Wkenl

Hoe maak je de huid van een konijn

Je kan wel of niet regelmatig eet konijn, maar je weet nooit wanneer je nodig hebt om de huid zelf. Weten hoe je huid kleine spel is een onmisbare vaardigheid. Villen van een konijn is eigenlijk vrij eenvoudig. Als u besluit om een ​​dier te doden, geef het de waardigheid van het villen en het eten van het goed, in plaats van te laten verloren gaan. De volgende tutorial zal je leren hoe je de huid van een konijn zowel met als zonder een mes.

Stappen

Hoe maak je de huid van een konijn. Snijd het een ring rond elk been van het konijn, net boven het been gewricht.
Hoe maak je de huid van een konijn. Snijd het een ring rond elk been van het konijn, net boven het been gewricht.

Villen van een konijn met een mes

 1. 1
  Snijd het een ring rond elk been van het konijn, net boven het been gewricht. Alleen knippen genoeg om voorbij de huid. Niet diep gesneden in de huid van het konijn, het is onnodig en inefficiënt.
 2. 2
  Op elk been, maak een plak steeg van de ring weg naar de achterzijde van het dier. Dit zal het villen gemakkelijker in het einde.
 3. 3
  Beginnen te trekken weg een deel van de huid, het werken vanuit de ring gesneden aan de voet gewricht tot aan de achterkant of de genitaliën van het konijn. De huid moet komen vrij gemakkelijk af.
 4. 4
  Snij je een weg door het bot van de staart, waardoor zeker niet te verbreken of doorboren de blaas. Het stuitje steekt uit en is relatief gemakkelijk te vinden.
 5. 5
  Met beide handen, beginnen te trekken van de huid van het lichaam. De huid zal afglijden heel gemakkelijk op dit punt. Het moet als het pellen van een banaan.
 6. 6
  Werk je vingers in de mouw van de huid waar de armen zijn, het verwijderen van de armen van de huid. Dit kan een beetje lastig zijn in het begin, dus wees niet teleurgesteld als het duurt een beetje extra spierballen.
 7. 7
  Werken de huid af van het bovenlichaam naar het hoofd. Trek de huid beneden totdat deze bij de basis van de schedel.
 8. 8
  Sever de kop van de wervelkolom. Daarmee moet de huid volledig los van het overige vlees.
 9. 9
  Met je handen, breken de botten in de arm en been gewrichten. Vervolgens, in de gewrichten, scheiden de huid van het been met je mes.
 10. 10
  Kleden en reinig het dier, het opslaan van de huid als dat nodig is. Zorg ervoor dat het dier schoon is voordat je het eet. Controleer zo mogelijk de lever naar de veiligheid van het vlees te meten. Sla de huid te bruinen of andere toepassingen.

Villen van een konijn zonder mes

 1. 1
  Op de knie van het konijn, duw de gezamenlijke uit totdat de huid loskomt van het vlees. Dit duurt een beetje oefening. Kortom, wat je doet is het indrukken van het kniegewricht in een richting en het trekken van de huid in de andere. Dit zal uiteindelijk scheiden de twee netjes.
 2. 2
  Werk je vingers rond het been, totdat de huid wordt afgescheiden rondom het gehele kniegewricht en de omringende vlees.
 3. 3
  Trek het kniegewricht omhoog en trek de huid naar beneden, het verwijderen van de meeste huid van een been. Dit proces is net zoiets als het trekken van je broek uit, behalve je "broek" wordt de huid van het konijn.
 4. 4
  Herhaal dezelfde werkwijze met het andere been.
 5. 5
  Onder de genitaliën, het werk van uw hand onder de huid en in de buik. Maak de huid tegen de onderzijde volledig door deze eraf te trekken.
 6. 6
  Aan de achterzijde van het konijn, recht boven de staart, het werk van uw hand onder de huid en over de rug. Neem de huid en trek het uit de achterkant totdat het verwijdert volledig uit de staart.
 7. 7
  Trek de huid naar beneden met beide handen totdat het de armen van het konijn bereikt.
 8. 8
  Doorbreek de dunne huid die zit tussen de voorste armen en het hoofd. Doe dit met je vingers. Hoewel het te verbergen, moet je niet nemen een overweldigende hoeveelheid inspanning om dit te doen. Zodra je dit hebt gedaan, trek de mouwen omhoog en weg van het vlees van de armen.
 9. 9
  Kraak de wervelkolom waar het voldoet aan de kop. Wanneer u het konijn karkas schoon en kleden, kunt u afgesneden van de rest van het hoofd en verbergen met een snelle slag van een mes.
 10. 10
  Kleden en reinig het dier, het opslaan van de huid als dat nodig is. Zorg ervoor dat het dier schoon is voordat je het eet. Controleer zo mogelijk de lever naar de veiligheid van het vlees te meten. Sla de huid te bruinen of andere toepassingen.

Tips

 • Als u wilt dat de huid te houden, moet drogen onmiddellijk starten nadat de huid is verwijderd. Het moet snel afkoelen en drogen aan de werking van enzymen in de huid, die de haarwortel vallen, waardoor de haren uit te vallen te voorkomen.
 • Probeer de huid van de konijnen zo spoedig mogelijk na de dood, zodat het vlees niet bederven.
 • Bij het trekken van de huid af, trek het af als je je sokken zou verwijderen uit de top.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig, als het mes scherp moet zijn.
 • Het konijn kan hondsdolheid dragen zodat ze jagen in de maanden februari en maart alleen.
 • Neem veiligheidsklasse van een jager voordat de jacht een dier.

Dingen die je nodig hebt

 • Scherp slagersmes
 • Handschoenen