Wkenl

Hoe te melatonine te nemen

Melatonine is een natuurlijk hormoon dat uw lichaam de innerlijke klok regelt. Het werkt door het activeren van bepaalde chemische receptoren in de hersenen die slaap bevorderen. Zo kan het mensen die problemen hebben met slapen hebben te helpen. Als mensen ouder worden, hun melatonine niveaus natuurlijk vallen, dat is een van de redenen waarom ouderen vaak niet genieten zo vaak als vroeger toen ze jonger waren een lange nachtrust. Op een typische dag, je melatonine stijgt wanneer u uw gebruikelijke slaaptijd benaderen. U kunt melatonine kopen bij elke drogist in de VS, maar in het Verenigd Koninkrijk is nog steeds een voorgeschreven medicijn. Echter, er zijn veel sites waar je online zou kunnen kopen. Bijvoorbeeld, kon je het kopen van een Amerikaanse website en hebben het over verscheept naar het Verenigd Koninkrijk, maar zorg ervoor dat je je onderzoek doen in het kiezen van een aanbevolen / vertrouwde website. Ook zeker niet om de scheepvaart regels van uw regio's schenden; betalen van een boete voor het proberen om een ​​gereguleerde stof te importeren is een veel forsere consequentie dan omgaan met onrustige slaap.


Melatonine wordt genomen als een slaap steun, voor jetlag voorkomen, of andere toepassingen.

Stappen

Hoe te melatonine te nemen. Wachten om melatonine te nemen tot 20-30 minuten voordat je normaal in slaap vallen.
Hoe te melatonine te nemen. Wachten om melatonine te nemen tot 20-30 minuten voordat je normaal in slaap vallen.

Melatonine voor de slaap

 1. 1
  Wachten om melatonine te nemen tot 20-30 minuten voordat je normaal in slaap vallen. Het kan nodig zijn om te experimenteren totdat u de beste tijd om melatonine te nemen voor het leggen in bed vinden. Naar aanleiding van uw circadiaanse ritme (uw lichaam de natuurlijke slaapcyclus binnen om de 24-uurs periode) zal sterk verhogen van uw kansen op een succesvolle nachtrust.
  • Om te helpen in slaap vallen, is een sublinguale vorm (die direct zal gaan in je bloedbaan) aanbevolen. A 1 milligram (mg) dosis van sublinguale melatonine zou moeten helpen je in slaap valt. Grotere doses kunnen worden genomen, indien nodig, maar kunt u zich suf de volgende dag.
  • Te slapen de hele nacht te garanderen, probeer het nemen van een standaard orale of time-released dosis. Een dosis van 0,2-10 mg typisch.
 2. 2
  Het wordt aanbevolen om het licht uit te schakelen zodra u de melatonine hebt genomen, als het licht vermindert de productie van melatonine.

Melatonine voor jetlag

 1. 1
  Neem 1-3 milligram sublinguale of orale standaard melatonine voor uw eerste paar nachten op bed tijd in de tijdzone waarin u reist. De verhoogde hormoonspiegels zal helpen herstellen uw lichaam klok sneller. Er zijn ook anti-jetlag remedies die melatonine gecombineerd met andere stoffen, voor een snelle en effectieve verlichting.

Melatonine voor kankerpreventie

Studies hebben gesuggereerd dat het verhogen van de melatonine in staat om kanker, vooral borstkanker te voorkomen.

 1. 1
  Neem 0,1-3 milligram per dag voor het slapen gaan.

Waarschuwingen

 • Als je wakker wordt in het midden van de nacht, hoeft melatonine niet nemen om terug te gaan slapen. Daarbij zal gooien van je interne biologische klok. Melatonine mag alleen worden genomen op uw normale slaaptijd.
 • Heb meerdere methoden van slaap steun medicatie niet tegelijk kunt gebruiken.
 • Vergeet niet dat melatonine is, volgens de FDA, "NIET bedoeld voor diagnose, behandeling of voorkoming van ziekten."
 • Gebruik je gezond verstand voordat u een stof die bedoeld is om je gedrag beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als een ZeeVliegenier nodig heeft om snel in slaap vallen met het oog op een volledige nachtrust de volgende ochtend voor een vlucht, slaapmiddelen als melatonine zijn, in feite, op de No-Fly lijst indien genomen binnen 24 uur van het besturen van een vliegtuigen, tenzij goedgekeurd door een passende Flight Surgeon. Je zou niet gepakt, maar als er iets mis ging in het vliegtuig en je drugs-positief getest voor melatonine, kan je gemakkelijk in ernstige problemen als het geneesmiddel niet op voorhand werden goedgekeurd. Moraal van het verhaal: gebruik je gezond verstand en, in geval van twijfel, vraag dan een arts of superieur voordat u een geneesmiddel, aan te vullen, of drugs.