Wkenl

Hoe om te stoppen met het raken van de snooze-knop

Als je niet energetisch stuiteren uit bed in de ochtend, je bent onderdeel van een grote groep van mensen met hetzelfde probleem. Maar houd moed, hier zijn enkele veranderingen aan te brengen opstaan ​​makkelijker!

Stappen

Hoe om te stoppen met het raken van de snooze-knop. Stel een timer zodat een helder licht gaat aan gelijktijdig met uw alarm.
Hoe om te stoppen met het raken van de snooze-knop. Stel een timer zodat een helder licht gaat aan gelijktijdig met uw alarm.
 1. 1
  Stel een timer zodat een helder licht gaat aan gelijktijdig met uw alarm. Wanneer het licht raakt je gezicht, zult u minder kans om in slaap te vallen, zelfs als je je ogen dicht.
 2. 2
  Overwegen een outdoor-rated timer, die een kachel gaat aan in je slaapkamer, voor ongeveer een uur voordat je wakker wilt worden. Wakker worden met temperatuur prikkel is veel zachter op uw neurovasculaire systeem, en u kunt vinden dat je nog zult willen uit stuiteren van de bed en begin uw dag onder extra-warme omstandigheden.
 3. 3
  Als je koffie drinkt, krijgt een koffiepot met een timer. Bereiden voordat je naar bed, zet deze gedurende 30 minuten voor het alarm en niet alleen uw koffie klaar als je opstaat, de geur van de vers gezette koffie kan u helpen om uit bed te komen.
 4. 4
  Zet uw wekker aan de andere kant van de kamer. Je hebt geen andere keuze dan om het te beantwoorden, en voor je het weet, zal je uit je bed. Werkt het beste als u uw huis te delen met anderen, zodat u moet beantwoorden om te voorkomen dat vervelende hen.
 5. 5
  Stel een tweede alarm op uw mobiele telefoon, computer, nog een wekker, of wat je kunt horen waar u ook nodig hebt om het te zetten. Plaats de andere alarm door uw koffie pot, in de badkamer, beneden, in de hal, of wat dan ook werkt in uw huis. Stellen dit dan voor 5 minuten na het eerste alarm op uw gewone wekker. Als je wakker wordt, zul je weten dat je nodig hebt om te gaan en zet de tweede alarm, voordat het gaat ook af.
 6. 6
  Als al het andere faalt, blokkeer je de wekker in een doos met een cijferslot en bevestig de interne klok luidspreker op een externe stereo luidsprekers. Op die manier moet je het licht aan en uit te werken de combinatie voordat je het kunt uitschakelen.
 7. 7
  Overweeg super lijmen uw snooze-knop om het onmogelijk te gebruiken om te maken. Wees voorzichtig niet om je wekker te vernietigen hoor! (Dit kan het onbedoelde effect van het stimuleren van het gebruik van de knop die volledig het alarm uitgeschakeld hebt)

Tips

 • U kunt ook investeren in een vliegende of bewegende wekker die je hebt te vinden of te halen om uit te schakelen!
 • Soms, alles wat je echt nodig hebt om te doen is om jezelf te vertellen dat je nodig hebt om uit bed te komen. Lopen door een paar taken die u vandaag hebt en je zult uiteindelijk merken dat je ervan overtuigd dat je moet gaan bewegen.
 • Voed uw kat of hond in de ochtend direct na het opstaan ​​- ze zullen er zeker om u te wekken. En je kunt nestelen krijgen ook - een leuke manier om wakker te worden.
 • Zet het in een hogere plaats, zodat wanneer je naar de snooze je raken kan er niet bij.
 • Als je een stapelbed slapen in de top dus je moet naar beneden de ladder uit te schakelen.
 • Een briefje van je wekker elke nacht die u herinnert alle dingen die je nodig hebt om gedaan te krijgen!
 • Je wekker instellen voor de laatst mogelijke seconde voordat je moet klauteren om aan het werk te krijgen (of wat dan ook) kan helpen doorbreken de snooze gewoonte.

Waarschuwingen

 • Slapeloosheid is een symptoom van een probleem, en niet het probleem zelf. Goed slapen is een teken van gezondheid. Slecht slapen is vaak een teken van een aantal storingen en kunnen signaleren ofwel lichte of ernstige medische of psychiatrische stoornissen. Slapeloosheid kan op elke leeftijd beginnen, en kan duren voor een paar dagen (voorbijgaande slapeloosheid), een paar weken (korte termijn slapeloosheid), of voor onbepaalde tijd (langdurige slapeloosheid).