Wkenl

Hoe je gezond en mager te zijn

Oke, dus je gezond wilt zijn en? Je hoeft niet uit te hongeren tot de magere lichaam te krijgen die je wilt. Blijf lezen voor wat te doen in drie eenvoudige stappen die je leven kan veranderen:

Stappen

Hoe je gezond en mager te zijn. Hier zijn een aantal eenvoudige oefeningen die je kunt doen als je meer wilt (slechts enkele ideeën).
Hoe je gezond en mager te zijn. Hier zijn een aantal eenvoudige oefeningen die je kunt doen als je meer wilt (slechts enkele ideeën).
 1. 1
  Eet goede voeding! Boxed voedingsmiddelen zijn niet gezond. Dingen zoals Hamburger Helper en schok en bakt, iets dergelijks dat is al voorgekookt is over het algemeen niet gezond voor je. In feite, kunnen zij beschouwd. En zelfs niet aan de slag met McDonalds! Wist u dat Burger King en McDonalds zijn zeer ongezond. Dus probeer niet om er te eten op een regelmatige basis. Misschien een keer in de zoveel tijd, maar niet dagelijks. Het bevat een hoog cholesterol! Een goed idee om ten minste een stuk in de ochtend met ontbijt eten en ten minste een portie van groenten met diner. Je moet over het algemeen eet veel meer groenten, maar dat is het absolute minimum! Eet veel fruit, ze zijn heerlijk en zeer goed voor je ook. Probeer om verse of gevriesdroogde fruit te kopen, niet; gevriesdroogde is natuurlijker terwijl gedroogde vaak heeft suikers-blik toegevoegd kan worden bekleed in echt dikke stroop die vol suiker. Voor groenten-eet een salade met uw lunch, of groenten toe te voegen aan een broodje. Veel mensen niet de zorg voor de groenten, maar je moet ze te eten! Bedenk creatieve manieren om te genieten van hen-dit betekent NIET smeer ze in suiker. Een ander ding dat je kunt doen om gezond te eten is om te eten gezonde snacks. Bent u bekeek die chips bovenop de koelkast? Probeer vervangen crackers met pindakaas of mini-toast met roomkaas voor hen. Je mag snack, maar ALLEEN als ze gezond.. Probeer junk food te vermijden, maar als je ervan houdt tenminste vragen naar gezondere alternatieven. Als je merkt dat het echt moeilijk om weg te blijven van junk food, vraag een vriend of een ouder om hulp.
 2. 2
  Drink niet je calorieën! Zorg ervoor dat je melk drinken en met mate. Water is de beste, het is volledig natuurlijk en smaakt ook goed. Als je gewend bent om alleen melk drinken de hele dag-krijgen een fles water, en vul het veel. Zelfs als je het niet bevalt, blijf drinken-het zal verbazingwekkende dingen voor je doen, waaronder helpen gewicht te verliezen, en geven u heldere huid! Probeer gearomatiseerd water als je nog steeds een hekel aan de smaak van gewoon water.
 3. 3
  Oefenen! Oefening is echt goed voor je (met mate). En maak je geen zorgen over hoeft te gaan naar een - u al oefenen gewoon in het dagelijks leven! Dit zijn allemaal vormen van lichaamsbeweging:
  • Dingen die je doen in de gymles of naschoolse sport
  • Wandelen rond het huis of school, of om naar andere plaatsen
  • Schoonmaken van je kamer
 4. 4
  Hier zijn een aantal eenvoudige oefeningen die je kunt doen als je meer wilt (slechts enkele ideeën):
   • Running-het is gratis en eenvoudig, kunt u het alleen of in een groep te doen. Lopen net om het blok een paar keer, of ga!
   • Doen crunches, of push-ups of twee keer per dag!
   • touw of jumping jacks
   • Dansen - Dit is waarschijnlijk de makkelijkste en meest efficiënte manier om te oefenen, en het is nog leuk ook! Je kunt dansen tot niets, gewoon opstaan ​​en bewegen!

Waarschuwingen

 • Niet overboord te gaan met en lichaamsbeweging, kan dit ernstig schaden. Skinny is niet altijd gezond betekenen. Studies tonen aan dat de conditie bepaalt levensduur van het leven in plaats van gewicht.