Wkenl

Hoe maak je een survival schuilplaats te bouwen in een bosrijke omgeving

Als je verdwaald bent in het bos, wordt de lucht begint te lijken bewolkt, en zijn koud, is het misschien een goed idee om iets wat je kunt warm te blijven in voor een nacht te bouwen. Je moet een schuilplaats dus hier zijn een paar tips.

Stappen

Hoe maak je een survival schuilplaats te bouwen in een bosrijke omgeving. Weten dat er bijna altijd een manier om een schuilplaats in de woestijn te bouwen, en dat het niet erg moeilijk om te doen.
Hoe maak je een survival schuilplaats te bouwen in een bosrijke omgeving. Weten dat er bijna altijd een manier om een schuilplaats in de woestijn te bouwen, en dat het niet erg moeilijk om te doen.
 1. 1
  Weten dat er bijna altijd een manier om een schuilplaats in de woestijn te bouwen, en dat het niet erg moeilijk om te doen.
 2. 2
  Als het nacht is, niet bewegen van waar je bent. Het is heel gemakkelijk om jezelf te verliezen in het donker, en wordt gescheiden van het gebied dat u weet u nog meer beangstigend zijn.
 3. 3
  Zoek een gebied vrij van grote rotsen en wortels. Het bouwen van uw onderdak in een sloot is een goede manier te blijven van de wind, maar regen zou je willen dat je had behandeld met een licht briesje. Het is ook gevaarlijk als je in regio gevoelig voor flash-overstromingen, dus blijf uit sloten.
 4. 4
  Zoek een boom, kei, rotswand, of ander groot voorwerp aan de basis voor uw schuilplaats te zijn. Het moet groot genoeg zijn voor u om achter te hurken, en breed genoeg om uw rust lichaam tegemoet.
 5. 5
  Begint het verzamelen van hout. Het is uw belangrijkste gereedschap om te overleven. Je zal het gebruiken voor uw brand, uw onderdak en hopelijk voor het maken van een aantal valkuilen voor dieren. Krijg alles wat je kunt vinden.
 6. 6
  Te beginnen met de grotere stukken hout die je hebt verzameld, leunen ze tegen je object. Zoals u blijven zitten met steeds kleinere stokken, start schuine hen over de grotere om hiaten te voorkomen. (. Houd in gedachten dat een aantal hiaten in orde) Gebruik genoeg stokken om ervoor te zorgen dat er geen gaten, anders wordt het moeilijk om deze met bladeren te dekken. Vergeet niet om een ​​ingang / uitgang gat te verlaten
 7. 7
  Maak uw shelter wind-en waterdicht. Er zijn twee manieren om dit te doen. Als je in de sneeuw, stapelen sneeuw tot eromheen. Natuurlijk, als het niet is begonnen met de sneeuw nog, dat kun je niet doen. In plaats daarvan, bedek je schuilplaats met bladeren. Eerste droge bladeren, vervolgens natte modderige bladeren als je ze kunt krijgen. Dit zorgt ervoor dat je onderdak geïsoleerd, en voorkomen dat het uit elkaar valt. Lag stokken bovenop de blaadjes, zodat ze niet wegwaaien bij het eerste briesje.
 8. 8
  Wees creatief. Bijna alles wat je kunt vinden over een potentieel gebruik in het bouwen van een schuilplaats. Een net kan nuttig zijn voor het maken van een hangmat (nuttig bij warm weer) en het touw heeft honderden toepassingen zijn.

Tips

 • Een afdak is een gemiddelde en eenvoudige manier om onderdak te maken, zet een dwarsbalk tussen twee bomen ca. 6-8 meter uit elkaar. Leggen sommige stokken op een neerwaartse hoek en graaf ze iets in de grond om beweging te vermijden en schuiven van de voet van de stokken. Neem sparren strikken en steken ze naar beneden in de stokken vanaf de top. Muren optioneel en altijd bouwen van een brand in de voorkant van je kamp met houtskool.
 • Als u de tijd voor het donker hebben, een steekvlam.
 • Als het niet uit als regen, mag u niet nodig om te bouwen van een waterdichte schuilplaats van de eerste nacht.
 • Als je in een jungle, waarbij je je zelf uit de grond is een must, aangezien de hieronder insecten zal hebben vervelende beten en je kan dodelijke ziekten te vangen. Hebben een klamboe en als je niet in staat zijn om, vind een plant die kan fungeren als een substituut afweermiddel. Wrijf modder overal blootgestelde huid voor de zon brandwonden te voorkomen.

Waarschuwingen

 • Ga niet te ver afdwalen van uw onderdak en wacht tot hulpverleners om u te bereiken. Sla uw energie door het houden op een plaats.
 • Heb je vuur niet bouwen te dicht bij uw stok onderdak in het geval dat de vonken ontsteken het.
 • Wees voorzichtig met splinters. Ze zijn een plaag, en enigszins pijnlijk - zeker niet iets wat je wilt vertragen.
 • Altijd blijf weg van het vuur. De minimale afstand bedraagt ​​6 meter.