Wkenl

Hoe energie op te doen

Voel je als je draait op leeg? Heeft u een plateau in het midden van de dag te bereiken, wanneer je energie daalt en je voelt alsof je up is moeilijker dan rocket science? Het stimuleren van energie-niveaus is alles over het krijgen van de juiste soort voedsel, goed oefenen, en het maken van bepaalde levensstijl beslissingen die laat je beter voorbereid op de dag. Hier zijn enkele tips en trucs om u te helpen stimuleren uw energie niveau gedurende de dag.

Stappen

Hoe energie op te doen. Begin de dag goed met een gezond ontbijt.
Hoe energie op te doen. Begin de dag goed met een gezond ontbijt.

Stimuleren van energie via de voeding

 1. 1
  Begin de dag goed met een gezond ontbijt. Ooit gehoord van het gezegde "Eet als een koning in de ochtend, een prins op de middag, en een Pauper 's nachts?" Het is een gezegde voor een reden. Verwaarlozing van uw ontbijt, of het eten van een ontbijt vol met lege calorieën, is een zekere manier om te crashen in het midden van de dag. Een gezond ontbijt zal helpen springen start uw stofwisseling en houdt het afvuren van de rest van de dag.
 2. 2
  Eet volkoren granen. In plaats van te grijpen uw favoriete zoete snack of zetmeel zwaar voedsel, pak een groente. Het is belangrijk dat uw bloedsuikerspiegel in balans is voor een constante energie.
  • Het eten van volle granen helpt bij het verhogen van de gevoeligheid van uw lichaam om insuline die u zal helpen meer energie gedurende de dag.
 3. 3
  Eet kleinere porties. Ironisch genoeg, hoe meer voedsel in je lichaam hoe meer moe je zult voelen. Verteren van voedsel is een van de meest inspannende processen op het lichaam, zodat een evenwichtige maaltijd drie keer per dag zal u de meeste energie te geven. Een evenwichtige maaltijd bestaat meestal uit zuivel, vlees, groenten, fruit en granen.
 4. 4
  Gehydrateerd te blijven met water. Drinkwater en constant houden van uw lichaam verfrist zal helpen voeden je lichaam en geven je langdurige energie. Een van de snelste manieren waarop mensen band out is van dehyrdation.
  • Het drinken van 6-8 glazen water per dag zal u gehydrateerd en energiek te houden.
 5. 5
  Blijf weg van frisdrank of andere suiker-beladen drankjes. Zelfs energie drankjes zijn niet immuun, met name vanwege het hoge suikergehalte. Studies tonen aan dat crashen en moe is gebruikelijk nadat het lichaam verwerkt de grote hoeveelheid suikers in frisdranken.
 6. 6
  Weersta de drang om middernacht snack. Stel een cut-off tijd van voedsel drie uur voordat je gaat slapen. Eten net voor het slapen oorzaken spanning op je lichaam als het verteert het voedsel en heeft u gevoel meer moe als resultaat de volgende dag.
  • Een gezonde snack voor het slapengaan is groenten als ze dragen het minst amout van calorieën en zijn gemakkelijker voor je lichaam om te verteren.
 7. 7
  Verhoog dagelijkse inname van magnesium. Te hebben een hoge energie-niveaus, 300 miligrams van magnesium per dag nodig is. Het eten van vis of zemelengraangewas verhoogt je inname van magnesium die op zijn beurt, verhoogt je energie niveau.
  • Amandelen en noten dragen ook magnesium.
 8. 8
  Eet een beetje van donkere chocolade. Donkere chocolade heeft flavonoïden die helpen bij het verbeteren van mentale prestaties en zelfs boost stemming, wat leidt tot een meer gerichte en gelukkige houding.

Het stimuleren van energie door middel van veranderingen in levensstijl

 1. 1
  Strekken. Zelfs als je bent gebonden aan uw bureau en kast, het doen van een paar stukken gedurende 3 tot 5 minuten pauze is genoeg om u een boost van energie te geven. Probeer:
  • Het bereiken van uw handen omhoog zo hoog als ze kunnen gaan terwijl voor enkele seconden.
  • Houdt je armen gestrekt naar de zijkant en dan het verlagen van uw bovenlichaam naar een kant, zodat een set van de handen de grond raakt en de andere set van de handen naar boven wijst.
  • Het aanraken van je tenen, terwijl je benen zo recht mogelijk.
 2. 2
  Dagelijks te oefenen. Dagelijks oefenen zal niet alleen je endorfines die je geluk niveaus zal toenemen, maar het zal ook uw bloed pompen en zal u voorzien van een broodnodige energie boost.
  • Cardio-oefeningen zoals joggen en hardlopen zijn de beste manieren om energie op te doen.
  • Als je geen tijd om te oefenen, stretching voor vijf minuten per dag hebben ook een energie-boost.
 3. 3
  Werpen een beetje licht op de situatie. Open gordijnen en voor veel licht de productie van melatonine onderdrukken. Melatonine helpt uw ​​natuurlijke slaapcyclus regelen.
 4. 4
  Luister naar wat verkwikkende muziek. Het draaien van de muziek omhoog, vooral als die muziek is iets dat maakt je wilt dansen of beweeg je lichaam, is een goede manier van het stimuleren van uw energie. Luister naar muziek voor een goede 10 minuten.
  • Als de situatie het toelaat, meezingen. Meezingen dwingt je lichaam om zich te concentreren op het geheugen ophalen en ademen, waardoor je minder moe.
 5. 5
  Praat met iemand. Onderwerpen die sociale interacties in het kantoor hebben, zijn minder moe dan degenen die rustig in het kantoor. Als u wilt uw slaperigheid bannen en het vergroten van uw energie-niveau, naar beneden naar de spreekwoordelijke waterkoeler en chat het op.
 6. 6
  Neem een koude douche. Als je thuis bent in het midden van de dag en vind uw energie gevaarlijk laag, overwegen het nemen van een koude douche. Het is niet de meest ontspannende dingen ooit, maar jongen helpt het geeft je energie. Je voelt je alsof je uitrijdt voor de rest van de dag. Een 3 minuten koude douche zou kunnen zijn genoeg om chronische slaperigheid tegen te gaan tijdens de dag.
 7. 7
  Maak een wandeling rond. Als je zit aan je bureau en slaperigheid je aanvalt met een gezellige zachtheid, opstaan ​​en een wandeling rond het kantoor of rond het blok. Geef jezelf de tijd om de natuur op te merken en je hersenen de tijd om te ontspannen.
 8. 8
  Neem een power nap. Dutjes lijkt misschien contraproductief, maar studies hebben aangetoond dat een 60 minuten power nap heeft het vermogen om stress te verminderen, verhoging van de energie niveaus en zelfs helpen behouden geheugen ophalen.