Wkenl

Hoe je oog hand coördinatie te verbeteren

Als je wilt leren hoe je oog hand coördinatie te verbeteren, u bent tuning een fijne motorische vaardigheid die ontwikkelt kort na de geboorte. Het is een belangrijke taak, ongeacht uw leeftijd. Kinderen wordt geleerd hoe ze oog hand coördinatie zo vroeg als 4 maanden oud door middel van het verkennen of speelgoed en spelletjes te verbeteren. Het beoefenen van deze vaardigheid niet alleen helpt met de dagelijkse activiteiten of met een bepaalde atletische sport die u probeert te na te verbeteren, maar het kan ook helpen het verouderingsproces vertragen.

Stappen

Hoe je oog hand coördinatie te verbeteren. Videogames spelen of online games.
Hoe je oog hand coördinatie te verbeteren. Videogames spelen of online games.
 1. 1
  Kleur. Pak wat kleurboeken en kleurpotloden en kleur weg. Hoewel dit kunt u terug brengen naar de kindertijd, zal het ook verbeteren oog-hand coördinatie. Het is een creatieve manier om uw handen en vingers om te doen wat je ogen te coördineren hen te doen binnen de grenzen van de pagina bepalen.
  • Gebruik stiften of kleurpotloden. In plaats van een kleurboek, pak een schetsblok en trek je eigen foto's te kleuren.
 2. 2
  Videogames spelen of online games. Video games vereisen de hand vaardigheden om de gewenste taak uit te voeren om het spel te spelen, met behulp van motorische vaardigheden met visuele waarneming. Speel een spel dat precisie timing, een gevoelige touch en detail nodig heeft en u zult uw hand-oog vaardigheid toeneemt vinden. Het spelen van videogames kan zelfs helpen chirurgen perfectioneren hun vaardigheden in de operatiekamer.
 3. 3
  Zet samen een puzzel. Dit vereist het oppakken van specifieke stukken te analyseren die samen die passen, met behulp van en het verbeteren van zowel hand-oog coördinatie en cognitieve vaardigheden. Een nog grotere uitdaging puzzel die hand oog coördinatie zal verbeteren is de 3D-puzzel.
 4. 4
  Pick-up van een honkbal, wiffleball of softbal knuppel en neem doel. Het vereist oog-hand-vaardigheid een bal te slaan met een knuppel. Speelvangst heeft hetzelfde effect. Als je weet hoe je oog hand coördinatie te verbeteren, kunt u beter worden in de gekozen sport.
 5. 5
  Spelen een sport die een racket houdt, of dat nu ping pong, tennis of squash. Het concept van een bal slaand met de racket is hetzelfde als een bal slaan met een knuppel, behalve moet je ook rekening houden met je tegenstander beweegt ook.
 6. 6
  Box. Als je bang bent geraakt te worden door je tegenstander, terwijl dit een goede motivatie om hand-oog vaardigheid te leren, gebruik bokszakken dat in plaats bewegen. Proberen om een ​​bewegende zak hit zal hand-oog coördinatie te verbeteren.
 7. 7
  Bouwen iets of maak een ambacht. Gebruik stokken, blokken of tandenstokers om een ​​model te bouwen. Probeer ambachten zoals haken, borduren of een ambachtelijke kit u kunt vinden in de winkel. Schimmel klei of probeer je hand op aardewerk.

Tips

 • Omdat een deel van elke sport zal helpen verbeteren oog-hand-vaardigheid.
 • Kleurplaat leert u niet alleen hoe je oog hand coördinatie te verbeteren, maar het helpt ook om stress te verlichten.

Waarschuwingen

 • Raadpleeg uw arts als u last gezichtsvermogen of beweging problemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Coloring Books of Sketch Pads
 • Kleurstoffen of Schrijfwaren
 • Spelen of Sports Equipment