Wkenl

Hoe je rugpijn te verlichten zonder drugs

Ben je geplaagd met pijn in de rug? Bent u de Weekend Warrior die wakker wordt op maandag ochtend met rugpijn of beklemming? Wilt u liever dure en soms gevaarlijke geneesmiddelen op recept te voorkomen? Onderstaande oplossingen proberen te helpen met uw rugpijn.

Stappen

Hoe je rugpijn te verlichten zonder drugs. Begin uw herstel van rugpijn - nadat u zeker weet dat er geen grote trauma - met eenvoudige basisoefeningen.
Hoe je rugpijn te verlichten zonder drugs. Begin uw herstel van rugpijn - nadat u zeker weet dat er geen grote trauma - met eenvoudige basisoefeningen.
 1. 1
  Let op: Zorg ervoor dat je rug pijn is niet van een ernstige verwonding, zoals een val of een auto-ongeluk. Neem contact op met uw arts om uit te sluiten spinale trauma of gescheurde schijf. Deze verwondingen zal bijna altijd revalidatie nodig hebben.
 2. 2
  Begin uw herstel van rugpijn - nadat u zeker weet dat er geen grote trauma - met eenvoudige basisoefeningen. De beste en meest gunstige recovery oefening voor elke rugpijn is om uit bed of van de bank af en begin te lopen. Inactiviteit is klinisch bewezen dat rugpijn erger te maken! Begin uw herstelprogramma (idealiter) met 30 minuten per dag lopen.
 3. 3
  Leer stretching voor pijn in de onderrug of leren yoga te lijnen de gewrichten van uw lichaam. Het opnemen van een dagelijkse stretching en yoga kan helpen om rugpijn te verlichten. Stretching en yoga (voor mensen in pijn) worden het best geleerd van een fysiotherapeut of yoga therapeut.
 4. 4
  Studie tai chi om te leren hoe de wervelkolom te beschermen door hem in een neutrale positie, terwijl duwen, trekken en op te tillen.
 5. 5
  Praktijk ontspanning en meditatie elke dag. Talrijke medische onderzoeken hebben aangetoond dat veel rugpijn wordt veroorzaakt door dichtheid door stress! Het beoefenen van meditatie kunt u de geest en het lichaam en laat spanningen die de rug kan draai ontspannen - veroorzaken van pijn.
 6. 6
  Ontwikkel een dagelijkse weerstand training programma op een machine (of gewichtheffen) aan uw core (rug-en buikspieren) te verbeteren. Voordat u begint en tenzij u een ervaren atleet, het advies inwinnen van een gecertificeerde personal trainer voordat u uw weerstand trainingsprogramma te beginnen. Weerstand training stelt u in staat om zwakke spieren die kunnen leiden tot je rug te zijn uitgelijnd ontwikkelen. Gebruik weerstand training is uitermate gunstig voor de ontwikkeling van een sterke torso (lichaamskern) en voor het verlichten van pijn in de rug. Een van de beste tools in de weerstand opleiding is met behulp van een kern bal tijdens je trainingen.
 7. 7
  Verbeter je houding! Het helpt echt om altijd je rug recht. Door deze, bedoel ik niet het zetten van uw terug in ongemakkelijke of rare posities (dit verergert alleen uw rug!), Maar leren hoe je een goede houding hebben alle tijd - of u nu staat, zit of zelfs slapen!
 8. 8
  Verander je kijk op het leven. Vele malen depressie en eenzaamheid kunnen spanning en pijn in de rug veroorzaken. Uit je normale dagelijkse routine is de truc om het verlichten van pijn in de rug. Probeer vrijwilligerswerk een dag per week voor uw favoriete goede doel om je routine te veranderen. Bel een lokaal senioren thuis en vragen of je kunt bezoeken een paar keer per maand uit te helpen. Doe mee met uw lokale gemeenschap en op zoek gaan naar manieren om de gemeenschap te helpen. Bel uw plaatselijke ziekenhuis en vragen hoe je kunt helpen. Betrokken te raken en het helpen van andere mensen is een geweldige manier om vrienden te ontwikkelen en krijg je gedachten af ​​van uw problemen.
 9. 9
  Krijg een hond! Het krijgen van een huisdier heeft twee voordelen voor het verlichten van pijn in de rug. Ten eerste, het is medisch bewezen dat het bezitten van een huisdier kan de bloeddruk verlagen en verlichten spanning. Ten tweede, het hebben van een hond betekent dat je nodig zou kunnen hebben om buiten te komen en loop Fido. Hondenbezitters hebben de neiging om meer tijd buitenshuis door te brengen en krijgen meer lichaamsbeweging. Dus pak die riem en ga voor een lange wandeling.
 10. 10
  Zwemmen als een vis! Zwemmen is een van de beste trainingen die u voor een slechte rug kan doen. Niet alleen het openstellen stijf en maar je hart krijgt een grote aërobe training ook. Ga naar uw plaatselijke YMCA of health club en springen en zwemmen. Als je niet kunt zwemmen aanmelden voor lessen. Je zal zwemmen als een vis in geen tijd!
 11. 11
  Hier krijg je een massage - het kan helpen - maar zorg ervoor dat je de massage technicus vertellen over uw lichtgeraakt gebied van rugpijn, en wat veroorzaakt het te oplaaien.
 12. 12
  Als je een zittend werk die vereist dat u om te zitten op het bureau voor lange uren, neem doorbreekt de dag om jezelf te rekken. Hef je handen boven je hoofd en ga op je tenen. Laat dan jezelf te vallen. Zitten lange uren niet mogelijk genoeg vocht beweging in en uit je schijf (ooit opgevallen hoe je bent gewoon een beetje groter in de ochtenden dan na een lange dag? Het "water" in de schijven tussen de wervels druipt tegen het einde van de dag. Laat het worden geabsorbeerd door het rekken en uitbreiding)
 13. 13
  Spot joggen helpt ook.
 14. 14
  Een andere eenvoudige oefening om je rug spieren te versterken zou liggen op een matras (niet te zacht) te zijn, buig je benen op de heupen en knieën en plat op je rug. Houd voor een telling van 10 en loslaten. Doe dit 5-8 keer.

Tips

 • Begin langzaam en bouw!
 • Hulp krijgen over hoe te rekken en hoe je yoga doen van een yoga therapeut of fysiotherapeut.
 • Heb een soort oefenen dat zal de kracht van uw rugspieren, wandelen, zwemmen,...
 • Vergeet niet om niet bang te zijn van enkele kleine pijn tijdens uw herstel programma.
 • Controleer altijd met uw fysiotherapeut of arts voordat u een rugpijn recovery programma te beginnen.
 • Wandelen of hardlopen op een zachte ondergrond legt geen druk op uw rug minder.
 • Altijd zoeken naar de hulp van een fysiotherapeut of een personal trainer voordat u een weerstand trainingsprogramma te starten.

Waarschuwingen

 • Stop meteen als u een doof gevoel of onverklaarbare zwakte en ga naar je fysiotherapeut of arts.
 • Krijg een fysiotherapeuten of artsen toestemming voordat je een rugpijn recovery programma te beginnen.
 • Probeer nooit om weerstand opleiding doen op uw eigen of zonder begeleiding van een fysiotherapeut of een gecertificeerde personal trainer.