Wkenl

Hoe te platte voeten, sommige teen pijn, en de gevallen boog vast

In tegenstelling tot wat velen denken, is het niet de ligamenten of pezen in de voet zelf die ervoor zorgt dat de boog te vallen, maar degenen die de enkel en voet steunen. Platte voeten wordt veroorzaakt door overpronatie in de meeste gevallen.

Stappen

Hoe te platte voeten, sommige teen pijn, en de gevallen boog vast. Het oplossen van platte voeten begint met niet-chirurgische methoden.
Hoe te platte voeten, sommige teen pijn, en de gevallen boog vast. Het oplossen van platte voeten begint met niet-chirurgische methoden.
 1. 1
  Het oplossen van platte voeten begint met niet-chirurgische methoden. Dit omvat schoen orthesen en oefeningen. De orthesen zijn belangrijk voor een verslechtering voorkomen terwijl oefeningen versterken de spieren, pezen en ligamenten.
 2. 2
  De oefeningen zijn eenvoudig. Pronate en supenate je enkel tegen verzet. Deze oefeningen kunnen niet worden gedaan tijdens het staan.
 3. 3
  Om je enkel supenate, houd je tenen recht naar voren, en rol je voet eronder. Als het goed gedaan, moet de onderkant van je voet worden geconfronteerd met de richting van je andere been. Deze motie is niet zoals die op je tenen of wijzen je tenen naar de hemel.
 4. 4
  Om pronate, gewoon proberen om de onderkant van je voet te krijgen om zo ver weg van je andere been mogelijk te maken. * Let op, deze motie niet te ver bewegen langs natuurlijke van je voet het centrum, maar het verplaatsen van een pronatie positie te supenated, onder weerstand, zal voldoende lichaamsbeweging te bieden.
 5. 5
  Bij het ​​doen van deze oefeningen, zul je de spier voelt in de boog van je voet. Het moet voelen als een work-out voor je boog!
 6. 6
  Orthesen zijn boog inserts die verder gaan in je schoen. In het begin, zal uw steunzolen kan voelen als ze pijn uw boog. Het is waar dat u een aantal veranderingen die moeten gebeuren en het gevoel is normaal. U kunt ook een blaar op je boog zo slijtage dubbele sokken.
 7. 7
  Zet je voeten onder de bank en lean terug voor 5 minuten.

Tips

 • Zoek op het web naar artikelen over pronatie en supenation. Je zult veel over platvoeten zien.
 • Veel mensen gefrustreerd met de oefeningen zullen krijgen en hen te vroeg. Rechttrekken je voet zal tijd vergen. Wees geduldig. De resultaten zijn de moeite waard.
 • Forums voor degenen die serieus zijn over het runnen hebben vaak meerdere berichten over ganganalyse. Veel van deze berichten bevatten antwoorden die anderen hebben gevonden.

Waarschuwingen

 • Hier krijg je een second opinion. Het web heeft vele artikelen met enkele halve waarheden. Zelfs niet vertrouw dit artikel!
 • Als je enkel pijn doet terwijl het doen van een oefening, doe het dan lichter. Een kwetsen pees of ligament is ook een signaal dat je een probleem gevonden. Misschien zelfs het probleem?