Wkenl

Hoe te stoten in het boksen slip

Als je ooit hebt gezien Muhammad Ali in een boks wedstrijd, is het waarschijnlijk dat een van uw meest prangende vragen is, "waarom kunnen de andere bokser hem geslagen?" Vroeg in zijn carrière, Ali pochte dat hij nooit hard getraind voor gevechten. Waarlijk, zijn grootste talent was een bijna bovenmenselijke vermogen om stoten glijden.

Het concept is eenvoudig: ga uit de weg van de punch. Het vermogen kan worden geleerd, maar het vereist razendsnelle reflexen en jaren van de praktijk. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe te stoten in het boksen slip. Observeer je tegenstander.
Hoe te stoten in het boksen slip. Observeer je tegenstander.
 1. 1
  Observeer je tegenstander. Vaak hebben snelle reflexen is niet genoeg. Tijdens een gevecht, kunt u punch dronken of moe te worden en verliest uw vermogens. Zo moet je je tegenstander te bestuderen in het begin van de strijd en leren zijn vertelt. Wanneer gaat hij een klap uit? Wat punch is gaat het worden. Niet te veel veronderstellingen te maken, want er is een kans dat hij je probeert te krijgen in gewoonten die je zal opzetten voor een knock-out punch.
 2. 2
  Toen hij gooit een punch, verplaatsen enigszins uit de weg. Zorg ervoor dat u alleen verplaatst genoeg om de punch ontwijken. Beweeg niet te veel of te weinig.
 3. 3
  Beweeg niet je hoofd terug naar waar het vandaan kwam! Deze amateur fout is zeer voorspelbaar en kan leiden tot een snelle knock-out. plaats je voeten aan te passen enigszins aan te passen waar je hoofd is of bob en weven in een nieuwe positie - overal, maar waar je hoofd gestart zal doen.
 4. 4
  Slip naar buiten. Dit maakt het u onmogelijk om hit na uitglijden. Deze regel moet los worden gevolgd als het gaat om prikken. Je tegenstander kan een van de volgende dingen doen om je af te werpen:
  1. Gooi een jab een beetje naar links, in de hoop dat hij kan vangen je voorspelbaar zijn
  2. Gooien of schijnbeweging een jab en gooi nog een snelle een hoop dat je geen ruimte meer op de buitenkant of dat je niet snel genoeg vorderen hebben.

  Tips

  • Een inherent voordeel van uitglijden is dat een van de handen van je tegenstanders is naast je hoofd. Dat is een minder kant hij kan gebruiken om zichzelf en een hand die hij terug moet trekken voordat hij overal kan gaan verdedigen.
  • Oefen uitglijden wanneer u werkt de zware zak. Zet de meest voorkomende teller stoten om de stoten die u oefent. Vergeet niet om het te mengen een beetje maar. Laat je niet in voorspelbare gewoonten die kunnen worden benut.
  • Na het uitglijden een stempel, is het waarschijnlijk dat een ander komt. Houd het hoofd koel, aandacht besteden en klaar zijn voor een andere punch.
  • Niet besteden te veel energie te glijden en laat je nek opsluiten.
  • Wanneer uitglijden jabs, mix it up en voor het grootste deel gewoon proberen om weg te blijven van bereik. Vaak, tegenstanders hebben een gewoonte van oprukkende na een prik. Als je ze off-guard kunnen vangen als ze stap in uw ruimte, straf hen bij elke stoot je past.
  • Met rechte rechten, glijden naar links. Volg het met een uppercut of een rechtse directe van je eigen.
  • Uitglijden een linkse hoek is zo eenvoudig achterover leunend een paar centimeter. Een rechte recht is de beste manier om je tegenstander te betalen voor een gemiste linkse hoek. Het kan de wedstrijd te beëindigen.

  Waarschuwingen

  • Uitglijden effectief vergt veel van de praktijk. Sparren met een vertrouwde vriend en ga langzaam. Hebben niet hem te gooien harde slagen totdat u zeker weet dat je er klaar voor bent.
  • NOOIT slip zodat u bent uit balans in hoe dan ook, je wilt in staat zijn om de touwtjes in handen en houd je lichaam meestal voorovergebogen.