Wkenl

Hoe de woestijn overleven met slechts een mes

Geloof het of niet, overleven in een gematigd klimaat is makkelijk als je weet hoe. In het hout kan een dobbelsteen uit een aantal verschillende dingen. Echter, door simpelweg het hebben van de kennis en het benutten van wat je weet, het bos kan een huis en een nieuwe werkelijkheid geworden. Door het hebben van een eenvoudig blad, kan men de mode zijn eigen gereedschap en zijn eigen middelen om te overleven.

OPMERKING: Voordat wordt ingegaan op een van de onderstaande informatie, erkennen dat de temperatuur bepaalt voorrang in de woestijn. Als de temperatuur weer onder de 40 graden 's nachts overwegen brand uw belangrijkste voorwaarde. Maar als de temperatuur stijgt tot meer dan 90 graden overdag, eventueel verplaatsen en werken bij nacht en slapen onder dekking overdag.

Stappen

Hoe de woestijn overleven met slechts een mes. Maak vrienden met bomen.
Hoe de woestijn overleven met slechts een mes. Maak vrienden met bomen.
 1. 1
  Water vinden. First things first, bent u ergens gestrand in een gematigd woestijn tijdens de late ochtend, het ergste geval is dat je niet weet waar je bent. Dit is geen probleem. Je weet niet waar je bent, maar je weet waar je naartoe wilt... bergafwaarts. Dit komt omdat water is streng gehouden door de wetten van de zwaartekracht en je wilt het water eerst als je kunt maar drie dagen overleven zonder. Ga naar het laagste punt dat u kunt vinden.
 2. 2
  Maak vrienden met bomen. Op je weg naar beneden, ontwikkel uzelf van drie verschillende bomen.
  • Witte berk. Kijk voor een witte boom met een papierachtig materiaal afkomstig uit het. Dit is een belangrijke boom, het heet de Witte Berken. Niet alleen is de bast eetbaar, maar de buitenste schors kan worden gebruikt als een waterdichte houder (indien het geen gaten hebben). Ook doen de meeste mensen niet weten, maar je kunt knippen een gat in de boom en krijgt een pittige zoete sap veel weg van een esdoorn. Enkele andere nuttige attributen zijn een volgt:
  • Men kan soep koken in berkenbast omdat het niet zal branden met vloeistof erin.
  • Berkenbast kan worden gebruikt als tijdelijke touw
  • Berkenbast, de witte papierachtige laag, maakt uitstekende tondel voor brand verlichting
  • De witte berk kan worden gesneden in een goede wandelstok.
  • Berkenbast is gebruikt bij het maken van inheemse kano's.
  • Europese basswood De tweede boom je moet weten is een basswood genoemd. Deze boom is echt gemakkelijk te herkennen. Het heeft grijs, soms veiny schors en een aantal van de grootste hartvormige bladeren op te starten. Laat je niet deze boom verward met een eland esdoorn, die bladeren met drie punten heeft. Deze boom is belangrijk, omdat het gaat om uw bron van touw, strikken, riemen en uiteindelijk uw rugzak. Je zal beginnen om deze boom te zien als je dichter bij het water, het is dorstiger dan je bent en kan ook een bron van water zijn als je niet het gevoel gek zuigen op de zijkant van een boom.
  • Gemeenschappelijke Maple. De derde en laatste boom je moet weten is de gemeenschappelijke Maple. Dit gaat om uw wandelstok evenals uw bescherming. Het is een zeer hard hout met een schone grijs ogende bast. Nu foto een Canadese vlag in je hoofd, dat is een esdoornblad. Als je niet weet wat een Canadese vlag eruit ziet, suggestie is om pick-up een boek en ontdek voordat je gaat het bos in.
 3. 3
  Snij enkele basswood schors. Als er geen water, te verplaatsen naar de voet van een heuvel of een berg waar een beek of rivier zal waarschijnlijk draaien in de buurt van de basis. Dit is waar die boom les zal van pas komen.
  • Zoek een Basswood. Zoals hierboven vermeld, ze houden van water en hoge oevers.
  • Gebruik je mes om een ​​horizontale lijn te snijden helemaal rond de stam. Doe dit aan de onderkant en ongeveer vier meter boven dat.
  • Knip nu een rechte verticale lijn van de bovenste lijn naar de onderste.
