Wkenl

Hoe je ondraaglijke pijn te behandelen

Handling pijn is moeilijk en het gaat veel geduld. Met de tijd, kan behandeling pijn makkelijker, maar zelfs de beste pijn-handlers moeten een aantal manier om door ondraaglijke pijn die kan worden veroorzaakt door ziekte of letsel. Hier is hoe je beter kan omgaan met vreselijke pijn.

Stappen

Hoe je ondraaglijke pijn te behandelen. Ga zitten, wees stil, rechtop zitten en duidelijk uw geest.
Hoe je ondraaglijke pijn te behandelen. Ga zitten, wees stil, rechtop zitten en duidelijk uw geest.
 1. 1
  Ga zitten, wees stil, rechtop zitten en duidelijk uw geest.
 2. 2
  Adem diep. Zelfs als je in een gevecht, en je longen schreeuwen om lucht. Als dat adrenaline duwt u om te ademen sneller. Adem diep.
 3. 3
  Worden gericht door het visualiseren van iets dat meestal houdt je gefocust. Het kan uw favoriete voedsel, het gevoel van een zachte en fuzzy deken of een plaats die je ziel tot rust te zijn. Iets dat je geest je beschermt tegen de pijn. Denk na over het gevoel, de geur, de smaak (indien van toepassing) en de geluiden van dit object of plaats. Focus op hoe het eruit ziet. Gebruik al je zintuigen aan "innerlijk beschrijven" je focus punt, terwijl jezelf af te leiden van de pijn.
 4. 4
  Denk na over wat je belangrijk vindt. Iets wat je bereid bent om ondraaglijke pijn en dood voor te lijden zou zijn. Focus op dat, stel het, en visualiseren het. Doe dit voor ongeveer 10 minuten of totdat je voelt dat je klaar bent.
 5. 5
  Gebruik je de bron van de pijn langzaam. Begin zachtjes uit en het gevoel van pijn te herkennen. Stel je nu in een kamer. Een bijzondere plek waar niemand of niets dat je niet wilt kunt krijgen inch Stel je voor dat het ding of de persoon die u de zorg over is in de kamer met u. Focus op dat ding / persoon en erkennen de pijn, maar geef niet op in. Voelt het als je niet in je eigen lichaam. Zet uw lichaam en geest op afzonderlijke plaatsen.
 6. 6
  Een andere manier die werkt in combinatie met dit is door channeling je energie. Het klinkt als hocus-pocus, maar is het niet. De techniek die je moet proberen is een combinatie van die van de kung fu tradities en die van de meer moderne JudoKai. Dit alles is zeer als u bent in een krijgskunst. Om te beginnen, moet je mediteert. Visualiseer je lichaam als een doorschijnend 3D-figuur. U kunt uw energie visualiseren. Probeer het gebruik van duizenden witte stippen om je energie of ki vertegenwoordigen. Visualiseer nu een sterkte. Het wordt niet in je doorschijnende figuur opgenomen, maar het stroomt door je heen. Neem nu je energie en focus het op de plek van je pijn en dwingen de kracht om op dezelfde plek. Visualiseren evenals eigenlijk dwingt de ki en de kracht om die plek. Stel je eens een andere kracht die een beschermende bubbel rond die plek vormt. Niets kan er doorheen gaan.
 7. 7
  Oefen elk van deze technieken afzonderlijk voor meerdere keren totdat je voelt dat je ze samen gebruiken. Beide zijn zeer persoonlijk technieken en je moet ze voortdurend aan te scherpen.

Tips

 • Zoek iemand die kan je mentor in meditatie.
 • Dit kost tijd. Langzaam gaan. Je moet volledig comfortabel met meditatie voordat u de pijn te gebruiken.
 • Word lid van een krijgskunst.

Waarschuwingen

 • Als u genieten van de pijn, stop dan onmiddellijk en hulp te krijgen. Dit kan een indicatie zijn van een ernstige psychische aandoening te zijn.
 • Zorg ervoor dat uw wond is niet iets te serieus. Als het wordt bloeden continu gaan en zien een arts om bloedverlies te voorkomen.
 • In de buurt van een telefoon in het geval er iets vreselijk mis gaat.
 • Niet met opzet kwetsen jezelf om deze techniek te proberen.