Wkenl

Hoe te lente in de lente

Tot slot, de lente is hier! Maken het grootste deel van deze tijd van het jaar dat vernieuwing en ontwaken na de korte dagen en lange nachten van de winter belooft. Hier zijn enkele suggesties om u te helpen het voorjaar tot in de lente met een grote houding.

Stappen

Hoe te lente in de lente. Beginnen met een grote schoonmaak.
Hoe te lente in de lente. Beginnen met een grote schoonmaak.
 1. 1
  Beginnen met een grote schoonmaak. Het is goed om een ​​frisse, schone huis te hebben in het nieuwe seizoen. Na de winter, uw huis is waarschijnlijk in de behoefte van een goede luchten en opruimen van de dingen die in de winter hebben opgebouwd. Het is ook goed om de openstelling van dingen die zijn winterklaar. Hier zijn enkele ideeën om mee te beginnen:
  • Lente schoon uw keuken en in het voorjaar schoon uw huis
  • en open uw bovengronds zwembad na de winter
  • Bereid uw lente tuin op een begroting.
  • Sparren-up van uw huis met nieuwe decoraties.
 2. 2
  Overwegen om een nieuwe look. De lente is een geweldige tijd voor het overwegen van een make-over van uw bestaande look. Heb je hetzelfde kapsel voor de afgelopen jaren gehad? Is uw garderobe verschuldigd voor een update?
 3. 3
  Zoek nieuwe manieren om te ontspannen. De lente is een prachtige tijd van bloei, geur en opluchting na de koudere dagen. Denk aan alle vlinders bloeien, de bijen zoemen, en de geur van vers-gemaaid gras. Sta jezelf toe om te ontspannen van de ontberingen van de winter verdraagzaamheid en herontdekken hoe om te ontspannen. Hier zijn enkele ideeën om mee te beginnen:
 4. 4
  Plukken of koop een paar nieuwe seizoen bloemen. Dan zet ze in een vaas in je huis. Verse bloemen uit eigen tuin of van een plaatselijke bloem provider uw huis kleurrijk en mooi zal maken.
  • Help je lokale bloementelers door het kopen van lokaal geproduceerde bloemen.
  • in uw tuin, raam doos of op uw balkon. Kies bloemen die een speciale betekenis voor u heeft of die zich in uw favoriete kleuren.
 5. 5
  Ga naar buiten. Zitten in uw tuin of ga voor een wandeling met een vriend. Zodra het weer begint op te warmen, besteden meer tijd buitenshuis. Als u al binnen veel te oefenen, overschakelen naar wat meer lichaamsbeweging in de buitenlucht te genieten van de frisse lucht en zonneschijn.
  • .
 6. 6
  Tekenen, schilderen of foto voorjaar landschap. Tekenen is leuk en ontspannend en zelfs als je nog nooit hebt geprobeerd, je weet maar nooit - je misschien wel heel goed. Schilderij vereist een oog voor kleur, en er is genoeg over in het voorjaar als de bloemen, bloesem en helderdere kleuren beginnen te ontstaan. En als u genieten van fotografie, de lente is een mooie tijd om te experimenteren met planten, landschappen en schattige dieren fotografie. Hier zijn enkele ideeën om u te helpen:

Tips

 • Als je hooikoorts hebt, neem iets voor dat voordat je naar buiten. Laat geen sniffles, tranende ogen en een verstopte neus bederven uw dagen.
  • Putting vaseline in je neusgaten en het dragen van een zonnebril kan helpen verlichten van hooikoorts.
 • Gebruik de verandering van het seizoen te rookmelder batterijen, deflea uw huisdieren check, check filters in uw airco en zwembad, enz.

Waarschuwingen

 • Niet te veel tijd besteden buiten als je hooikoorts hebt.
 • Vergeet niet om zonnebrandcrème te gebruiken, je kunt nog steeds verbranding door in het voorjaar.