Wkenl

Hoe je gewicht op een gezonde manier te verliezen

Je hoeft niet uit te hongeren om, in feite, je moet niet. Check dit artikel voor enkele tips over hoe je voeding, controle van uw stofwisseling, en verliest de juiste hoeveelheid gewicht in een korte periode van tijd, de gezonde manier.

Stappen

Hoe je gewicht op een gezonde manier te verliezen. In plaats van de traditionele 3 maaltijden per dag, eet alleen als je bent eigenlijk honger, en eten wat je wilt, maar proberen om gezond te zijn.
Hoe je gewicht op een gezonde manier te verliezen. In plaats van de traditionele 3 maaltijden per dag, eet alleen als je bent eigenlijk honger, en eten wat je wilt, maar proberen om gezond te zijn.
 1. 1
  In plaats van de traditionele 3 maaltijden per dag, eet alleen als je bent eigenlijk honger, en eten wat je wilt, maar proberen om gezond te zijn. Vermijd alles 3 uur voor het slapen gaan eten.
 2. 2
  Vermijd het eten / drinken geen cafeïne afgelopen 4: 30 in de namiddag. Dit maakt het dus tegen de tijd dat je naar bed gaat je moe genoeg om te gaan slapen.
 3. 3
  Slaap tenminste 7-8 uur per nacht. Dit zal je stofwisseling te verhogen.
 4. 4
  Vermijd chocolade, cake, brownies, chips, ijs, frisdrank of een junk food.
 5. 5
  Verhongeren jezelf nooit. Het schakelt uit uw stofwisseling die een belangrijke proces te helpen gewicht te verliezen. Het maakt je ook voelt duizelig, moe, en maakt je hongeriger en uw gewicht-verlies plan onhoudbaar.
 6. 6
  Vermijd frisdranken of sappen die veel suiker bevatten. In plaats daarvan proberen 100% vruchtensap, thee of water.
 7. 7
  Eet veel groenten en fruit, vooral als je het gevoel dat snacken of voor het dessert. Merk op dat sommige planten zoals likdoorns, avocado, banaan, kokosnoot, bevatten veel meer calorieën dan andere. U hoeft niet om te voorkomen dat alle hoge calorieën planten, maar denk niet dat je kunt ze zo veel als je wilt eten.
 8. 8
  Streven om te eten 'goede koolhydraten' (wat een lage glycemische index hebben), zoals bruine rijst, haver, volkoren brood en volkoren pasta. Probeer niet om koolhydraten hebben na 17:00 als ongebruikte koolhydraten waarschijnlijk als vet 's nachts zal worden opgeslagen, ontkenning van je' s ochtends fiets-sessie.
 9. 9
  Vergeet niet over te oefenen! Wanneer het proberen om gewicht te verliezen, kunnen sommige mensen zo ingepakt in het snijden calorieën en portiegroottes dat ze vergeten over het belang van bewegen. Als het moeilijk is om een ​​oefening routine te starten, gebruikt u maandag als de dag te recommit. Neem deel aan een maandag Mile, inschrijven in een fitness-klasse, of maak een schema om te oefenen voor de week. Gezonde maandag is een nationale non-profit volksgezondheid campagne die mensen stimuleert om maandag te gebruiken als de dag voor alles wat gezond.
 10. 10
  Overweeg het gebruik van "hoge intensiteit interval training"
 11. 11
  Handhaaf een constante inname van eiwitten - Streef naar een minimum van 'je lichaamsgewicht in kilo's' (in gram) van het eiwit - Als je graag een beetje spieren op te bouwen, het dubbele van dat, en beginnen wat gewicht opleiding - Dit zal een boost uw metabolisme en sterk verhogen van uw lichaam de vetverbranding vermogen.
 12. 12
  Ga op cardio hometrainer gedurende minstens 20-30 minuten voor elke sessie. Dit komt omdat het lichaam heeft tijd om haar glycogeen afbreken en naar een vetverbranding omgeving. Oefenen voor minder dan 20-30 minuten niet veel helpen op het verbranden van vet.
 13. 13
  Proberen om cardiovasculaire oefening te doen onmiddellijk na het ontwaken, als je geen eten de hele nacht hebt gehad in je systeem, en dus de eerste plaats zal je lichaam energie te krijgen van de vetreserves (niet de spieren, omdat u gebruik maakt van hen) - Bear in erg dat na de fiets, wacht ongeveer 20 minuten en eet een stevig ontbijt, zodat je lichaam weet je niet verhongeren (dit nadelig is voor de oorzaak zal zijn).
 14. 14
  Wakker worden in een normaal uur zoals 7: 00, of 08:00 of 09:00 als je duwen. Ga naar bed voor middernacht - je lichaam heeft minstens 8 uur slaap op de juiste manier functioneren.
 15. 15
  Eet ontbijt elke ochtend. Iets te eten in de ochtend krijgt uw stofwisseling op gang en voorkomt dat u binge eten later op de dag.
 16. 16
  Veel water drinken, en te bezuinigen op koolzuurhoudende dranken, met name die met veel suiker. Probeer elke soda niet drinken.

