Wkenl

Hoe je iemand wakker

Als u problemen ondervindt bij het wakker worden een vriend of familielid, kan het verleidelijk zijn om een ​​fit te gooien en ze wakker met een kruik van koud water. Dit artikel helpt u denken aan eenvoudige, zachte manieren om een ​​slaapkop wakker.

Stappen

Hoe je iemand wakker. Laat ze een aromatisch kopje thee of koffie.
Hoe je iemand wakker. Laat ze een aromatisch kopje thee of koffie.
 1. 1
  Laat ze een aromatisch kopje thee of koffie. De geur maakt het ontwaken aangenamer.
 2. 2
  Make some noise! Loopt in de kamer waar de persoon slaapt en maken een beetje lawaai. Wees voorzichtig om niet te luid, of je zult ze wakker schrikken, die kan maken van de slapende persoon wakker aan de verkeerde kant van het bed. Probeer zwiepende je jeans of broek als je loopt, en maken een beetje lawaai als je loopt. Een rustige klik van de hakken op je schoenen is waarschijnlijk voldoende.
 3. 3
  Pretenderen te zoeken naar iets. Probeer wandelen in en doen alsof je op zoek bent naar iets - open sommige lades, bewegen spul rond. Speel met de lakens en doen alsof je op zoek bent onder de dekens. Als het een weekend, kunt u doen alsof je de was doen. Of als je een kind en het is een school dag, zeggen dat je op zoek bent naar je rugzak.
 4. 4
  Praten echt luid. Als deze stappen niet hebben gewerkt, probeer te doen alsof je niet weet wat de slapende persoon slaapt. Je kunt echt luid praten, of op een koptelefoon en zing mee!
  • Wanneer de persoon wakker wordt, verontschuldigen en zeggen dat je niet wist (en) werd hij slaapt.
 5. 5
  Gebruik uw auto. U kunt proberen te drukken op de paniek alarm op je auto - wanneer de persoon wakker wordt, stopt het en ze zullen denken dat iemand anders de auto alarm ging af naar buiten. Als uw auto is een luide motor, kunt u proberen het starten het op in de buurt van de kamer waar de persoon slaapt.
 6. 6
  Vertel de persoon is het tijd om wakker te worden. Schud de persoon schouder en zegt met luide stem dat (s) hij moet wakker worden. U kunt de persoon vertellen dit in een luider en luider stem tot (s) hij wakker wordt.
 7. 7
  Gooi koud water op de persoon. Als alles mislukt, gewoon gebruik maken van de beproefde en ware methode.
 8. 8
  Doe wat metal muziek op!
 9. 9
  Bang potten en pannen!
 10. 10
  Trek hun covers van hen af en open de gordijnen te laten in wat licht

Tips

 • Als het 's nachts, schijnen wat licht in hun kamer.
 • Als niets anders werkt zeggen hun naam, mama of papa rustig in de buurt van hen.
 • Terloops (maar luid) openen, sluiten, en ruisende objecten in de kamer helpt.
 • Voor het gebruik van een methode in dit artikel, probeer voor te stellen hoe uw vriend zou voelen over het wanneer hij / zij wakker wordt.
 • Vermijd het aanraken, tenzij de persoon is een naast familielid of vriend. Dit is vooral verstandig als je vriend is een ander geslacht dan jij. Als u besluit contact met de persoon, raakt zijn / haar hand voorzichtig.
 • Als ze kietelen, kietelen hen is zeer effectief.