Wkenl

Hoe dienen de hygiëne van fouten te voorkomen


Dit geldt ook voor veel voorkomende tips inzake hygiëne en etiquette die iedereen zou moeten volgen (en de meeste mensen waarschijnlijk wel). Het is belangrijk om goede verzorging gewoonten. Dit helpt voorkomen dat offensief lichaamsgeur en slechte adem.

Stappen

Hoe dienen de hygiëne van fouten te voorkomen. Bedek uw mond of afkeren van mensen als je hoest en niest.
Hoe dienen de hygiëne van fouten te voorkomen. Bedek uw mond of afkeren van mensen als je hoest en niest.

Head & gezicht

 1. 1
  Poets je tanden. Poets je tanden 2-3 keer per dag, spoel je mond en spuug. Met de resterende tandpasta in je mond en penseel, borstel je tong! Plaats borstel op de achterkant van je tong en schraap vooruit. Dit zal aanzienlijk verminderen slechte adem. Flossen vermindert ook orale bacteriën en verwijdert vast voedsel deeltjes naar adem te verfrissen.
 2. 2
  Verzorg je gezicht. Was je gezicht elke ochtend en avond. Als je jong bent, je hoeft alleen maar te reinigen in de nacht, dan in de ochtend, je gezicht wassen met koud water en daarna moisurize. Niet meer dan je gezicht wassen, omdat dit je huid vettig zal maken. Zorg ervoor dat u aandacht besteden aan de slaap die verzamelt in de hoeken van de ogen.
 3. 3
  Bedek uw mond of afkeren van mensen als je hoest en niest. Het is niet alleen omgangsvormen, zoals je kon ziekte verspreiden, zelfs als gezond. Het wordt nu onderwezen te hoesten of niezen in de holte van je elleboog / mouw. Dit houdt bacteriën uit je handen waar anderen kunnen besmetten voordat je een kans om te wassen. spoelen en herhaal
 4. 4
  Was je haar. Zorg ervoor dat u uw haar te wassen op een regelmatige basis. U mag niet realiseren, maar je haar kan geuren die anderen vinden offensief te houden. Borstel je haar ook dagelijks, vooral als je gaat worden in het openbaar. Wassen van je haar kan ook voorkomen dat vet haar veroorzaakt door te veel olie in je hoofdhuid.

Lichaam

 1. 1
  Dagelijks douchen. Douchen of baden dagelijks. Veel mensen niet om dit te doen en zijn onjuist wanneer de veronderstelling dat ze niet ruiken. Wat er gebeurt is je neus krijgt daardoor vermoeid, niet in staat om uw geur ruiken. Dit effect treedt met de auto luchtverfrissers ook. Je zult het niet ruiken na een tijd, terwijl anderen zullen het ruiken meteen.
 2. 2
  Dragen deodorant. Het maakt niet uit als je denkt dat je niet ruikt of nauwelijks zweten. Gewoon kopen deodorant en gebruiken. De kwestie bovenstaande geldt ook hier. U mag stinken van zure of muskusachtige zweet en niet beseffen. Het is beter dan genezen te zijn, want het is goedkoop en gemakkelijk toe te passen. In het slechtste geval, ga je van ruiken als niets te ruiken licht van deodorant. In het beste geval, ga je van het rijden mensen weg te ruiken beter.
 3. 3
  Niet te passen parfum of eau de cologne. Veel mensen zijn allergisch voor parfums en je zal, onbewust, een reactie veroorzaken. Plus, er is geen reden voor mensen om te "ruiken jullie komst" of ruik je zodra je de kamer hebt verlaten. Dep een beetje op je polsen of nek voor een subtiele geur.
 4. 4
  Was uw handen na gebruik van de badkamer, voor het eten en na mogelijke besmetting. Waar mogelijk, uw handen wassen en gebruik een handdoek om ze te drogen. Bij het wassen van de handen is het aanbevolen dat u zeep gebruikt, en schuim van de zeep in warm water gedurende tenminste 15 seconden. U kunt Gelukkige Verjaardag zingen in deze tijd.
 5. 5
  Klem uw ​​nagels. Clip en reinig uw vinger-en teennagels ten minste eenmaal per week of eenmaal per twee weken, het hangt af van hoeveel uw nagels groeien.
 6. 6
  Wassen en andere kleding aan. Je hoeft niet om kleding in de was gooien na een gebruik (met uitzondering van ondergoed). Maar weet wanneer om kleding in de was gooien. Als u uw kleding of zweet vlek tijdens de dag, dan was ze. Vuile kleren zijn een andere bron van slechte geur.
 7. 7
  Praktijk een goede badkamer hygiëne. Veeg jezelf altijd schoon en was uw handen met veel warm water en zeep.