor schokken schade (ze niet vriendelijk te nemen om te worden gemolesteerd).
  • Air Rifle: Air geweren zijn goedkoop en effectief als ontslagen met een goede nauwkeurigheid. Ze zijn ook erg rustig, waardoor het het wapen van keuze voor suburbane eekhoorn haters. Een eenvoudige.177 daisy pellet geweer kunnen worden gekocht bij Walmart of een pistool winkels voor ongeveer 40€ 0,00, en een hogere kwaliteit die kunt u terug veel meer. Hoe dan ook je gaat, moet je experimenteren om het het soort pellet je geweer schiet het nauwkeurigst sinds nauwkeurige pellet plaatsing is belangrijker dan kleine verschillen in pellet penetratie of expansion.Pellet geweren vereisen top notch schietpartij op de deel van de jager vinden, want een gewonde eekhoorn kan meestal nog een boom te klimmen. Pellet geweren werken meestal beter voor.
  • .22 Kaliber vuurwapen: De.22 kaliber is waarschijnlijk de meest gebruikte cartridge gebruikt in eekhoorntjesjacht. Het kleine formaat voorkomt overkill die veel vlees vernietigt. Zijn lange bereik en een hoge nauwkeurigheid geeft het de mogelijkheid om eekhoorns te raken van veel verder weg dan lucht geweren, shotguns, en boogschieten. En het is meestal niet gebruikt in single shot wapens, waardoor u de mogelijkheid om die snelle follow-up shot dat je altijd lijkt te moeten met lucht geweren te krijgen. Maar zoals bij elk vuurwapen (of een projectiel wierp apparaten voor dat mater) is slechts zo goed als de schutter achter de bezienswaardigheden. Het trefpunt is slechts 0,22 inch telt nauwkeurigheid in een zeer grote weg, maar dat is een deel van de uitdaging die mensen trekt om deze sport.
  • Shotgun: Als u wenst is een grotere spreiding, kijk dan niet verder dan het geweer, maar je zal moeten dichter bij uw steengroeve dan de 0,22 kan je zijn. Zelfs als je alleen wond de doelgroep, zal het dom genoeg dat het ook in de war te lopen in een boom worden geslagen. Elk gauge shotgun werken, maar de beste maat schot nummer 7 ½, als het groot genoeg is om te doden en toch klein genoeg om minimale schade aan het vlees doen. De pellets krijgen meestal alleen onder de huid en laat het spiervlees ongedeerd, maar botten worden vaak verbrijzeld en organen zijn gezwollen, wat resulteert in bijna onmiddellijke dood in de meeste gevallen, die ook maakt dit de meest humane manier van doden. Echter, 7 ½ shot is uiterst onbetrouwbaar afgelopen 40 yards, en vrijwel onschadelijk bij 100. De schelpen zijn ook duur, nemen veel ruimte in je spullen, en de grote terugslag kunnen sommige kleinere ingebouwde jagers te beperken in de endurance. Het is ook harder en gemener klinkt dan 0,22 's en lucht geweren, wat betekent dat je meer kans om spook eekhoorns in het gebied.
 3. 3
  Kies een goed moment om te jagen. Jacht zal het beste zijn wanneer het voedsel schaars is, zoals het begin van de winter, omdat meer eekhoorns zullen samenkomen in een gebied.
 4. 4
  Gebruik grond camouflage. Camouflage kleding is zeer nuttig. Als je kunt veroorloven of maak een Ghillie pak, nog beter. Maar een blinde van een soort is van onschatbare waarde, ook al is het maar een log je verbergen achter. Eekhoorns die in het bos wonen zijn zeer schuw, en als je kunt krijgen binnen 15 yards van een, bent u zeer goed doet. Dus, om dicht bij de eekhoorns, zal u moeten opzetten in een gebied dat u gemakkelijk kunt camoufleren. Wil je in staat zijn om te verhuizen naar een schietpositie met zo weinig verstoring van de omgeving om je heen mogelijk. Als je een jagende vriend, moet je ze staan ​​een paar meter om te zien of ze kunnen u ter plaatse op de loer, evenals het verplaatsen naar een schietpositie.
 5. 5
  Een val voor de eekhoorn. De volgende stappen laten zien op een humane manier te verhuizen van de eekhoorn.
  • Verzamel een flinke doos, wat noten, een stok, en een lange reeks. Bind het touw rond het midden van de stok. Misschien wilt u de buitenkant van de doos te camoufleren door lijmen op gedroogde bladeren, vuil en takjes.
  • Plaats de noten op de grond met de doos over het, naar beneden. Het faillissement van de doos met de stok en wachten achter een blinde, die het einde van de string.
  • Zodra de eekhoorn komt in de val, trek aan het koord, waardoor de doos vallen over de eekhoorn. Schuif een stuk karton eronder om de eekhoorn te verplaatsen.
 6. 6
  Wees geduldig. Neem uw tijd te wachten op de eekhoorns en het opzetten van het schot, vooral als je een nieuwe jager. Te snel beweegt kan maken meer lawaai en schieten te snel kan ertoe leiden dat u uw opname mist. Gemiste schoten, alsmede alle ruis die je maakt, kan de eekhoorn weg te jagen. Na een schot, kan je moet wachten zo lang als een half uur voor een eekhoorn komt uit zijn schuilplaats.

Tips

 • Zwijgen. Wees stil. Zijn als de rots. Laat elke beweging die je moet doen zijn als de wind tegen een struik. Bestaan ​​niet.
 • Nederig te zijn. En maak je geen zorgen, zal uw eerste paar missers je nederig te maken. Eekhoorntjesjacht is niet zo eenvoudig als je zou denken.
 • Wees een goede sportman. Geen mater wat je kiest om te jagen, doden alleen wat je van plan bent om te eten, wat is een overlast voor de landbouw of eigendom, of in zelfverdediging. Niets verdient te sterven zonder reden.
 • Laat je niet ontmoedigen door ongevallen of rustige dagen. Vergeet niet, wordt het genoemd "jacht", niet "vangen".
 • Probeer hurken wanneer je schiet. Het biedt meer nauwkeurigheid dan tot vaststelling, en het is rustiger dan staan.
 • Als er ooit iemand kijkt op je neer voor eekhoorntjesjacht, denken dat het kinderachtig is, of een of andere manier "niet echte mannen jagen", gewoon vragen of het doden zone op een hert is de grootte van een kwart, en als ze op dat doden zone meer wel dan niet van 35 meter. Dat zou hen vernederen.
 • Probeer stationaire jacht evenals het verplaatsen.

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van de regels van veilig vuurwapens hanteren, en volg ze. Houd altijd uw vinger van de trekker totdat klaar om te schieten, en nooit wijzen het wapen op alles wat je niet bereid bent om te doden of te vernietigen.
 • Vergeet niet dat boogschieten apparatuur is net zo gevaarlijk als vuurwapens. In feite, op korte afstand, een recurve boog is krachtiger dan een.30 kaliber geweer.
 • Tijdens de jacht is een van de veiligste sporten, het is een verantwoordelijk gedrag van de jagers zelf dat het op die manier te maken. Jacht kan zeer gevaarlijk zijn.