  • Merk op dat de bovenste regel ziet eruit als een T waar de twee lijnen elkaar ontmoeten. Dit T is waar je graaft je twee miniaturen in de boom.
  • Nu trek deze twee flappen van het witte hout hieronder. Je moet nu een gebogen floppy rechthoek.
   Nu is het makkelijke gedeelte:
  • Knip deze strook in zoveel kleinere verticale stroken als je kunt. Idealiter moeten ze ongeveer 1/4 inch breed.
  • Nu flip deze strips op een natte glanzende laag zichtbaar, DIT IS DE LAAG u wilt gebruiken voor KABEL.
  • Trek de groene buitenste bast weg van deze dunne plaat van hout. Merk op dat het groene gedeelte aanzienlijk dikker dan de dunne materiaal dat u wilt zal zijn.
  • Wikkel deze dunne reepjes om zich heen, zodat ze elk een ring ongeveer 3 centimeter in diameter.
  • Gebruik je groene troep op te wikkelen ongeveer driekwart van je nieuwe touw.
  • Plaats deze brede wirwar van touw rond je pols, zodat het zal worden van de weg.
  • Gebruik de andere 1/4 van je touw aan schouderbanden, een riem, en vooral een biceps band te maken te gaan op de bovenarm voor je mes.
  • Al uw groene bast afval moet worden opgeslagen en vastgebonden aan je anders, met behulp van uw nieuwe sjorren of andere stroken van bast.
  • Na al dat werk dat je zal hoogstwaarschijnlijk dorst. Gelukkig alles wat je hoeft te doen is naar beneden om wat welverdiende water te krijgen.
 4. 4
  Ga muddin. Terwijl je krijgt wat water, er is een zeer belangrijke stap dat bespaart u een hoop verdriet laatste. Terwijl je in de buurt van water, is het belangrijk voor u om zich in te dekken in een dunne plaat van blauwe klei of vuil als er geen klei is beschikbaar. Deze laag moet betrekking hebben op elk stukje van open huid. Deze laag zal je enige verdediging tegen zwarte vliegen, herten vliegen en teken zijn. Het beste advies dat gegeven kan worden is om jezelf te genieten, deze stap is zeer belangrijk en ernst zal niet helpen je moreel noch uw situatie. Geniet van het onschuldige kind je achterliet.
 5. 5
  Nodig een paar vrienden. Nadat u uw armor, het is nu tijd om wat strikken. Vind spel paden, die allemaal moeten worden bezaaid rond de oevers van de waterbron. Opstijgen ongeveer 6 van de strips en das een 1-inch diameter lus aan het eind. Slip het andere uiteinde van uw Basswood snare via deze lus en prop het omhoog boven de grond op een niveau dat geschikt is voor het spel pad waarop u bezetten. Kleine paden spreken naar klein wild, moeten grote paden worden vermeden. Voor konijn, wasbeer, kwartels en patrijzen, plaats de snare 4-10 centimeter boven de grond. Voor extra maatregel, kan men modder wrijven rond deze lus om de geur en het uiterlijk van de vers gewrocht basswood verhullen.
 6. 6
  Ugh... Maak Fire! Nu, als de dag is al laat, uw beste inzet is om een vuur te maken. Het is vaak het beste om veel droog hout eerst te verzamelen, met maten variërend van twijgen tot kleine logs. Voor meerdere brand starter methoden, type "hoe je een vuur te maken" in de telefoongids van Google. Het vuur boog methode werkt bijzonder goed met basswood.
  Voordat men gaat stoken, duidelijk een 6-foot cirkel rond uw haard website. Kies een locatie zonder takken direct boven het vuur. Verzamel zoveel mogelijk hoofd-en kleinbedrijf stenen mogelijk om het vuur ring en houdt het zich verspreidt. Toch zal een ring van stenen vangen en reflecteren warmte naar binnen waardoor het makkelijker om door te gaan. Een van de belangrijkste aspecten te onthouden mbt brand is om het te respecteren. Houd het bevatte.
  Zodra u uw brand, is het belangrijk om de vlam lager te houden dan twee voeten, op die manier je vuur zal niet veel in de weg van brandstof. Je wilt niet om terug te gaan naar het bos voor meer hout. Insecten zal je stropen. Uw dunne laag van modder of klei zullen hun beten maar niet hun geluid blokkeren. Op een psychologisch niveau, moet het simpele feit dat ze nog zou kunnen krijgen in je ogen en oren houden je goed gevuld voordat je vuur aan te steken.
