Wkenl

Hoe de relay draaien in spoor

Er je teamgenoot komt om de hoek. Dit is het. Je bereidt af te nemen om te helpen je team wint de relay. Hoewel u waarschijnlijk leren hoe het te doen in de praktijk, hier zijn een paar dingen die kunnen helpen:

Stappen

Hoe de relay draaien in spoor. Voordat racedag, trein met uw relay team.
Hoe de relay draaien in spoor. Voordat racedag, trein met uw relay team.
 1. 1
  Voordat racedag, trein met uw relay team. Oefen de hand-offs en werken samen op een regelmatige basis. Meer dan enige andere gebeurtenis in spoor, zal relay teams profiteren van een gevoel van teamwork en kameraadschap.
 2. 2
  Erachter te komen wie er loopt tijdens elk deel van het relais. Uw coach zal waarschijnlijk wijzen ieder van u om een ​​deel van het toch, maar zorg wel dat je dit enige tijd voordat de race, zodat u zich kunt concentreren op uw kant als het dicht bij race tijd.
 3. 3
  Warmen en strekken als je nog niet hebt.
 4. 4
  Ga naar het deel van de baan waar je je been van het relais zal beginnen.
 5. 5
  Als je begint het relais, gewoon ontspannen en wachten tot het pistool af te gaan. Als u werkt met een andere poot, wacht, maar blijf los en ontspannen.
 6. 6
  Als het tijd is om de hand uit het relais, als je degene bent die het overgedragen wordt, zet je arm uit in een hoek van 90 graden om je lichaam met je arm gestrekt en de palm naar beneden. Kijken in de richting van de naderende loper en begint te lopen als hij of zij benadert. Laat de naderende runner breng het stokje tot in je hand tussen je duim en wijsvinger. Pak het stokje vast en trek deze uit de hand van de naderende runner's. Het is het beste als alle lopers eens van tevoren welke hand zij het stokje zal uitvoeren inch Bijvoorbeeld, is het het beste als alle lopers lopen met het stokje in hun rechterhand, en al de ontvangende lopers krijgen het met hun linkerhand. De lopers vervolgens over het stokje over van hun linkerhand hun recht als ze hun poot van de estafetteloop. Niet in het bezit op te strak op dit punt wel.
 7. 7
  Als u het ontvangen van het stokje, begint te lopen een beetje vlak voordat je het krijgt, tijdens een verblijf in de hand-off zone en kijken terug om te zien wanneer je het krijgt. Heb je arm gestrekt in de richting van de naderende loper met uw vingers uitgebreid en je handpalm naar beneden. Als je voelt het in je hand, greep het strak en opstijgen. Als het een korte afstand, kunt u niet in staat zijn om terug te kijken tijdens het met de hand af. Hand-offs zijn vooral belangrijk in sprint relais, waarbij fracties van een seconde zal winnen of verliezen van een wedstrijd, en 'blinde kant-offs "kan zeer moeilijk zijn zonder de praktijk, dus zorg ervoor dat je weet wat je doet!
 8. 8
  De persoon die de hand uit moet het stokje te nemen aan de kant tegenover de kant waarop hun teamgenoot is de uitvoering ervan. Met andere woorden, als je teamgenoot is deze meeneemt in zijn of haar rechterhand, je moet het in je linkerhand, en schakel deze vervolgens aan uw rechterhand als u liever het te dragen in die hand. Een rechts-naar-rechts of links-naar-links-off kan leiden tot het krijgen van uw enkels getrapt door uw inkomende teamgenoot.
 9. 9
  Weet het evenement. Hoe snel je loopt is afhankelijk van het relais je draait. Als u gebruik maakt van de 1600 meter poot van de afstand medley, je gaat te willen een gelijke tred te houden, maar als je in de 200 meter poot van de sprint medley, niet terug te houden!
 10. 10
  Wanneer het lijkt alsof haar overal, en het andere team is zeker gaat winnen, blijven duwen jezelf. Je weet nooit dat ze zou kunnen krijgen gediskwalificeerd of laten vallen van de baton. En het zal u helpen een betere tijd lopen.

Tips

 • Uw relay team moet samenwerken zo foutloos mogelijk. Als er een meningsverschil tussen de teamleden, oplossen. Het team moet een team zijn.
 • Juichen op je teamgenoten als ze komen rond het spoor. Het kan hen helpen een hoop.
 • Als u de positie van het stokje aan te passen terwijl je loopt, dat is prima. Het is beter dat u een goede grip dan het risico te laten vallen.
 • Niet boos worden op de persoon die je het nageven ALS je het laat vallen. Het zal zelfs meer van een scène te veroorzaken. Anders zal je het prima doen.
 • Maak je geen zorgen over te laten vallen. Ren gewoon.

Waarschuwingen

 • Leer hoe u het relais te doen door de praktijk. Gewoon lezen van dit artikel zult u niet in staat om het relais knie maken. Gewoon er even uit en rennen!
 • Misschien voel je je erg teleurgesteld na het relais als je team verliest, of je krijgt een heel slechte tijd. Geef niet op, dat gebruiken als motivatie voor de volgende keer!

Dingen die je nodig hebt

 • Spikes, of goede loopschoenen.
 • Vastberadenheid
 • Een relais team!