Tips

 • Stoppen dranken met suiker. Een glas cola bevat 8-10 theelepels suiker. Probeer water, thee, zwarte koffie.
 • Vergeet niet niet om iets te eten vlak voor bed want wat voedsel dat je eet winkels in uw lichaam als vet.
 • Probeer niet te eten na 08:00. Als je honger krijgt, snack op low-fructose fruit of groenten.
 • Probeer niet te eten bij fast food restaurants, zoals hun voedsel zit vol met vet en calorieën. Echter, als je kiest fast food, vasthouden aan het gezonder einde van het menu. De meeste plaatsen zijn het toevoegen van een verscheidenheid van salade en fruit mogelijkheden om hun menu's maar koren in boter en salade met mayo (95% olie) zijn zeker niet uw keuze.
 • Houd de groenten aan de voorkant van de koelkast. Op die manier, als je de koelkast opent, ziet u de groenten eerst.
 • Peer pressure kan belangrijk zijn voor sommige mensen. Kijk voor een vriend die ook nodig heeft om gewicht te verliezen en zet samen gewicht-verlies doelen.
 • Krijg je hele gezin betrokken zijn, want als de familie niet hun eten te veranderen, zul je moeilijke tijden vermijden van die snoep en etc hebben
 • Laat u niet misleiden door "vetarm", "minder suiker", "weinig calorieën"-label. Lees alle rapporten van de consument om te begrijpen hoe misleidend deze labels kan zijn.
 • Vergeet niet dat 1 pond vet is 3500 calorieën. Echter, een ijsje en 2 eetlepels pindakaas is 500 calorieën.

Waarschuwingen

 • Als je alles direct te wijzigen, ga je dingen te snakken en dan eten. Doe dit in een langzaam proces. Vergeet niet dat u streeft naar een permanente verandering, geen quick fix.
 • Probeer niet te snel gewicht te laten vallen. Je lichaam is bestand tegen snel gewichtsverlies en probeert zijn opgeslagen vet te behouden. Truc je lichaam in het verliezen van het gewicht door het te doen geleidelijk.
 • Pas op voor voedsel zichzelf verkopen als "dieet" of "gezonde" keuzes. De verpakking zal vaak vertellen wat goed nieuws (laag vet!) En negeren een aantal zeer slecht nieuws (ongelooflijk veel suiker!). Bij twijfel, niets is beter dan een appel.
 • Bij de uitoefening van voor de eerste keer, niet overdrijven. Als je te veel druk op jezelf meteen, loopt u het risico uitbranden of zelfs jezelf verwonden. Je bent veel meer kans om te houden van gezonde gewoonten als je werkt ze in langzaam en gestaag.
 • Niet verhongeren jezelf, want als je dit doet je lichaam moe wordt en nog niet goed functioneren.