Wkenl

Hoe kunt u uw gezichtsvermogen te verbeteren

Het verbeteren van uw gezichtsvermogen duurt toewijding. U kunt proberen deze tips om dit doel te bereiken.

Stappen

Hoe kunt u uw gezichtsvermogen te verbeteren. Meer informatie over hoe visie werkt.
Hoe kunt u uw gezichtsvermogen te verbeteren. Meer informatie over hoe visie werkt.
 1. 1
  Meer informatie over hoe visie werkt. Op deze manier kun je begrijpen wat je doet als je omscholing uw visie. Het verbeteren van uw visie is een kwestie van het veranderen van de gewone manier waarop je ziet en gebruik je ogen.
 2. 2
  Krijg een oog grafiek. Plaats het op de muur, zodat u uw voortgang kunt meten. Meestal kunt u een online.
 3. 3
  Doe ontspanningsoefeningen. Plaats je handen samen palm naar palm en wrijf ze samen flink creëren van warmte. Plaats ze over je ogen en laat je ogen ontspannen. Stel je voor een ontspannende plek. Laat geen licht binnen Doe dit wanneer je tijd hebt tijdens de dag, vooral als je achter de computer.
  • Gebruik afwisselend warme en koude kompressen op je ogen elke dag om hen te helpen ontspannen.
 4. 4
  Behouden vocht. Behoud van de natuurlijke balans van vocht in je ogen is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om ze gezond te houden. Droge ogen kunnen worden jeukende, rode en zelfs pijnlijk. Probeer regelmatig knipperen, zelfs als je gefocust bent op tv kijken of werken op uw computer.
 5. 5
  Uitoefening van uw ogen. Als u denkt over de manier waarop je spieren werken, dan heb je waarschijnlijk begrijpen dat het minder oefening die ze krijgen, hoe slechter af bent. Hetzelfde geldt voor je ogen. Er zijn specifieke oefeningen die je kunt doen, die in staat zijn om u te helpen beter te zien.
  • Gebruik de 20/20/20 oefening. Elke twintig minuten, op een object dat is minstens twintig meter afstand, voor twintig seconden. Je zult versteld staan ​​hoeveel beter je ogen voelen.
  • Plaats uw duim 5 centimeter van uw gezicht en de focus op het, na 5 seconden concentreren op iets achter zit. Doe dit voor ongeveer 10 keer en wanneer je tijd hebt.
 6. 6
  De flexibiliteit te vergroten oog. Als u ooit hebben ondernomen een oefening programma of speelde een sport, dan weet je dat flexibiliteit belangrijk is. Als je niet rekken, of als je dezelfde spieren weer te gebruiken over en zonder het verplaatsen tegenovergestelde spiergroepen, verlies je flexibiliteit. Als je een baan die vereist dat u lange uren doorbrengen op zoek naar een scherm, zorg ervoor dat u zich richten op verschillende objecten periodiek, probeer niet om je ogen te houden in dezelfde positie te lang.
 7. 7
  Verlaag de helderheid van uw computerscherm. Het verlagen van de helderheid van het beeldscherm van uw computer kan u helpen uw ogen te ontspannen. Niet verlagen het zo leuk dat je problemen hebt met het zien, en te voorkomen dat de positionering van uw monitor, zodat er reflecties.
 8. 8
  Neem regelmatig een pauze. Als uw ogen moeten richten op een taak voor langere tijd, neem regelmatig een pauze. Het nemen van een pauze van tien minuten elk uur kan uw ogen te ontlasten en geef uw ogen een kans om zichzelf te helen.
 9. 9
  Stress te verminderen. Elke een van de systemen van het lichaam reageert op een andere manier te benadrukken. De ogen zijn gezet onder constante spanning en stress - hoe meer tv je kijkt, hoe meer je staren naar een computerscherm, en hoe meer je games spelen op je smartphone, hoe meer spanning je op je ogen. Maak een poging om natuurlijk licht te gebruiken, en neem de tijd weg van uw gadgets. Je zou verbaasd zijn om te vinden dat je te zien en zich beter voelt als resultaat.
 10. 10
  Wat te slapen. Je hebt vast gemerkt dat als je gaat voor lange tijd zonder voldoende slaap, voel je je moe en head-pijnlijke. U ook misschien gemerkt dat uw visie lijkt wazig en dat het bijna pijn doet aan je ogen open te houden. Slaap is belangrijk voor al uw lichaamsfuncties, en het krijgen van voldoende rust kan helpen bij het gezichtsvermogen verbeteren sinds slaap laat overbelaste oogspieren om volledig te ontspannen.
 11. 11
  Bescherm uw ogen tegen UV-stralen. Draag een goede kwaliteit zonnebril die UV-bescherming bieden, en uw ogen zullen je dankbaar zijn. Verbazingwekkend genoeg is, kun je gezichtsvermogen verbeteren krijgen, en ziet er geweldig uit - allemaal op hetzelfde moment!

Voeding

 1. 1
  'Feed' je ogen. Net als de rest van het lichaam, de ogen moeten goede voeding om goed te functioneren. Wortelen, boerenkool, bosbessen, abrikozen en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan beta-caroteen zijn allemaal goed voor je ogen. Blijf weg van junk food.
 2. 2
  Gehydrateerd te blijven. De gemiddelde menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 60% water, soms meer. Als uw ogen zijn vaak droog, moe en wazig, probeer het verhogen van uw inname van water. Daarnaast, het drinken van veel water is belangrijk voor je hele lichaam.
 3. 3
  Probeer het nemen van vitaminen voor vitale visie. Help je ogen door het nemen van voldoende vitamine A en C, evenals luteïne en zeaxanthine.
  • Vergeet niet Omega 3's. Omega-3 vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen die kunnen helpen maximaliseren van uw gezondheid. De meeste mensen weten dat ze goed zijn voor je hart - wat velen zich niet realiseren is dat Omega 3's kan helpen om je netvlies gezond en stop leeftijdsgebonden achteruitgang gezichtsvermogen.
 4. 4
  Neem aminozuren. Aminozuren, vooral Taurine, zijn essentieel voor de gezondheid van het oog. Aminos uw ogen te beschermen tegen de vrije radicalen die schade na verloop van tijd kunnen leiden - ze blijven oogweefsel gezond en het voorkomen van oog achteruitgang.

Tips

 • Probeer te voorkomen dat tv-kijken of het gebruik van de computer in het donker.
 • Oefen elke dag voor een maand of zo, of totdat je wijzigingen te zien.
 • Neem de tijd bewust van hoe je je ogen gebruiken om te zien te worden.
 • Voorkomen loensen.
 • Besteed aandacht aan hoe je je voelt als je ziet. Stress kan toevoegen aan problemen met het gezichtsvermogen.
 • Zien is meer over het ontspannen van je ogen.
 • Als je de hele nacht wakker en voelen zich een irritatie in je ogen, neem dan rust. Doe wat vers gesneden plakjes komkommer op je ogen.
 • Als uw gezichtsvermogen niet kan verbeteren, is de juiste keuze te gaan naar de oogarts. Als je echt een probleem hebt met uw gezichtsvermogen, er is geen andere keuze dan om een ​​bril te krijgen.

Waarschuwingen

 • Grondig onderzoek voedingsproducten middelen om je algehele gezondheid en ondersteuning van de visie proces.