 7. 7
  Bouwen van een schuilplaats. Men hoeft niet echt behoefte aan een schuilplaats in gemiddelde omstandigheden. Maar als je er een nodig hebt, of verwachten regen, het belangrijkste is om het klein, droog en van de grond te houden. Nooit tijd besteden aan het bouwen van kleine hutten of zelfs een schuilplaats groter dan je lichaam. Dit is een verspilling van energie en grondstoffen, en het is makkelijker om warmte gevangen in een kleinere ruimte te houden. Grote pollen van mos die u kunt gebruiken om een ​​klein houten skelet werk te dekken goed. Ook Berkenschors zorgt voor een uitstekende grind. Uw beste inzet is echter om enorme hoeveelheden naaldhout en varens gebruiken. Als je snel bent, kunt u genoeg verzamelen voor een zes-inch barrière die regen alsook hold warmte zal werpen. Droge bladeren ook heel goed werken voor water-proofing. Als u verwacht regen, maakt de laag bladeren en wat zo dik mogelijk. (3 voet is bijna volledig water-proof GEGARANDEERD.) In twee uur kan men niet alleen comfortabel, maar droog en warm slapen.
 8. 8
  Blijf bewust van het vuur. Als je slaapt, zorg ervoor dat u zich bewust bent van hoe ver weg je vuur is. Grogginess kon je liggen bovenop het met niemand om je stak. Als je niet comfortabel met een open haard te gaan terwijl u slaapt voelt, kun je het uit en graaft een gat waar je bent om te slapen en vul deze met de kolen. Door een laagje vuil over deze plek kun je er bovenop liggen en slapen erg comfortabel.
 9. 9
  Kijk voor het ontbijt. Als je wakker, wees ervan bewust dat insecten buiten komen een dageraad. Nu is het tijd op te halen van uw stofwisseling en beweeg snel, omdat de insecten kunt nog steeds in je ogen. Ook beweging traint je lichaam om zijn eigen warmte te leveren door middel van inspanning. Het enige probleem is dat iemands motivatie om te bewegen ontbreekt meestal. Je motivatie moet voortkomen uit het feit dat je had ingesteld 6 strikken van de vorige dag en een van hen zou kunnen ontbijt, lunch en diner te houden. Dus om uw lichaamswarmte te verhogen, te verplaatsen van snare te strikken. Je kan hebben gekregen geluk.
 10. 10
  Span de riem... Nu is het belangrijk om jezelf voor te bereiden op twee risico's.
  • De eerste is dat je hebt absoluut niets en hebben een zeer hongerig en vertrapten gedrag. Als dit het geval is, ga gewoon naar uw nabijgelegen Berk en snijd een 4-inch driehoek uit de bast. Draai het ene punt naar de grond. U kunt de onderkant van deze schors eten, want het is zeer voedzaam. Ook een klein straaltje van suikerhoudende sap komt uit de onderste punt van deze driehoek. Maak je geen zorgen als het niet veel. Verrassend, kan een mens overleven buiten een eetlepel van voedsel per dag voor een beperkte tijd.
  • De tweede contingentie is dat je iets, waarschijnlijk een konijn of een klein spel vogel kreeg. Er is een vrij goede regel voor het eten van dingen op dieren: Niet iets dat lijkt oneetbaar eten anders, bijna alles is eerlijk spel als je het koken goed genoeg .... en door goed genoeg bedoel ik verbrand.
  • Hier is nog een regel met voedsel: Niet eten, waar je slaapt of slapen waar je eet. Kladjes en ingewanden zal aantrekken roofdieren (dwz BEARS). Gooi botten, ingewanden, snavels, enz., zeer ver van uw onderdak.
 11. 11
  Volg dat water. Nu je weet hoe je voedsel en water te verzamelen, is het belangrijk om het andere gebruik van de rivieren te herkennen. De mensheid was niet bouwen op de ruggen van de mens, maar aan de oevers van de rivieren. Om de mensheid te doen, volg gewoon de rivier stroomafwaarts. Vergeet niet alle streams leiden tot beschaving, kon de stroom uiteindelijk gaan ondergronds voor mijlen en dan zou je veel van je energie op niets verspild. Met behulp van al de dingen die hierboven vermeld, kan een persoon die voor onbepaalde tijd wonen in het bos.

