Wkenl

Hoe kunt u uw paintball spullen te camoufleren

Als je net als ik en willen woodsball spelen, dit zijn enkele goede tips te volgen om ervoor te zorgen dat niemand kan je zien. Zelfs iets dat is gewoon een donkergroene kan een wereld van verschil in paintball maken.

Stappen

Hoe kunt u uw paintball spullen te camoufleren. Koop camouflage kleding (jas, broek, etc.).
Hoe kunt u uw paintball spullen te camoufleren. Koop camouflage kleding (jas, broek, etc.).
 1. 1
  Koop camouflage kleding (jas, broek, etc.) Deze zijn erg belangrijk! Er zijn vele soorten van camouflage.
 2. 2
  Koop wat camouflage stof, die kan worden gevonden op de jacht winkels. U kunt ook gebruik maken van netten met jute touw vastgebonden op.
 3. 3
  Snijd de doek in kleine reepjes zoals grootte, zodat u ze kunt ophangen van uw masker of spullen. U kunt ook gorilla lijm ze (met kleine hoeveelheden gorilla lijm) om een ​​deel van uw masker.
 4. 4
  Duct-tape of lijm wat meer van de camouflage doek op je andere spullen (ex. Peulen, vesten, CO2 tank, etc...)
 5. 5
  Koop wat camouflage tape (die kan worden gevonden in het jagen winkels) en zet het allemaal over je pistool, masker, co2 tanks (let op: sommige velden kunnen niet tank vullen als het is bedekt met stickers, tape, enz.), peulen, vat, hopper, en alles wat je wilt. Ook voor zorgen dat de camouflage tape is niet-reflecterend, of het zal weg uw positie te geven.
 6. 6
  Oefen rustig en heimelijk bewegen. Beweeg langzaam en bewust blijven van je omgeving.
 7. 7
  Een ander idee is om een bruin gekleurd touw of schoenveter vinden en strips van camouflage stof en bind ze aan het touw en dan wikkel het touw rond het pistool, het is de manier waarop militaire sluipschutters camoufleren hun wapens.
 8. 8
  Een andere tactiek is om de camouflage strips rond je hele lichaam, en zet nabijgelegen gevallen bladeren, stokken en gras in de camouflage van een Ghillie pak te maken.

Tips

 • Als u van plan het kopen van een nieuw pistool snel, krijg je een camouflage of zwarte versie, of verf het zelf - glimmende geweren en tonnen kunnen steken in het bos.
 • Er zijn vele soorten van camouflage, en je moet kiezen voor een geschikt is voor uw locatie.
 • Duct tape werkt niet altijd, het heeft een doffe camouflage, niet een glanzende camouflage, die de meeste duct tapes zijn te zijn. Het kan ook een residu achter op het pistool, of erger nog het daadwerkelijk kan nemen van de verf af bij sommige gelegenheden. In plaats daarvan kunt u isolatietape gebruiken om te verbergen beneden repen stof.
 • U kunt ook de aankoop van een 'Ghillie Suit', kunnen ze duur zijn, maar ze zijn zeker de moeite waard. Men kan ook gemaakt worden met behulp van enkele decoratieve vis netten en stof kleurstof uit een ambachtelijke winkel, samen met een rol van jute landschap stof uit een ijzerhandel. Een fatsoenlijke pak kan worden gemaakt voor ongeveer 25€.
 • U kunt een professionele schilderij genaamd "Duracoat" te krijgen, maar dit kan duur zijn.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw team weet waar je bent... of dreigen te worden getroffen door eigen vuur!
 • Niet uit te leggen in een gebied dat u het risico te worden op gestapt door het andere team uit te voeren.

Dingen die je nodig hebt

 • Paintball pistool en ander vistuig (zie boven)
 • Camouflage kleding
 • Camouflage doek (zoals een zakdoek)
 • Camouflage tape