Wkenl

Hoe kunt u uw verbeelding te kalmeren voor het slapen gaan

Het hebben van een actieve en creatieve verbeelding is een geweldig cadeau. 'S nachts, hoewel, het is niet altijd zo groot, vooral als het houdt je wakker. Wanhoop niet! Dit artikel maakt een paar manieren om je te helpen in slaap te vallen wanneer je geest is overactief.

Stappen

Hoe kunt u uw verbeelding te kalmeren voor het slapen gaan. Denken over iets saai.
Hoe kunt u uw verbeelding te kalmeren voor het slapen gaan. Denken over iets saai.

Deel een: afleidingstechnieken

 1. 1
  Tellen iets. Schapen zijn erg populair voor dit doel, maar bijna alles zal doen, zolang je duidelijk kan beeld te houden en te tellen.
  • Niet nummers overslaan - jezelf dwingen om mentaal tellen elk schaap.
  • De logica achter deze aanpak is dat het verveelt je in slaap vallen. Zo saaie dingen (zoals schapen) zijn beter.
 2. 2
  Denken over iets saai. Focussen op een alledaagse ding kan je geest te stoppen zo snel lopen. Het is vooral handig om te focussen op iets dat ver weg van je hoofd, zoals de kleinste teen aan de linkervoet. Probeer uw teen te voelen, en denken alleen over de teen. Als je slip omhoog, terug naar de teen.
  • Dit vereist meer oefening, als je fantasie niet mogen blij zijn met deze. Aan het werk!
 3. 3
  Foto een reis. Bijvoorbeeld, zou je je voorstellen dat je met een fiets. Foto een bepaalde route in uw buurt die u vaak lopen, rijden of fietsen. Stel, je bent fietsen langs deze weg, en denk aan het op precies hetzelfde tempo als het zou duren als je daadwerkelijk op een fiets.
  • Terwijl u "fietsen", hebben een kijkje en stel alle straten, huizen, winkels, en andere dingen die je langs de weg. Proberen om zo veel kleine details mogelijk niet vergeten.
  • Dit is een zeer vermoeiende ding om te doen voor je geest, en je mag niet verder dan honderd meter de eerste keer je probeert (omdat je begint te denken over andere dingen of in slaap vallen). Met enige oefening, zul je in staat zijn om grotere afstanden af ​​te leggen.
 4. 4
  Fantaseren. Een andere goede manier is om te denken je hebt een klein bedrag van dollars te besteden, dan stel je je uitgaven het. Bepaal wat je zou kopen, waar je het zou kopen, waar u zou zetten, en ga zo maar door.
  • Berekenen hoeveel je nodig hebt om een ​​boot, droomhuis, maken charitatieve bijdragen, om een ​​nieuwe garderobe te kopen, enz. krijgen kan leuk zijn, en leiden je geest uit de problemen van de dag.
 5. 5
  Gebruik uw back-droom. Sommige mensen hebben de vreemde maar geweldige mogelijkheid om een ​​gebruikt "backup dagdromen." Wat is dat? Het is een droom die is herhaaldelijk getest en bewezen te sussen ze in slaap.
  • Probeer jezelf inbeelden op dezelfde locatie elke nacht. Dit is waar je "start" elke droom. Het zou een persoonlijke mijlpaal als je ouderlijk huis, of een beroemde site als de Grote Muur van China te zijn.
  • Stelt u zich eens in staat om iets over jezelf, zoals ogen, grootmachten, haren, enz. Stel je voor wat je zou doen, veranderen als je iets kon doen.
 6. 6
  Alfabetisch. Ga door het alfabet en denk aan items in een enkele categorie, a tot z.. Bijvoorbeeld, kon je dier namen lijst van A tot Z, zoals aardvarken, hommel, rivierkreeft, honden en ga zo maar door.

