Wkenl

Hoe te magere dip

"Skinny dipping" is de informele term voor naakt zwemmen. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe te magere dip. Kies de locatie verstandig.
Hoe te magere dip. Kies de locatie verstandig.
 1. 1
  Kies de locatie verstandig. Publieke naaktheid is illegaal in de meeste delen van Europa, en sommige gebieden van andere landen. Als u van plan bent op naaktzwemmen, kiest een gebied dat is al specifiek aangewezen als een naakt of kleding-optionele strand, of strippen in een prive-meer of het zwembad. Het is een goed idee om te kijken hoe de plaatselijke regels voordat u de sprong te wagen.
 2. 2
  Zoek een samenzweerder. Als je op een feestje of met een groep mensen, terloops brengen naaktzwemmen om iemand die je denkt dat zal zijn aan boord met het idee. U kunt proberen om hem of haar meer ontvankelijk te maken door het betalen van een subtiel compliment, zoals "Wow, je armen echt ziet er geweldig uit!" Veel mensen gaan naakt zwemmen zonder dat andere mensen daar en het is nog steeds een geweldige ervaring, dus geen zorgen als je niet iemand om te gaan met te hebben!
 3. 3
  Time het goed. Niet proberen uit te breken de magere onderdompelen in het begin van een feest of bijeenkomst. In plaats daarvan, laat de dingen wind naar beneden een beetje. Wachten tot na iedereen is aangekomen, gegeten en had de tijd om zich te mengen. Wanneer de stemming lijkt zacht, maak je klaar om het onderwerp.
 4. 4
  Introduceren het idee. U kunt kondigen aan de mensen om je heen die je echt wilt proberen naaktzwemmen, of gewoon lopen naar het water en beginnen uit te kleden. In beide gevallen, het aanmoedigen van de persoon die je sprak in stap 2 om mee te doen Iedereen zal beginnen op te warmen voor het idee als ze zien dat een andere persoon aan te sluiten.
  • Als je vooral vet voelt, trek een opvallende stunt. Als iedereen het beoefenen van hun kanonskogels en je bent op de duikplank, neem je pak af op dat moment. Je krijgt een grotere "naaktzwemmen entree." Maken
 5. 5
  Uitkleden met vertrouwen tegemoet. Je zal niet comfortabel voelen krijgen naakt als je bent zeer kritisch of zelfbewust over de manier waarop je kijkt. Doe je kleren uit, zonder aarzeling en zonder grimassen op het waarneembare gebreken. Denk positieve dingen over jezelf, en zich richten op de lichaamsdelen die u wilt. Niemand is perfect, dus leren om het lichaam dat je hebt waarderen.
  • Stimuleren de mensen om je heen te vertrouwen, als goed. Als geen vrienden zijn huiverig voor toetreding tot u, proberen te helpen hen te zien dat gebreken zijn geen big deal en dat ze zien er prima uit. Zelfbewustzijn is een van de grootste mentale barrières voor naaktzwemmen.
 6. 6
  Spelen in het water. Zwemmen, spetteren en duiken. Wees voorzichtig met het borstelen tegen andere dippers, tenzij u zeker weet dat ze ontvankelijk zijn voor het contact. Proberen om de stemming licht te houden en het evenement plezier, niet raar.

Tips

 • Een goede strategie voor een-op-een magere onderdompelen is de "Ik zal opstijgen mijne als je opstijgen van jou" houding.
 • Als je man bent, probeer dan te stoppen met erecties komen, omdat het anderen ongemakkelijk kan maken.
 • Kennen het verschil tussen het bewonderen en leering. Kijkend waarderend aan de lichaamsbouw van de andere mager dippers is onschadelijk, maar probeer jezelf te stoppen staren. Een langdurige blik zal komen als griezelig en onbeschoft.
 • Denken over andere mensen die dit eerder hebben gedaan. Als je een goede vriend die dit heeft gedaan, ze misschien vragen om mee te doen.

Waarschuwingen

 • Publieke naaktheid is illegaal in sommige plaatsen. Dit wordt het best uitgevoerd bij een prive zwembad te voorkomen dat je bekeurd.
 • Zorg ervoor dat de plek geschikt is. Houd altijd uw pool party uit van de visie van jonge kinderen. Naakt zwemmen wanneer minderjarigen aanwezig zijn, kon je gearresteerd.
 • Wees voorzichtig en tactvol wanneer suggereert naaktzwemmen als een groepsactiviteit, je kon komen als pervers.