Wkenl

Hoe de mannelijke kaalheid te behandelen

Veel mannen, als ze ouder worden, beginnen om haar te verliezen boven de tempels. De haaruitval verder over tijd rond de bovenkant van de kop en soms concludeert het haar aan de zijkanten en de achterkant van het hoofd ook, leidt tot volledige kaalheid. Dit androgene alopecia genoemd omdat het is gekoppeld met de aanwezigheid van androgenen (mannelijke hormonen die kenmerken bepalen). Dit artikel zal u helpen te begrijpen hoe het werkt, en hoe je het kunt stoppen.

Stappen

Hoe de mannelijke kaalheid te behandelen. Begrijpen hoe mannelijke kaalheid werkt.
Hoe de mannelijke kaalheid te behandelen. Begrijpen hoe mannelijke kaalheid werkt.
 1. 1
  Begrijpen hoe mannelijke kaalheid werkt. Deze bijzondere vorm van haaruitval is gerelateerd aan niveaus van vrije (ongebonden, circulerende) testosteron, dat wordt omgezet in dihydrotestosteron (DHT). Sommige mannen vanwege hun genen hebben haarfollikels die reageren op DHT door het krimpen. Ter bestrijding van haarverlies bij mannen op een biologisch niveau, kunt u:
  • lager het niveau van vrij testosteron in het lichaam (dat niet hetzelfde is als het niveau van totaal testosteron)
  • voorkomen dat vrije testosteron van wordt omgezet in DHT
 2. 2
  Drugs hebben de neiging om te werken door remming van verdere haaruitval, hoewel ze soms nieuwe haargroei te stimuleren. Als u stopt met hen, de haaruitval heeft de neiging op te pikken waar het was gebleven wanneer u de medicijnen begonnen.
  • Minoxidil (Rogaine, Regaine) wordt direct toegepast op uw hoofdhuid. Goedgekeurd door de FDA. De manier waarop het werkt is onduidelijk.
  • Finasteride (Propecia, Proscar) wordt oraal in te nemen in de vorm van een recept pil. Het is iets effectiever dan minoxidil. Goedgekeurd door de FDA. Het werkt door te binden aan het enzym dat anders zou omzetten vrij testosteron in DHT.
 3. 3
  Krijg een haartransplantatie. Kleine flarden van haar worden verplaatst van het ene deel van je hoofdhuid om het kalende gebied in meerdere sessies. Er is een kleine kans op infectie van de huid en het kan duur zijn, maar de resultaten zijn effectief en blijvend. De reden waarom het werkt is omdat de haren uit delen van je hoofd waar de follikels zijn niet gevoelig voor DHT wordt verplaatst.
 4. 4
  Stimuleert de haargroei door methode of soortgelijke M. Gardson's. Wanneer haarzakjes gaan slapende, je begint om je haar te verliezen. De slapende follikels haren niet meer maken, dus als genoeg van de follikels in een bepaald gebied stilgelegd, zal je haar verschijnen dunner. Je bent niet kaal - je moet gewoon veel slapende haarzakjes die nog niet zijn ontwaakt.
 5. 5
  Voorkomen insulineresistentie. Een teveel aan insuline in uw bloed circuleren (hyperinsulinemie) worden geassocieerd met de aanwezigheid van mannelijke kaalheid (onder andere unpleasantries, zoals bijziendheid en de vorming van de huid tags). Hyperinsulinemie is een veel voorkomend symptoom van insulineresistentie, die verbonden is met een koolhydraatrijk dieet, en verholpen door lichaamsbeweging en gewichtsverlies. Dit suggereert dat het vermijden van teveel koolhydraten en wordt fit zal u helpen om een volledig hoofd van haar, en hoewel er geen onderzoek heeft bewezen dat onomstotelijk nog, op zijn minst het zal je look en feel beter op andere manieren.

Tips

 • "Er is geen verschil tussen de termen 'kaalheid' en 'alopecia.' Beide hetzelfde betekenen - gedeeltelijke of volledige afwezigheid van haar op de hoofdhuid.
 • U kunt uw resultaten uit minoxidil te maximaliseren door te sterven je haar na twee tot drie maanden van de behandeling. Minoxidil meestal zeer fijne haartjes creëren eerst, en sterven het haar verhoogt het contrast tussen de haren en de hoofdhuid, waardoor de nieuwe haargroei stippellijn kijken dichter. Dit is een veelgebruikte techniek in voor / na foto's voor behandelingen van het haarverlies.
 • Misschien wilt u niet-medische oplossingen te overwegen om je haar verlies in combinatie met of in plaats van de hierboven genoemde oplossingen. Deze omvatten pruiken, haar weefsels en uitbreiding oplossingen zoals de Hair Club for Men.
 • Elke haaruitval "genezen" die hierboven niet wordt vermeld is niet ondersteund door wetenschap en moet worden beschouwd als een "snake oil". Dat gezegd zijnde, in veel studies zijn er een aantal mensen wiens haar verlies wordt verzacht of omgekeerd via het placebo-effect, dus denken iets zal werken zou kunnen laten werken, gewoon niet betrouwbaar genoeg om te worden onderbouwd door de wetenschap.
 • "Het was voorheen werd gedacht dat kaalheid werd geërfd van de grootvader van moederszijde Hoewel er enige basis voor deze overtuiging, beide ouders bijdragen aan hun nakomelingen kans op haaruitval Hoogstwaarschijnlijk erfenis is technisch 'autosomaal dominant met gemengde penetrantie'.." Bron:
 • Er zijn veel verschillende soorten van kaalheid, en ze hebben verschillende oorzaken, en zijn (of niet) op verschillende manieren behandelen. Om te bepalen waarom je gaat kaal, kunt u beginnen door het doen van een beetje speurwerk op internet, maar u kunt ook naar een dokter te zien.
 • Vrouwtjes kunnen ook ervaren mannelijke kaalheid, hoewel de haaruitval neigt minder extreem bij vrouwen dan bij mannen is. Voor vrouwen ervaren van mannelijke kaalheid, moet een arts of dermatoloog te kunnen spironolacton voorschrijven. Dit geneesmiddel zal nieuwe haargroei bij vrouwen vanwege zijn anti-androgeen effect te stimuleren.
 • Een van de meest voorkomende vormen van kaalheid is alopecia androgenetica ("mannelijke kaalheid"). Enkele goede, moderne, wetenschappelijke studies zijn gedaan over het onderwerp, en goede uitleg van deze studies in lekentaal kan worden gevonden op het internet. Het wordt geërfd door beide ouders via het X-chromosoom. Het gen dat MPB veroorzaakt een recessieve eigenschap. Net zoals kleurenblindheid, MPB is veel vaker voor bij mannen dan bij vrouwen - een vrouw zou hebben om twee X-chromosomen hebben met het genetisch defect te MPB tonen, terwijl een man alleen zou hebben om een ​​X-chromosoom hebben met het gebrek.
 • 'Alopecia' is de medische term voor de gemeenschappelijke woord "source" kaalheid. ':

Waarschuwingen

 • Als u van plan bent op chirurgische haar vervanging, zorg ervoor dat uw haaruitval is gestabiliseerd, anders wordt je haar verlies zal blijven en maak een kale ring op je hoofdhuid rond de geïmplanteerde haren.
 • Als u een van de drugs hierboven vermeld, zorg ervoor dat je onderzoeken hoe je ze goed te gebruiken, en zich bewust zijn van mogelijke bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerking van topische minoxidil is roodheid van de huid op het moment van de aanvraag.