Wkenl

Hoe je mooi voelen

De sleutel tot mooie is te weten dat je al bent. Maar soms is het moeilijk om onze eigen schoonheid te erkennen als we gewoon niet mooi voelen. Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om jezelf eraan te herinneren dat je al mooi. En vergeet niet iedereen is mooi op een bepaalde manier.

Stappen

Hoe je mooi voelen. Kijk in de spiegel, kijk naar anderen.
Hoe je mooi voelen. Kijk in de spiegel, kijk naar anderen.
 1. 1
  Kijk in de spiegel, kijk naar anderen. Je ziet er niet uit als hen, zien ze er niet zoals jij. Jij bent uniek. Niemand anders lijkt alsof je (tenzij je een identieke tweeling, maar zelfs dan, je persoonlijkheid en uitdrukkingen zijn uniek). Zeg tegen jezelf, hardop: "Uniek is prachtig." Want iedereen is mooi op hun eigen manier, laat niemand je vertellen anders.
 2. 2
  Loslaten van alle ideeën die 'schoonheid' beloven en in plaats daarvan streven naar gezondheid. Trim je haar als het het gezond zal maken, verliezen of winnen gewicht als het u gezond zal maken, gebruik zelfgemaakte crèmes en toners om uw huid gezond te houden, of eet gezond voedsel om mooi te zijn.
 3. 3
  Oefenen! Studies tonen aan dat de oefening kan positieve geestelijke gezondheid te bieden, zoals aangegeven door de verlichting van de symptomen van depressie en angst. Algemeen, het maakt je beter voelt over jezelf en geven je meer energie.
 4. 4
  Smile! Zelfs als je geen zin in hebt. Het zal je voelen en zien er een stuk gelukkiger!
 5. 5
  Doe waar je goed in bent. Bijvoorbeeld als Engels is uw forte, schrijven essays, of als je briljant in sport bent niet bang om wedstrijden te spelen. Als je goed in wiskunde bent geef jezelf een lastige uitdaging om elke dag te doen, door het oplossen, zul je gelukkig voelen en dat voel je je mooi!
 6. 6
  Stort uw dag door uit te roepen naar jezelf in de spiegel elke dag als je opstaat hoe geweldig en mooi je bent. Dat lijkt misschien egoïstisch, maar het zal u helpen zich goed te voelen.
 7. 7
  Trakteer uzelf! Koop jezelf een smoothie, ga dan voor een wandeling in het bos, een film kijken thuis met je vrienden, of een nieuw boek te lezen. Doe iets die niet gepaard gaat hoe je het bekijkt.
 8. 8
  Anderen accepteren voor wie ze zijn ook. Alleen maar omdat iemand een andere vorm, grootte of kleur dan je wil niet zeggen dat ze niet verdienen om zelfvertrouwen te hebben. Geef mensen om je heen redenen om ze te laten denken dat ze mooi zijn. Als je dat doet voor anderen, zal het je een goed gevoel, en je zult beseffen dat schoonheid in overvloed - om je heen en in je.
 9. 9
  Wees aardig voor anderen. Dat zal hun dag te maken! De mooiste persoon die je ooit kunt zien met een vervelende houding is niet mooi helemaal.
 10. 10
  Maak alles om je mooie, of dit betekent het versieren van uw kamer met mooie lichten of positieve foto's uit tijdschriften, met prachtige omgeving zal u het gevoel te mooi! Schrijf "vertrouwen-boosters" op post-it notes, op koelkastmagneten, op de badkamerspiegel met eyeliner... plaatsen u gebonden om het te zien bent.
 11. 11
  Je leven is wat je er zelf van maakt. Als je jezelf te zijn mooi, dan is dat de manier waarop je je leven, dus leef je leven ten volle, mooiste mogelijke manier, en dat is de manier waarop je voelt!

Tips

 • Als je in de spiegel kijkt, ziet u soms denkt dat je er niet goed uit. (Hoewel iedereen doet.) Focus op het mooiste deel van je gezicht. Ofwel heb je een leuke neus, leuke ogen, leuk mond, mooie gezonde huid, witte tanden, of enz. (Vergeet niet je bent nog steeds mooi geen kwestie wat.)
 • Omring jezelf met mensen die je een goed gevoel.
 • Herinner jezelf elke dag dat je belangrijk bent.
 • Gewoon omdat het andere geslacht lijkt niet om aandacht te besteden aan u, betekent niet dat je niet mooi.
 • Draag goed passende, goed gemaakte kleding. Kleding die te klein of groot is en dat je moet trekken aan niet ervoor zorgen dat iedereen een goed gevoel!
 • Zijn bemoedigend en behulpzaam. Wees niet gemeen of onbeleefd. Weet dat je mooi bent, omdat God van je houdt en schatten u zo veel zo!
 • Als je kijkt in de spiegel, glimlachen en staan ​​rechter.
 • Geconfronteerd met de menigte, opvallen, maken lawaai, spreken in het openbaar speakings, zijn alle ogen gericht op jou. Je weet nooit wat ze denken, men gewoon zou worden fluisteren hun buurman en zeggen: "Wat een mooie, gedurfde individu."
 • Vergelijk jezelf niet met anderen.
 • Denk aan jezelf als de winnaar op een missverkiezing.

Waarschuwingen

 • Tijdschriften en shows op de televisie kan zeer oppervlakkig. Probeer te kijken naar minder van deze. Wat ze tonen is vaak een onnatuurlijke soort schoonheid dat is niet realistisch. Product advertenties zijn meestal ontworpen om u het gevoel alsof je iets mis is met je en dat het kopen van hun product zal dit bepaalde probleem op te lossen.
 • Probeer niet om gewicht te verliezen door overgeven of niet eten. Als u wilt afvallen, doe het op een gezonde manier door te oefenen en het eten van rechts. Omdat slanker betekent niet noodzakelijk dat je er mooi - gezond doet.