Wkenl

Hoe je snare een dier

Een snare is een val gemaakt van een lus van draad. U kunt snare een dier in een survival situatie relatief eenvoudig zonder enige aas met behulp van de volgende techniek.

Stappen

Hoe je snare een dier. Je zal een strik gemaakt van dun maar toch sterke stalen kabel nodig.
Hoe je snare een dier. Je zal een strik gemaakt van dun maar toch sterke stalen kabel nodig.
 1. 1
  Je zal een strik gemaakt van dun maar toch sterke stalen kabel nodig. Snares zijn relatief goedkoop. Vergeet niet dat de meeste kans dat u alleen krijgt een op de vangst van een kabel zoals ze knikken wanneer een dier wordt gevangen.
 2. 2
  Zoeken naar een plek om je snare te stellen. In een survival situatie die u zoekt op dieren zoals konijnen, eekhoorns en muskusratten.
 3. 3
  Als je in een hooggelegen bosrijke omgeving of in het veld, op zoek naar paden in het dikke gras of struikgewas. Maak een educated guess over wat voor soort dier is het gebruik van het spoor. Dit is belangrijk omdat het de grootte van je loop en de hoogte van de snare dicteren wanneer ingesteld.
 4. 4
  Bijvoorbeeld, een parcours langs een kreek kan worden van wasberen, opossums en vos. De lus moet ongeveer zes centimeter, gebruik je vuist op de grond met je duim omhoog steken om de hoogte van de onderkant van de lus te bepalen. In een aquatische omgeving op zoek naar routes in het moeras of in de bodem van de vijver. Meest waarschijnlijk deze zijn gemaakt door muskusratten. Stel je loop op 2-3 centimeter en een centimeter en een half van de grond. Hoogstwaarschijnlijk met muskusratten uw kabel herbruikbaar zullen zijn zoals ze zijn geen grote dieren.
 5. 5
  Center de snare in het midden van het parcours.
 6. 6
  Zet het neer op een stevig anker (boom, hek, root). Denk aan de vuistregel, je kan verwachten van een konijn, maar voor te bereiden op een olifant.
 7. 7
  De volgende dag kunt u vinden uw vangst in leven. Wees bereid om het dier te verzenden. In een survival situatie zult u een club nodig hebben, is het een goed idee om een ​​voor te bereiden voordat u uw snare controleren. Een snelle klap of twee aan het hoofd is de meest humane manier van verzending van het dier zonder gebruik van een pistool.

Tips

 • Aangezien strikken zijn goed voor een gebruik, kunt u drie of vier in een survival of EHBO-kit mee te nemen. Ook de meer strikken u het beter de percentages dat je iets te vangen stellen.
 • Een strik die is gebruikt en geknikt kan worden gebruikt voor andere doeleinden in een overlevingssituatie.
 • Een geweldige plek om te strikken is op logs oversteken van een beekje. Wasberen, opossum, vossen en eekhoorns gebruiken deze structuren elke nacht. Vergeet niet om de lus te zetten lager als dieren houden een lager zwaartepunt met hun hoofd naar beneden als ze oversteken op een log.

Waarschuwingen

 • Jacht met vallen is illegaal in sommige landen.
 • Als u in een survival situatie en heb nog nooit een dier verstrikt, er zeker van zijn dat het dier dood is voordat het verwijderen van de val. Vaak een wasbeer-achtige dier zal alleen verdoofd en weer bij bewustzijn. Je zult niet alleen verliest uw maaltijd, maar zal nu te maken hebben met een dier beet!

Dingen die je nodig hebt

 • een strik
 • draad, touw of koord
 • een mes zou helpen