Wkenl

Hoe te voorkomen dat slapen en geeuwen tijdens de dag

In slaap vallen tijdens de dag kan een volledig ontspannen ervaring en opnieuw energie opdoen voor een avondje uit in de stad te zijn. Echter sluimerende tijdens een belangrijke vergadering of klasse kan leiden tot hoeveelheden schreeuwen, detentie, of zelfs het verlies van je baan. Reckless sluimerende ook vaak leidt tot het missen van de hele dag, zo comfortabel als het lijkt.

Stappen

Hoe te voorkomen dat slapen en geeuwen tijdens de dag. Hier krijg je een goede nachtrust.
Hoe te voorkomen dat slapen en geeuwen tijdens de dag. Hier krijg je een goede nachtrust.
 1. 1
  Eet. Een lege maag is een belangrijke oorzaak van slaperigheid in mensen. Het eten van invloed op de hypothalamus (een klier in je lichaam) en regelt de productie van de slaap-veroorzakende hormonen.
 2. 2
  Hier krijg je een goede nachtrust. Dit is de belangrijkste stap. Een goede 8 uur wordt aanbevolen. Niet talmen werken: krijg het vroeg gedaan zodat u kunt gaan naar bed met 10:00.
 3. 3
  Kauwgom kauwen of altijd iets in je mond te hebben. Op deze manier houdt de hersenen actief. Als je voelt dat je over te gapen, slikken.
 4. 4
  Laat uw gedachten afdwalen als je moe bent. Op het moment dat je gedachten beginnen te dwalen, zal u in slaap te vallen in een mum van tijd.
 5. 5
  Neem regelmatig kleine wandelingen in de kantoorruimte met tussenpozen. Het zal activeren en energie je hersenen.
 6. 6
  Diepe ademhaling oefening zal ook helpen bij het ​​gevoel te slaperig.

Tips

 • De Listerine Pocket Packs zijn een groot voedsel-item om je wakker te houden! Ze verbranden je mond. Houd er ook een flesje mondwater in je tas, rugzak of bureau. Dit houdt ook de adem fris.
 • Vergeet niet om je ogen te knipperen als je staren naar een computerscherm. Monitoren continu opnieuw weer te geven van de inhoud en de hersenen kan niet ingaan op deze veranderingen, maar je oog kan en het maakt de ogen extreem moe. (Als je kijkt naar de monitor met uw perifere visie en kan merken dat het knippert, is uw refresh rate waarschijnlijk te laag ingesteld.)

Houd bespreken iets of de andere met uw collega's in tussen wanneer er een vrije tijd. Dit zal je de hele dag op te vrolijken.

 • Niet onderuit in je stoel.

Gerelateerde wiki hows