Wkenl

Hoe voor te bereiden voor spoor

Wordt spoorseizoen komen snel? Ben je klaar om het spoor ster van uw team? Deze gids zal u helpen dat te bereiken. U moet ten minste vijf weken vóór het seizoen begint gewoon om ervoor te zorgen dat u klaar om plezier te zweten en hebben bent en in een mum van tijd ben je het spoor ster van uw team. Maar het hangt allemaal af van welk deel van het spoor je traint voor. Er zijn verschillende soorten spoor: Afstand en Snelheid - Individuele en Team Events. Hoe dan ook je nodig hebt om te starten in het begin van het seizoen. Altijd onthouden om ervoor te zorgen dat je track ervaringen zijn leuk voor zowel jezelf, je teamgenoten en coach!

Stappen

Hoe voor te bereiden voor spoor. Vergeet niet als je gaat om een, dan is de praktijk van uw hurdling.
Hoe voor te bereiden voor spoor. Vergeet niet als je gaat om een, dan is de praktijk van uw hurdling.
 1. 1
  Beginnen met gezond eten. Als je niet weet hoe je moet eten, ga dan naar een arts en vraag hen, vraag dan een personal trainer, of ga naar mypyramid.gov en krijg je piramide plan. (Alle Evenementen)
 2. 2
  Aanloop naar drie mijl elke dag, [meer als je traint voor cross-country wedstrijden]. Zorg ervoor dat je goed voor je training en na uw runs in om kans op letsel te voorkomen. Met andere woorden, aandacht besteden aan de warming-ups en de warme-downs. Ze zijn even belangrijk!
  • Let op: dit advies is vooral afgestemd op die van de eeuwen het meest waarschijnlijk in een track te ontmoeten, zoals die nog op de middelbare school of Universiteit. Dus als je een senior of gehandicapt en hebben zich aangesloten bij een of andere vorm van atletiek team, en gelukkig zijn er meer en meer van deze soort sportteams rond te gaan, moet u op schaal terug een deel van de afstanden en de doelen die in dit " how-to. " Voor alle leeftijden, vooral de jongeren, ouderen en mensen met een handicap te ondersteunen, is het sterk aanbevolen om eerst een werk-up en zie uw arts. Dit is verplicht om de meeste winst te maken en houd uw doelen afgestemd op uw capabilities.The punt is als je gehandicapt zijn of worden over de leeftijd van 40 moet je veel schaal terug van dit advies en gaat langzamer. Uiteindelijk, ja de dagelijkse 3-mijl is een verheven doel, zeker haalbaar door degenen met de pre-vereisten van voorafgaande gezondheid. Dit is vooral voor de "20 iets" leeftijd menigte. Voor alle anderen, breng het dan stukje bij beetje.
  • Begin met de juiste pre-run oefeningen en op dag 1 niet proberen meer dan een achtste van een mijl of 1 volledige ronde op een standaard spoor veld. Doe dit voor meerdere dagen en verhogen deze tot aan de kwart mijl merk voor enkele dagen daarna. By the way, "nooit" run 7 rechte dagen in een rij, altijd dagen van rust tussen, zodat de spieren recupereren. Tegen het einde van de maand je dan in staat zijn om de volledige mijl doen. Van daaruit kunt u een extra mijl toe om de twee tot vier weken. Op deze manier, binnen 3 korte maanden kon je lopen 3 mijl per dag.
 3. 3
