Wkenl

Hoe je vaginale infecties te genezen zonder gebruik van medicijnen

Vrouwen die last hebben van vaginale infecties kennen de jeuk, branderig gevoel en verandering in hun ontslag in zodra de symptomen beginnen qua kleur en geur en soms textuur. Er zijn verschillende soorten van vaginale infecties, alsook seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) en andere aandoeningen die de symptomen van vaginale infecties nabootsen. Daarom is het belangrijk om een ​​arts wanneer u vaginaal infectie symptomen zien diagnose. Sommige vrouwen die lijden aan een van de twee meest voorkomende terugkerende vaginale infecties, vaginosis gist en bacteriële vaginose (BV), liever hun infecties genezen zonder medicatie.

Stappen

Hoe je vaginale infecties te genezen zonder gebruik van medicijnen. Eet minstens 5 gram yoghurt per dag ten strijde gist of BV infecties en voorkomen dat ze terugkerende.
Hoe je vaginale infecties te genezen zonder gebruik van medicijnen. Eet minstens 5 gram yoghurt per dag ten strijde gist of BV infecties en voorkomen dat ze terugkerende.
 1. 1
  Eet minstens 5 gram yoghurt per dag ten strijde gist of BV infecties en voorkomen dat ze terugkerende.
  • Kies een yoghurt die stelt op de verpakking dat het bevat levende Lactobacillus acidophilus, een probioticum of een vriendelijke bacteriën. Probiotica normale bacteriën en gist niveaus herstellen slijmvlies van de vagina.
 2. 2
  Solliciteer wonen Lactobacillus acidophilus topisch in de vorm van een vaginale zetpil inzetstuk voor maximaal 2 weken.
  • Gebruik unflavored, yoghurt dat levende actieve culturen bevat. Bewaar de yoghurt in de koelkast totdat u klaar bent om het te gebruiken zijn.
  • Voor het beste resultaat, gelden de zetpil voor het slapen gaan 's nachts. Wegwerp-of wasbare spuiten verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen te maken applicatie makkelijkst.
  • Breng een acidophilus zetpil week nadat de infectie is verdwenen om te voorkomen dat de terugkeer als u lijdt aan frequente vaginale infecties.
 3. 3
  Eet een teentje knoflook elke dag door te hakken het op en het aan soepen, salades, sauzen en andere voedingsmiddelen toe te voegen. U kunt ook knoflook te nemen in te vullen formulier na pakket dosering. Knoflook is al lang bekend om zijn schimmelwerende eigenschappen, en je kunt het gebruiken om te genezen en te voorkomen vaginale infecties.
 4. 4
  Neem dagelijks een vitaminesupplement dat ten minste 500 mg vitamine C en 200 IE vitamine E bevat. Deze vitaminen helpen ontsteking geassocieerd met infectie te verminderen en stimuleren uw immuunsysteem om je lichaam te helpen in de strijd.
 5. 5
  Verminder de hoeveelheid dierlijke vetten in je voeding en de hoeveelheid essentiële vetzuren in sommige vis en noten om ontsteking en weefsel zwelling te verminderen.
 6. 6
  Praat met uw arts over het nemen van een calcium en magnesium supplement als je niet al het nemen van een. Studies hebben aangetoond dat vrouwen die last hebben van frequent vaginale infecties vaak niet over voldoende calcium.
 7. 7
  Probeer een kruidenmiddel van pau d'arco bast (tabebuia avellanedae), die bekend staat om zijn antifungale voordelen. Brouwen het als een thee en drink het, of koel de oplossing en gebruik het als een douche.
 8. 8
  Neem extra zorg aan uw vaginale gebied schoon en droog te houden. Draag katoenen ondergoed aan vocht weg uit het gebied lont, en veeg je van voor naar achter na het plassen of het hebben van een stoelgang.
 9. 9
  Minimaliseer het aantal vaginale infecties u de opdracht en verminderen de ernst van uw klachten door het vermijden van irriterende stoffen, waaronder:
  • Wrijving, veroorzaakt door slecht uitgerust ondergoed of broek, agressief of overmatig seksuele activiteit, fietsen, en andere activiteiten.
  • Tampons, pads, wc-papier, zeep en andere producten die kunstmatige kleurstoffen en aroma's hebben.
  • Chemische stoffen gevonden in zaaddodende middelen, smeermiddelen of andere producten die worden gebruikt in het vaginale gebied.
 10. 10
  Vermijd geslachtsgemeenschap, douches en tampons als je een vaginale infectie. Sommige vaginale infecties kunnen seksueel worden overgedragen, zelfs als de symptomen niet aanwezig zijn, dus is het een goed idee om een ​​condoom elke keer dat je seks hebt als je gevoelig voor frequente infecties zijn te gebruiken.

Waarschuwingen

 • Versterking van de knoflook zetpil door het snijden van de teentje knoflook verhoogt de hoeveelheid branden kunnen optreden na het inbrengen. Als uw infectie is nog maar net begonnen, moet u erop letten dat er geen krassen of scoren de kruidnagel te minimaliseren branden tijdens de behandeling. Als uw infectie is gevorderd en je moet de kracht van de kruidnagel verhogen, bent u waarschijnlijk al ervaren vaginale branden, zodat u misschien niet eens merken.