Tips

 • Voor energie, op zoek gaan naar soja planten en bronnen van vitamine B, evenals suiker voedingsmiddelen en fruit, zoals bessen, om grote hoeveelheden energie te voorzien op een lege maag. Wees zeer voorzichtig, en zorg ervoor dat je niet eet de verkeerde vegetatie, voor veel planten zijn giftig.
 • Voor pleisters, op zoek gaan naar de gemeenschappelijke spin. Hun webben kan in open wonden of snijwonden worden ingebracht om het bloeden te stoppen. Een plant genaamd duizendblad (Achillea millefolium) kan ook worden gebruikt om het bloeden te stoppen. Het heeft ook andere toepassingen.
 • Voor antiseptische, op zoek gaan naar de gemeenschappelijke honingbij. De grijze oozy stof die ze gebruiken op de binnenkant van hun nesten is een van 's werelds grootste antiseptica.
 • Voor brand starter, op zoek gaan naar de spar. De bubbels op sparschors kan worden geknald om licht ontvlambaar sap onthullen.

Waarschuwingen

Beren

 • Bessen zijn vaak in het wild en zijn uitstekende maaltijden. Echter, pas op situaties zoals die hier rechts. Beren zijn vaak grote kenners van bessen en zal vaak bewonen die bron van voeding. De meeste beren zullen terugtrekken als je ze tegenkomt in de open lucht. Echter, kunnen ze je zien als concurrentie is een dergelijk scenario en poging om u te verwijderen van de situatie. De afbeelding hieronder toont een blackberry patch (A) en een vrij groot achterwerk print op de grond naast de bus (B). Dit is het bewijs dat een beer zal zitten in deze struiken te voeden. Ga niet in de buurt van struiken als je geritsel geluiden te horen.
 • De beste ervaring met een wilde beer is degene die nooit gebeurd. Net als de meeste dieren, ze natuurlijk bang man. Maken veel lawaai als je wandeling over (rinkelende metalen, blazen fluitjes, zingen, bonzen stokken, etc.) zal hen te waarschuwen voor uw aanwezigheid en meestal maken ze af te stappen. Uiteraard, dit is contraproductief als je op jacht.
  Men moet er rekening mee dat grizzles en ijsberen zijn nieuwsgierige dieren en zal gaan naar onnatuurlijk klinkt. Maar grizzly en de ijsberen zijn vaak te vinden ten noorden van de bewoonbare gebieden. 98% van de wereldbevolking grizzly bevolking die in Alaska.
 • NOOIT benaderen van een beer. Vertrouw erop dat zelfs als je haar niet zien, Momma is vlakbij. Ze zullen niet blij met je. Als je een welp, lopen snel en gestaag weg.
 • Als u Om Marihuana niet laten rook hangen of te branden van het, zijn beren aangetrokken door de geur, tenzij u er een te lokken. Bloed trekt ook beren en andere roofdieren, ofwel verbranden oude bandages of begraaf ze weg van uw onderdak.