Deel twee: kalmeren je geest

 1. 1
  Doe een rustgevende activiteit voor het slapen gaan. Het doen van een kruiswoordpuzzel, Sudoku, of het lezen van een beetje kan je geest kalmeren, zodat je makkelijk in slaap valt.
  • Een van de beste keuzes voor dit soort slapen gaan lezen is een spannend boek dat je voordat waar je weet dat het einde hebt gelezen. De klif hangers hebben minder impact, maar het verhaal is net zo boeiende en net zo ver van je eigen zorgen als het ooit was.
  • Vertrouw op jezelf te weten welke genre houdt je wakker en welke zet je in slaap. Sommige mensen lezen Stephen King te krijgen om goed te slapen - maar het is nog steeds vaak beter om een ​​koning herlezen dan te duiken in een nieuwe een waar je niet weet hoe het komt nog uit te genieten.
  • Let op - voor sommige mensen heeft dit het tegenovergestelde effect, waardoor ze meer wakker, vooral als je leest een zeer spannend boek.
 2. 2
  Uitlaat uw lichaam. Het doen van bepaalde oefeningen, zoals hardlopen, eerder op de avond, of wat yoga vlak voordat je naar bed gaat, zal je lichaam sleepier maken.
  • Sommige mensen voelen zich ingetoetste up na het lopen. Als u merkt dat dit het geval is, misschien is deze methode niet zal werken voor u.
 3. 3
  Mediteren. Neem meditatie, en de praktijk voordat je gaat slapen. Meditatie kalmeert de geest, en sommige soorten van meditatie leren hoe je je geest helemaal duidelijk. Probeer deze trucs als je begint:
  • Concentreer je op elke ademhaling je neemt. Adem langzaam en geniet van elke ademhaling. Concentreer je op hoe goed het voelt om te kunnen ademen. Wanneer je je ademhaling vertragen, dit heeft de neiging te vertragen uw hartslag ook, die uiteindelijk kalmeert je naar beneden.
  • Maak je hoofd leeg van alle gedachten en zich richten op hoe goed het voelt om je hoofd helemaal leeg te hebben. Als er een gedachte komt in je geest, heroriënteren, en gewoon relaxen
  • Maak je hoofd leeg door "weg te gooien" de gedachten die je wakker houden. Stel je een vuilniszak. Til de overheersende gedachte dat je wakker uit je hoofd houdt, en stel je hem in de tas. Nu dat deze gedachte is uit je hoofd, dan kunt u merken een eerdere gedachte opduiken in je hoofd. Gooi dit in de zak ook. Blijf dit doen totdat je hoofd voelt duidelijk van gedachten. Dan binden de zak en gooi de zak zo ver weg als je je kunt voorstellen. Je hebt nu laten gaan van de dingen die je wakker houden, en je bent klaar om te beginnen in slaap vallen zijn.
  • Langzaam verlammen jezelf vanaf je tenen, langzaam werken tot je helemaal tot aan je hoofd. Meestal zult u slaapt door dan. Zo niet, probeer het opnieuw en gaan langzamer. Als je een jeuk, probeer het te negeren of gewoon opnieuw beginnen.
 4. 4
  Neem een lichte snack en drinken wat warme melk. Met wat voedsel in je maag kan helpen om u te houden van het denken over de honger.
  • Vermijd het eten van een late, grote maaltijd. Het kan je geest te activeren, omdat de spijsvertering te malen voor uren en houden zenuwen bezig omgaan met de energie.
  • Eet een banaan of wat warm brood, maar niets zout. Dit zal je dorst maken en houden je wakker.
  • Of, houd een flesje water naast je bed. Neem een ​​slokje wanneer je dorst hebt.
 5. 5
  Luister naar ontspannende muziek. Dit houdt uw geest uit focussen op wat er in je hoofd en meer op de muziek die op zijn beurt ontspant je.
  • Kies een genre dat u niet zal afleiden. Instrumentale tracks zijn zeer geschikt voor dit doel. Probeer het volume te verhogen tot een aanwezigheid maar zacht genoeg dat het niet je zintuigen domineren maken.

Tips

 • Als spullen zijn op je geest, schrijf uw zorgen uit als een 'to do list' van de dingen die je moet volbrengen, zoals de volgende ochtend / dag, bv: maandag te doen - wakker, bid tot God te danken, ontbijt, netjes het huis, boodschappen, lichaamsbeweging, diner bereiden, bid ook doet, tanden poetsen, slapen!
  • Probeer het bijhouden van een dagboek en het opschrijven van alle zaken die je lastig. Wanneer u het dagboek sluit, zeg tegen jezelf: "Ik ben klaar te denken over die voor vanavond."
 • Hoewel je kunt denken terwijl het proberen om te gaan slapen, houd je ogen dicht. Voor je het weet is het de volgende dag!
 • Zorg ervoor dat je een goede matras, dit kan je lichaam en geest te ontspannen en in slaap te vallen te helpen.
 • Verminder je inname van cafeïne, vooral in de middag en avond. Je zult merken dat je beter slaapt.
 • Eet geen chocolade, snoep of zoete dranken 's nachts. Dat zal je wakker houden. Probeer in plaats daarvan wat brood en melk. Vooral bij kinderen, kan snoep soms leiden tot nachtmerries. Nog meer als genoeg zoete dingen gegeten wordt om je ziek te voelen.
 • Dit kalmeert je echt naar beneden...

Verkrampen je hele lichaam echt moeilijk (niet jezelf pijn te doen!), Dan langzaam, centimeter voor centimeter, los te komen. Start vanaf je tenen en werk tot je hoofd. Het voelt u zich een stuk meer ontspannen!

 • Er zijn ook supplementen en medicijnen (zowel traditionele als alternatieve) die bedoeld zijn om mensen te helpen in slaap te vallen (de resultaten verschillen van persoon tot persoon):
  • Melatonine is een aanrader, het is volledig natuurlijk en niet verslavend.
  • Chloorfeniraminemaleaat, ook verkocht als Chlortrimeton en als Corcidin-HBP, is een antihistaminicum dat slaperigheid veroorzaakt, zonder dat een hogere bloeddruk (HBP), zo goedkoop als 5€ voor 100 (als Equate merk Chlortabs). Gebruik geen suikerhoudende antihistamine siropen, als het suikergehalte kunnen de slaap verstoren.
  • Valeriaan is een zeer relaxerend kruid dat helpt bij slaap en is vooral bekend om het lichaam pijn en pijn te verminderen. Als u te vroeg wakker, drink water en neem een ​​andere dosis van beide, als vier uur of meer zijn verstreken sinds de eerste dosis.
  • Neem calcium met magnesium en vitamine D3 en B-vitaminen, omega-3, omega 3-6-9 die allemaal samenwerken, waardoor een betere ontspanning en vele andere gezonde voordelen!
 • Geen tijd doorbrengen in je kamer doen van actieve dingen, zoals video games, het luisteren naar luide muziek en ga zo maar door. Dit maakt je hersenen associëren de kamer met deze dingen, dus houdt je wakker. Probeer en houd je ruimte om te ontspannen en slapen.

Waarschuwingen

 • Als u vindt dat u consistente slaapproblemen hebben, raadpleeg dan een arts.
 • Chronische pijn kan slaapcyclus en slapeloosheid veroorzaken breken. Als u chronische pijn, vergeet dan niet om uw pijn medicatie te gebruiken voor het slapen gaan. Als u wakker als het verdwijnt, neem het onmiddellijk zonder rond te veel beweegt of over te denken, het opstaan ​​of iets anders te doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een comfortabel bed / matras
 • Een ontspannend drankje (bijvoorbeeld melk)
 • Een recht-size kussen