Wkenl

Hoe je zelden ziek

Moe van het overslaan van dagen van school of werk, want je hebt de verkoudheid of koorts? Deze tips helpen u met wat weerstand tegen ziekte een zeldzame gebeurtenis te maken.

Stappen

Hoe je zelden ziek. Hier krijg je een behoorlijke hoeveelheid slaap.
Hoe je zelden ziek. Hier krijg je een behoorlijke hoeveelheid slaap.
 1. 1
  Oefenen. Doe cardio workouts. Deze zullen versterken je immuunsysteem. Of doe een andere vorm van lichaamsbeweging die versterkt en tonen je lichaam dat ook zal toenemen van de sterkte van je immuunsysteem.
 2. 2
  Hier krijg je een behoorlijke hoeveelheid slaap. Dit betekent dat elke nacht. Voldoende slaap verlicht stress en laat je lichaam om te herstellen van dagelijkse activiteiten.
 3. 3
  Eet gezond. Eet minder bewerkte voedingsmiddelen. De juiste voeding zal je lichaam sterker te maken en helpen om je immuunsysteem in goede vorm. Drink voldoende water, en probeer biologische voeding te eten.
 4. 4
  De praktijk een goede hygiëne. elke dag en dragen een hand sanitizer met u om zo veel gebruiken als u wilt.
 5. 5
  Vermijd tabak, alcohol, en. Dergelijke stoffen kunnen je immuunsysteem verzwakken.
 6. 6
  Neem douches regelmatig te houden van het hebben van te veel bacteriën op uw handen of ergens anders op je lichaam.
 7. 7
  Neem immuun - systeem versterking vitaminen.

Tips

 • Niet te veel zorgen, als je denkt dat je gaat ziek, kan het echt gebeuren! Gezond aan de binnenkant is een voorwaarde om fysiek gezond.
 • Adem in door je neus. Het slijm bevat witte bloedcellen, die vangt en doodt ziektekiemen in verband met gewone verkoudheid.
 • U kunt verkoudheid te vangen van het inademen van andermans niezen. Maar heb je meer kans op te halen ziektekiemen via je handen. Houd ze gewassen alvorens ze ergens in de buurt van je gezicht. Verkoudheid zijn meestal overgebracht van je handen door je ogen of neus.
 • Vergeet niet alle deurknoppen hebben ziektekiemen tenzij u veeg ze af met iets als alcohol, of zelfs bleekwater.
 • Handdesinfecterende mogen niet worden ingeroepen uitsluitend. Ze kunnen leiden tot resistentie opbouw voor een aantal vormen van bacteriën, en ze zijn gevaarlijk voor water omgevingen, dus niet overmatig hen. Goede, frequente scrubs ten minste 20 seconden met de normale zeep in warm water wordt aanbevolen.
 • Als je in een restaurant, veeg de tafel af of leg een papieren handdoek neer voordat u gaat zitten. Gewoon omdat ze veegt de kruimels van betekent niet dat de tafel is vrij van ziektekiemen.
 • Bereiden en goed op te bergen voedsel. Volledig koken vlees.
 • Dit moet een gegeven, maar voor sommigen van jullie is het niet: GEEN drank of eten te delen met iemand anders, met inbegrip van uw moeder.
 • Reinig regelmatig uw nutsvoorzieningen zoals: wc, bad / douchebak, wastafel etc..
 • Was uw handen veel!

Waarschuwingen

 • Zelfs mensen die zijn uiterst voorzichtig over het handen wassen en uit de buurt van zieke mensen ziek. Betekenis, het is niet altijd mogelijk om te voorkomen dat je ziek. Gebruik echter.
 • Krijgen blootgesteld aan ziekten maakt je immuunsysteem sterker op de lange termijn. Het is aanbevolen dat je alleen volgen dit als het echt belangrijk is om niet over een, of als u ouder bent dan 15.