Poema

 • Poema's en grote katten zijn de uitzondering op de meeste spelregels. Je kunt niet dood met een poema te spelen en je kunt ze niet ontlopen. Ook zelfs als u weg langzaam te bewegen en krijgen ze uit het zicht, zullen ze ongetwijfeld volgen wacht je op elke kwetsbaarheid. Het beste advies is om wreed en beslissend. Ze zullen op je af komen en ontwijken is meestal geen optie. Er is echter een techniek te gebruiken. Houd je linker onderarm in de voorkant van je nek en wacht tot de leeuw te bijten. Het zal uw onderarm bijten om de afweer te verwijderen om je nek. Bij het kaken vergrendeld snel dompelen de lengte van je mes naar boven in de bodem huid van zijn kaak. Vanwege het hoofdletsel kan het niet loslaten, dompelen de mes in de huid rond zijn kaken, draai en weg te duwen in een beweging. Als het niet dood is zal het waarschijnlijk proberen om zijn hoofd wrijven tegen stenen of bomen. Draaien in een zig zig patroon weg van de gewonde dier. Wacht een half uur en terug om te controleren of het dood is. Nu heb je voedsel. Toepassing honing te spinnenweb en plaats zowel op je arm. Controleer regelmatig en zorg ervoor dat er geen bloed komt uit als het andere roofdieren zouden kunnen trekken.

Teken

 • Teken kunnen zijn een van de meest psychologisch en fysiek zware parasieten in een gematigd klimaat. Ze zijn klein acht poten spinachtigen, die als insecten worden aangetrokken door warmtebronnen. Zij zullen vaak tijden lag op de loer in het gras 2-3 meter hoog, waar ze vervolgens over te dragen aan uw kleding. Van daaruit gaan ze naar je hoofd of je kruis, de twee hoogste bronnen van warmte op het menselijk lichaam. van daar zal zij een plaatselijke verdoving die ze gebruiken om hun beweging te verbergen als ze voorover boren zich in de huid afscheiden. In deze staat ze eruit als een stuk van maïs losjes vast aan je vlees. Maar als je ze aanraakt hun benen uit pop en kronkelen waardoor zelfs de hardste van houthakkers ineenkrimpen. Verschillende verwijdering methoden en misvattingen zal blaten worden aangepakt.
 • NOOIT branden van een teek uit. Vaak hun ingewanden zullen spurt in de open holte die ze gebruiken om te voeden, namelijk onder je huid. Als u deze methode gebruikt, moet u de huid een centimeter rond het gebied van de besmetting branden of u het risico op het krijgen van de ziekte van Lyme en rotsachtige berg koorts draaien. Er zijn betere en minder pijnlijke manieren teek verwijderen.
 • NOOIT rukken de teek eruit, zullen hun anker zoals kaken onder je vlees te blijven en kan u rotsachtige berg koorts of ziekte van Lyme.
 • Verwijderen methode: Zoek een dennenboom. Kijk voor een kerstboom met bellen op de schors. Pak een stok, pop de zeepbel en de plaats die botweg einde onder het nieuwe gat, nu rolt het ene uiteinde van de stok omhoog over de bel met druk aangebracht, gebruiken deze methode om het sap uit te persen. Dit moet sap te verzamelen over het uiteinde van de stok. Nu verspreid dit sap over de teek royaal. Pop meer bellen als dat nodig is. Nu met de pitch op je arm vind een zeer vette plant of boom. Ash werkt goed. Nu constateren dat de teek zelf een beetje heeft opgetrokken. verspreid zoveel as olie op het veld als je kunt en herhaalbaar veeg het sap uit. De teek zal zich omhoog te trekken, omdat hij niet kan ademen. Nadat de teek is afgewreven spread meer olie over het gebied op te tillen het sap, als al het andere faalt bedekken de plek met pindakaas, of dierlijk vet, wachten, en dan je handen te wassen met water, zal het sap uit vrij komen gemakkelijk. Merk ook op dat de vitamine C in het sap de huid soepeler heeft gemaakt.