  Voordat u, warmen. U kunt dit doen door het doen van een opwarmronde en actief boren. Stretching is ook goed voor het hardlopen. Als lopen drie mijl is te moeilijk voor je dan geleidelijk verhogen van uw kilometers per week. Bijvoorbeeld: Week een, run 1 mijl alledag. Week twee, lopen 1,5 mijl elke dag. Week drie, lopen 2 mijl elke dag. Week vier, lopen 2,5 mijl elke dag en week vijf, lopen drie mijl elke dag. Het zou eigenlijk beter zijn om geleidelijk te verhogen kilometers dan alleen lopen drie mijl elke dag voor alle vijf weken, omdat je geleidelijk verhogen het uithoudingsvermogen en gespierd vermogen. (Alle Evenementen)
 4. 4
  Opmerking: als je leeft met een spoor, dat zeer nuttig zal zijn voor deze stap, evenals stap twee. Op sommige dagen, en markeer uw tijd. Vervolgens sprint tweehonderd meter en markeer uw tijd. Dan start en neem uw tijd. Soms tijdens de vijf weken kan u uw tijd krijgen ofwel beter of slechter. Als ze verergeren, harder werken, of controleer om te zien of u bent. Als ze beter worden, ben je goed bezig.
 5. 5
  Vergeet niet als je gaat om een, dan is de praktijk van uw hurdling. (Hordenloop: 100 horden, 200 horden, 400 horden, etc.> horden.)
 6. 6
  Onthoud: als je gaat doen of, oefen je bouncy sprint alledag. Gebruik een goede jump pit (verspringen en Triple Jump)
 7. 7
  Vergeet niet, voor hoogspringen, kun je niet oefenen zonder het spoor apparatuur. Werpers moeten ook de juiste apparatuur. Gewoon wachten op spoor seizoen en verblijf zeer fit en gezond. Tillen gewichten om sterkte te bouwen. (,,, speerwerpen )
 8. 8
  Als uw forte is "afstand" dan werken tot running ofwel (twee spoor ronden op een 1/4 mijl track) of een mile/1600 meter (vier ronden op een 1/4 mijl spoor (Afstand:. 800 meter, 1600 meter / mijl.) Aan de andere kant, als je beste evenement is korte afstand lopen of "relais" dan de praktijk snel snelheid loopt met een teamlid met een digitale stopwatch. Zelfs de tienden van een seconde tellen in een echte baan te ontmoeten.
 9. 9
  Houd een dagelijks sport-journaal en log-in alle trainingen. Log-in uw work-outs en oefeningen. Dit is de beste manier om te weten als je uitblinken en in welk tempo. Het zal u helpen realistische doelen te stellen. Gebruik dit dagboek om uw maaltijden en slaap schema plannen als je echt op zoek bent om dit naar de ultieme. Alleen jij weet de graad of de werkelijke redenen waarom je bent deel te nemen in het veld spoor. Altijd streven naar een evenwicht tussen excellentie en nog niet een perfectionist op het punt van slaafsheid. Maken dit heel leuk... creëren goede herinneringen voor u, uw familie en uw teamgenoten. Sport kameraadschap zal iets wat je zult terugkijken op een dag met grote trots zijn!
 10. 10
  Voor velen van jullie, is het doel een marathon of het deelnemen aan een triatlon. Het is ooit zo populair geworden om marathons hebben ter ondersteuning van de broodnodige goede doelen fondsen. Mensen zullen gesponsord worden voor het bedrag van de mijlen die zij lopen en deze gelden worden vervolgens doorgestuurd naar het goede doel sponsoren van de marathon. Een zeer nobel doel!
 11. 11
  Feliciteer jezelf, want al snel ben je klaar voor spoor zult zijn!

