Wkenl

Hoe om te voorkomen dat het eten als je je verveelt


Ben je echt honger? Of gewoon verveeld? Op sommige momenten, we eten omdat we niets beters te doen. Het is iets dat veel van ons doen zonder na te denken. Hier zijn een paar tips om u te helpen een nieuwe routine en nieuwe gewoonten te stellen:

Stappen

Hoe om te voorkomen dat het eten als je je verveelt. Maak een honger dagboek.
Hoe om te voorkomen dat het eten als je je verveelt. Maak een honger dagboek.
 1. 1
  Maak een honger dagboek. Neem uw dagelijkse inname. Een lijst van calorieën, indien gewenst.
 2. 2
  Herkennen patronen van het eten. Hebben ze samenvallen met verveling? Is er een moment van de dag wanneer u bent meer kans om zich te vervelen?
 3. 3
  Identificeren als je eigenlijk honger. Vraag jezelf, op een schaal van 1-10, hoe hongerig je je voelt. Als het antwoord is zeven of meer, moet je waarschijnlijk iets eten. Anders, onthouden van het eten tot je dit punt van de werkelijke honger te bereiken.
 4. 4
  Bevredigen gevoelens met andere belangen. Zoek andere belangen die zijn net zo lonend. Veel plezier met een vriend.
 5. 5
  Maak een activiteit hoed. Vult de hoed met verschillende activiteiten en trek een uit te doen. Dit moet je verveling en de drang om te eten te verlichten.
 6. 6
  Zoek een activiteit die je handen bezet. Probeer een manicure, handwerk, of als u een instrument bespelen is dit een goed moment voor het oefenen. U kunt slechts een activiteit te doen op een moment.
 7. 7
  Concentreer je op wat je doet. Dwing jezelf om bezig te worden totdat de honger afneemt.
 8. 8
  Ga voor een wandeling. Dit zal u uit de buurt van het. Zodra uw scene is veranderd, uw cravings moeten verdwijnen.
 9. 9
  Vermijd het kopen van bepaalde voedingsmiddelen. Identificeer het dat je het meest bereiken voor en voorkomen dat ze in uw huis.
 10. 10
  Bewaar geen voedsel in uw slaapkamer. Eet alleen bij de eetkamer tafel. Verstopt snacks kan een grote verleiding.
 11. 11
  Kies voedzaam voedsel. Kies aanvullen. Verwerkte voedingsmiddelen zijn verstoken van natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen.
 12. 12
  Plan een kleine voedzame snack tussen de maaltijden door. Dit kan je weerhouden zich overgeeft bij de maaltijden.
 13. 13
  Eet bleekselderij of watermeloen. Ze zijn meestal water, laag in calorieën en kan je dorst te lessen. Je mag verbrandt evenveel calorieën als de selderij bevat gewoon door te kauwen. De zoetheid van watermeloen is zeer bevredigend. Ze zijn allebei behoorlijk gezond.
 14. 14
  Drink een glas water. Water is het invullen en kunnen u voldoet voor een periode van tijd.
 15. 15
  Eet nooit kunstmatige zoetstof. Ze zijn niet beter voor u dan suiker en daadwerkelijk te verhogen hunkeren.
 16. 16
  Kauwen een stukje kauwgom. Het is verfrissend en laag in calorieën. Het kan helpen om je eetlust te beteugelen en eigenlijk branden van een paar calorieën.

Tips

 • Genieten van het eten. Geniet van je eten.
 • Periodiek aan te passen aan een meer realistische dieet routine in je leven:
  • Geef jezelf een beetje vrijheid een keer per dag of een keer per week om te genieten. Probeer een klein stukje chocolade of een.
  • kan een extra snack of een paar meer calorieën nodig hebben.
  • Calorieën kan nodig zijn om later in het leven worden beperkt tot gewichtstoename door een minder voorkomen metabolisme.
 • Overeten kan een van de onderliggende. Het eten van endorfine en voorziet benodigde comfort. Gewichtstoename en gebrek aan controle kan leiden tot. Zoeken de hulp van een psychiater, als dat nodig is.
 • Doe iets dat je vermaakt naast het eten.
 • Als dit is echt moeilijk voor u, schakelt de junk food uit voor kauwgom. Gom heeft slechts ongeveer 5 calorieën een stok en kauwen het verbrandt 11 calorieën per uur. (Niets om te enthousiast over, maar nog steeds vrij koel.) Gewoon niet te veel kauwen, want um kosten kunnen oplopen en het kan je eigenlijk maken (meer) honger als het plaagt je maag.
 • Overleg met een diëtist een formuleren van plan geschikt is voor uw behoeften. Iedereen moet nu en dan professionele richting.
 • Raadpleeg uw arts met eetbuien en andere eetstoornissen.
 • Het vormen van gezonde eetgewoonten kost tijd, planning en discipline.
 • Raadpleeg uw arts met gewichtstoename voordat het een meer ernstige schade aan uw gezondheid.