Darmparasieten

 • Darmparasieten kunnen worden behandeld op vele manieren. Twee van deze manieren zijn als balg besproken.
 • Een effectieve manier is om een ​​varen die in de meeste gematigde omgevingen groeit vinden. Deze varen heet wei rem. Tijdens de vroege dagen van zijn levensduur het ziet eruit als een kleine fiddlehead met bruinachtige witte haren groeien off van het. De typische soorten van grasland rem is vier centimeter lang. Tijdens deze fase is het eetbaar zowel rauw en gekookt. Het is echter een mild gif dat de milieu-omstandigheden van je darmen waardoor de overlevingskansen van een opgave voor elke parasiet verandert. Aangezien deze plant ouder wordt wordt het meer giftig. Als de plant stevig gekruld is kunt u elk uur eten een of als het volgroeid is, een om de andere dag om zich te ontdoen van de parasiet.
 • Een andere manier om jezelf te bevrijden van darmparasieten is om twee sigaretten per dag te eten totdat ze weg zijn. De giftige aard van sigaretten ingrediënten zijn niet verloren op darmparasieten.

Poison ivy

 • Poison Ivy is een kleine drie leaved plant die meestal ligt heel dicht bij de grond. Om afwenden geven zou roofdier zijn bladeren bevatten chemische stof Urushiol die banden met huidcellen en zorgt voor een zeer prominente en ongemakkelijk huiduitslag dat zolang 5-6 weken kan duren. Als je contact hebt gemaakt, zal vroeg stadium een ​​eenvoudige uitslag zien. Echter, voor ernstige reacties verwachten aanzienlijke blaarvorming en / of vette ontlading. Behandelmethoden en mythen zijn hieronder opgesomd.
 • NOOIT Burn Poison Ivy: de rook is zeer giftig. Ook kan Urushiol niet worden vernietigd of ontbonden door gewone middelen.
 • NOOIT knip de blaren of proberen om ze te verwijderen. De modder die afkomstig is van hen is niet besmettelijk en zal de uitslag niet verspreid onder normale omstandigheden.
 • NOOIT urineren op de uitslag, werkt dit niet en kan zelfs intensiveren van de reactie vanwege de ammoniak in de urine.
 • Mythe: Kleding zal je niet beschermen tegen poison ivy. Urushiol zal door de kleding heen sijpelen in slechts vijftien minuten. Als u weet dat u in aanraking zijn gekomen, niet fysiek aanraken het gebied als de urushiol zal verspreiden. In plaats daarvan, verwijder het artikel met dikke doek of schors die je hand en te verankeren in bewegend water gedurende minstens een uur. Na enige tijd de urushiol zal het artikel te verlaten.
 • Bruikbare methode: als er contact wordt gemaakt, in minder dan zeven minuten van de chemische stof kan meestal worden gewassen met zeep voordat het obligaties met uw huidcellen. De chemische stof echter een olie, zeep dus nodig om het af te wassen. Met andere woorden, zal het water niet alleen werken. Echter, deze methode is zeer discutabel als zeep kan ook het huis van de chemische en verdeel het op dezelfde manier.
 • Bruikbare methode: Dompel je lichaam in water voor een langere periode van tijd. Olie is lichter dan water, zodat de Urushiol kan, als materie van de fysica, verwijdert zich van uw huid voordat deze is gebonden.
 • Bruikbare methode / mythe: Alcohol zal niet oplossen of verwijderen Urushiol vanzelf. Het kan echter verdunnen genoeg zodat het kan worden getrokken met een sponsachtig materiaal of doek.
 • Conclusie: Urushiol kan niet weg van het vlees worden getrokken zodra deze is gebonden, het enige dat inheemse technologie kan doen, is om de jeuk te verdoven of te behandelen de reactie niet de chemische stof zelf. Daarom is de enige die echt effectief te kunnen behandelen is een arts gewapend met Tecnu of Ivy remover.