Tips

 • Veel water drinken.
 • Video's zijn ook geweldig, neem een ​​kijkje op You Tube voor Track Meet Events. Kijk en leer!
 • Om te meten hoe ver je bent draaien als je gewoon lopen rond uw buurt, gebruik dan een. Het zal u vertellen hoe ver je hebt draaien.
 • Als je krijgt, (meestal op de onderste helft van het been / door of het scheenbeen), ijs het. Als de pijn blijft, vraag dan een arts wat u moet doen om te voorkomen en / of te ontdoen van die hardnekkige shin splints. Niet in paniek raken. Ze zijn vrij algemeen, vooral als je begint als een hardloper.
 • Krijg comfortabele loopschoenen, niet racen schoenen.
 • Onthoud altijd, op het einde is het niet om wat je bereikt maar wie je in het proces geworden.
 • En geen stress over het winnen. Succes is in de reis niet de bestemming. Met andere woorden, het winnen is echt over "jezelf" winnen. Het gaat over het overwinnen van onoverkomelijke hindernissen en het jezelf naar nieuwe hoogten en nieuwe niveaus van kracht en uithoudingsvermogen. Het gaat over jou steeds meer dan je beperkingen - over hoe het beste wat je, je kunt zijn!
 • In de weekenden is het vaak helpt om een ​​massage te krijgen om onze spieren te genezen en ondersteunen onze genezingsproces. Kies een grote lokale spa en beloon jezelf met een lange weken en body massage! Je verdient dit na het werken al deze dagen naar uw doelen. Het geven van jezelf kleine beloningen is een integraal onderdeel van elke goal setting. Het helpt u de voortgang en meer dan dat u helpt dat de vooruitgang te erkennen om jezelf te zien. Het zal u helpen voorkomen dat in 'karrensporen'.
 • Voeg steunzolen indien nodig.
 • Hier krijg je een fysieke. U kunt een krijgen van uw arts en / of de gezondheid afdeling.
 • Hiertoe nodigen familie en vrienden om je op te vrolijken en ondersteuning die u - met name bij het spoor voldoet. In zekere zin ben je allemaal in hetzelfde schuitje. Ze hebben geleefd met u door veel praktijken en vele wederwaardigheden. Als u bent een winnaar, dus zijn ze en moeten worden bedankt voor hun steun!
 • Benutten Mentoren en coaches. Mensen die zijn gegaan naar beneden je dezelfde weg kan helpen op korte cut je naar succes en het bereiken van je doelen, of dat gewicht-verlies, gezond, het winnen van een award, etc. Mensen als Anthony Robbins en zo veel andere "Motivational Speakers" zijn prachtig op het helpen u door barrières of blokkades in je weg naar het worden uw beste te breken.
 • Leer enkele vorm van NLP [Nero-Linguïstisch Programmeren] Dit leert je om je doelen te visualiseren en te bereiken "Peak Performance!"
 • Als je een sprinter, doen meer om de andere dag distantieert (200m en 400m).

Waarschuwingen

 • Niet meer dan oefenen jezelf! Het is zo makkelijk als mensen raken middelbare leeftijd te herinneren de "oude tijd" en denken dat ze kunnen dezelfde rigoureuze oefening routines ze waren ooit gewend te verduren. Dit is zo gewoon, wees waakzaam, want dit alles zal blijken is vroeg burn-out en pijnlijke spieren, op zijn best, en de mogelijke trok ligamenten en pezen. Deze kan maanden duren om te genezen van - niet leuk! Het ergste is over-inspanning leidt tot steeds "De-gemotiveerd" te wijten aan de vermoeidheid die "te veel" oefening brengt in plaats van het gevoel van energie, vitaliteit, superieure teint, gewichtsverlies, gevoel meer in leven! Deze en andere stellaire voordelen rennen en spoor levert, moet worden verdiend. Je kunt niet zomaar gaan en deze voordelen allemaal tegelijk, allemaal in een dag, zo makkelijk is het. Vergeet niet om deze leuke, niet een karwei te maken. Het vinden van balans is de sleutel!
 • Sommige mensen kunnen gezondheidsproblemen die niet zal hen in staat stellen om te draaien. Voordat track die u nodig hebt om een ​​fysieke krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Stappenteller (Optioneel, verkocht op bijna elke winkel.)
 • Comfortabele loopschoenen (optioneel) ze hoeven niet duur te zijn comfortabel en duurzaam te zijn.
 • Wicking materiaal-shirt met lange mouwen of lange spandex voor de koudere dagen
 • Windjack met capuchon als het regent
 • Water Bottle