Wkenl

Hoe alle spanning uit je lichaam te verwijderen

Je bent niet een high-spandraad! Nee, in feite, je echt nodig om die spanning te verwijderen. Je zou een stuk beter te voelen voor. Hier zijn enkele manieren om alle hardnekkige lichamelijke spanning uit je lichaam te verwijderen.

Stappen

Hoe alle spanning uit je lichaam te verwijderen. Verstoren schadelijke gedragspatronen.
Hoe alle spanning uit je lichaam te verwijderen. Verstoren schadelijke gedragspatronen.
 1. 1
  Overwegen om een massage. Of als alternatief kunt u dit zelf doen. Dit is een geweldige manier van het vrijgeven van het lichaam spierspanning.
 2. 2
  Eet consequent. Veel mensen hebben sporadische eetpatronen die toeneemt adrenaline en triggers's lichaam "vecht-of vluchtreactie" die het milieu voor vervelende lichamelijke spanning creëert. Eten houdt regelmatig je stofwisseling op een gezond niveau dat gewichtsverlies, energie en lichamelijke ontspanning verhoogt. Ook proberen te eten zo veel groenten en fruit als je kunt, omdat de kwaliteit van uw dieet heeft een duidelijk effect op de lichamelijke ontspanning en emotionele gezondheid. Het dieet van de Neanderthalers was grotendeels op basis van vlees... de gemiddelde levensduur was ook veel korter dan nu vanwege onze incorporatie van verse groenten en fruit.
 3. 3
  Verstoren schadelijke gedragspatronen. De meeste mensen maken de spanning door herhaaldelijk herbeleven dezelfde stressvolle situaties over en over de vraag of het werkt bij een bureau, rijden, praten met iemand, telefoneren of wat dan ook. Als u denkt dat werken met de computer voor uren per dag draagt ​​bij aan lichamelijke spanning... experiment op verschillende manieren om de ervaring meer ontspannen en plezierig te maken. Bijvoorbeeld, als u bent altijd meer dan ineengedoken in een stoel... kijken naar het kopen van een betere stoel voor je rug, of als uw nek wordt altijd pijn terwijl op de computer, zet de monitor op een hogere plaats dus je moet omhoog kijken met een goede en ontspannen houding om het te bekijken. Je hoeft niet per se te stoppen met het doen van de stressvolle activiteit, maar veranderen hoe je het doet.
 4. 4
  Oefenen regelmatig. Veel mensen houden niet van het uitoefenen omdat ze het gevoel alsof het een verspilling van tijd. De oplossing voor dit probleem is productief voelen tijdens het sporten. U kunt dat doen door middel van audio-en beeldmateriaal. Kijk educatief materiaal, terwijl op een loopband, luister naar een informatieve lezing tijdens het wandelen, hebben een verhelderend gesprek met iemand, terwijl het heffen van gewichten, etc. Wees creatief.
 5. 5
  Probeer te ontspannen gedachten te denken. Het gebeurt vaak dat wanneer de geest ontspannen is dat het lichaam volgt ook geschikt.

Tips

 • Maak een lijst van alle stressvolle situaties die je elke dag tegenkomt... zo groot als het krijgen van een hoofdpijn op het werk om zo klein als ergernis over een slechte deurknop.

Dingen die je nodig hebt

 • Creativiteit
 • Verlangen om te veranderen
 • Geduld in het wennen aan nieuwe gedragspatronen
 • Bewustwording van de voornaamste oorzaken van spanning