Wkenl

Hoe kunt u uw ademhaling te verbeteren

Er zijn veel manieren waarop mensen de manier waarop ze ademen kunnen verbeteren; dit artikel zal gaan over een paar van hen.

Stappen

Hoe kunt u uw ademhaling te verbeteren. Installeer een koolmonoxidemelder in uw huis, als u het even welk type van verwarming met aardgas of toestellen.
Hoe kunt u uw ademhaling te verbeteren. Installeer een koolmonoxidemelder in uw huis, als u het even welk type van verwarming met aardgas of toestellen.
 1. 1
  Installeer een koolmonoxidemelder in uw huis, als u het even welk type van verwarming met aardgas of toestellen.
 2. 2
  Gebruik een luchtbevochtiger in uw slaapkamer, of plaats een pan met water naast je bed.
 3. 3
  Aankoop (zip-up) kussenslopen die zijn ontworpen om kleine huisstofmijt en bed bugs te houden van het veroorzaken van je problemen.
 4. 4
  Houd veel schone-lucht planten in uw huis, zoals de Philodendron die worden aanbevolen door de NASA.
 5. 5
  Adem door je neus als neusharen filter lucht en doen voordat het het lichaam binnenkomt. Ademen door de mond betekent dat deze filtratie plaatsvinden in de longen.
 6. 6
  Vacuum dagelijks: Het gebruik van uw stofzuiger dagelijkse zal helpen ontdoen uw huis van huisstofmijt, en zal helpen opruimen huisdier roos en bont, als je huisdieren hebt. Probeer het gebruik van een stofmasker om uw allergieën te houden van acteren en het veroorzaken van een slechte ademhaling.
 7. 7
  Draag een gezichtsmasker tijdens het gebruik van sterke huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Deze kunnen leiden tot ademhalingsproblemen.
 8. 8
  Gebruik antibacteriële doekjes op computer toetsenborden, deurknoppen, etc, vooral als u een ziek familielid te hebben;. Verkoudheid kan leiden tot ernstige problemen.
 9. 9
  Spray parfum onder het gezicht en hals gebied, zo ver weg van je gezicht als je kunt krijgen.

Tips

 • Ref. naar stap # 6: Je hoeft niet naar een dure stofzuiger zelf in stand te houden je beter en je huis schoon ademen. Echter, is het sterk aanbevolen om een ​​pakket van HEPA-filters stofzuigen zakken te kopen, voor uw stofzuiger. HEPA-filters komen in de standaardmaat en past op de meeste stofzuigers. Ze worden verkocht bij Sears warenhuizen, of u zoekt bij andere grote afdeling stores.You misschien wilt zoeken op het Internet.
 • Baking soda is een goed product te reinigen met, het werkt goed om kattenbakvulling dozen en vuilnisbakken frissen. Zoeken naar winkels die natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor ons om te gebruiken zijn te verkopen.
 • Ref. naar stap # 1: Als u op zoek op het internet met betrekking tot koolmonoxidedetector, kunt u, ook, zoeken onder Kooldioxide... het woord sensor of alarm.
 • In plaats van het gebruik van agressieve chemicaliën te reinigen met, probeer dan met behulp van meer azijn en water. Azijn en water werkt geweldig op glas. Het zal ook schimmel te verwijderen, maar het kan een paar probeert te slagen; simpel gezegd azijn en water in een spuitfles en spuit de mal gebied.
 • Ref. naar stap # 5: Als u een harde tijd ademen door je neus, als gevolg van uw neus wordt gevuld up, probeer dan met behulp van een warm washandje op uw sinus gebieden. U kunt ook, houd je gezicht boven een stomende gootsteen, met een handdoek over je hoofd. Er is altijd de douche, zet de warm water kraan op en laat het word echt gestoomd in de badkamer... dan sluit de deur, blijven in de badkamer voor een paar minuten.
 • Gebruik gewoonlijk een pomp haarlak, een kleine hoeveelheid bronwater worden toegevoegd verzwakken. Alles wat je kunt doen om je ademhaling te verbeteren, moet je doen.
 • Ref. naar stap # 7: Koop een pakket van koolstoffilter earloop maskers, en draag een, terwijl het doen van bepaalde taken. Ze zijn te vinden bij Walgreen's Drug Store. Zij, normaal gesproken, komen in een pakket dat 5 maskers bevat. Ze zijn lab getest te zijn 98,6% effectief op het filteren van deeltjes zo klein als 1 micron of groter.
 • Ref. naar stap # 3: De kussenslopen die worden genoemd, worden verkocht bij CVS / apotheek, en kost rond elf dollar, plus belasting. Als u niet beschikt over een CVS in uw omgeving, te controleren op de kussenslopen op een grote apotheek.
 • Ref. naar stap # 9: Veel mensen zijn allergisch voor parfum, waarschijnlijk de alcohol ingrediënt. Toch is de Franse vanille of lila sprays zijn groot, en komen, zonder de alcohol in hen... zeer zacht en aangenaam geuren. Plus, lila is bekend dat het een kalmerend effect op mensen hebben.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor mensen die dingen verbranden in de buurt die kan eventueel bevatten een soort van gevaarlijke chemische... gewoon de rook alleen is niet goed voor je.
 • Het houden van uw auto opgevoerd, zal u helpen om u rechts ademen... vooral, houd uw uitlaatsysteem in goede vorm.
 • Weet boot motoren niet crank in uw buurt, of rond iemand die dat doet.
 • Houd alle heggen geknipt uit de buurt van uw huis, om schimmel te voorkomen groeien op uw huis... schimmel kan heel slecht problemen veroorzaken.
 • Als je te veel stofzuigen het daadwerkelijk kan schadelijk zijn. Al het stof dat zich af op de grond wordt gegooid in de lucht als je vacuum.
 • Heb defecte gazon apparatuur niet gebruiken, kan de rook dodelijk zijn... want het kan leiden tot grote ademhalingsproblemen.
 • Je moet altijd rookmelders in elk huis, niet alleen zijn branden slecht, maar rook kan ertoe leiden dat u slechte ademhalingsproblemen. Blijf fris en nieuwe batterijen in uw rookmelders en zorg ervoor dat ze in goede staat... het kan je leven redden. Je moet ook proberen om regelmatig te controleren en te wijzigen indien nodig.