Wkenl

Hoe maak je een centimeter van je taille te nemen

Afvallen vergt wilskracht en meestal een regime. Om het op een gezonde manier, is het van belang te streven naar laat maximaal £ 2. per week. Echter, met de juiste houding, voeding en lichaamsbeweging, kunt u een centimeter van je taille verliezen binnen een korte periode. Laat een centimeter van je buik en heupen kunnen helpen uw kleding beter past en je zelfvertrouwen te verhogen. Een goede gewichtsverlies plan omvat het eten van veel magere eiwitten, groenten en fruit en het uitoefenen van minstens 5 keer per week. Dit artikel zal u vertellen hoe u een centimeter van je taille te nemen.

Stappen

Hoe maak je een centimeter van je taille te nemen. Meet uw taille met een doek meetlint voordat u aan de slag.
Hoe maak je een centimeter van je taille te nemen. Meet uw taille met een doek meetlint voordat u aan de slag.

Houding

 1. 1
  Meet uw taille met een doek meetlint voordat u aan de slag. Neem de meting zonder het dragen van broeken met een dikke tailleband. Rijgen het meetlint rond je lichaam waar je taille band zou zijn, en noteer de meting.
 2. 2
  Staan met de voeten heupbreedte uit elkaar in de voorkant van een spiegel.
 3. 3
  Haal diep adem en verhogen van de kruin van je hoofd zo hoog als het zal gaan. Op hetzelfde moment, drop je kin en duw je schouderbladen samen iets.
 4. 4
  Adem uit en trek je buikspieren. Visualiseer je navel raakt de achterkant van je ruggengraat.
 5. 5
  Meet uw taille opnieuw met deze houding. De gemiddelde persoon kan verliezen 1 tot 3 centimeter aan hun taille alleen door het veranderen van hun houding. De meeste mensen slouch, die extra gewicht concentreert rond hun taille.
 6. 6
  Gericht op het veranderen van je houding met deze methode zo vaak als je kunt de hele dag door. De handeling van het bereiken van de houding zal werken nieuwe spieren, en hoe vaker je het doet hoe makkelijker het zal worden. Dit is de snelste manier om een ​​centimeter of meer rond je taille verliezen.

Dieet

 1. 1
  Voeg 15 g vezels aan uw dieet. Fiber helpt om vet te spoelen uit je systeem, maar de meeste mensen krijgen rond 10 g, in plaats van de aanbevolen 25 tot 35 gram vezels per dag. De toename van de vezel kan overtollig water en afvalstoffen uit je spijsverteringsstelsel te verwijderen, wat resulteert in maximaal een centimeter daling van uw taille.
  • Verhoog uw onoplosbare vezels door het eten van broccoli, groene bladgroenten, groene bonen, noten, tarwezemelen, en volkoren, vezelrijk ontbijtgranen en brood. Onoplosbare vezels reist door het lichaam relatief snel, het oppakken van afval langs de weg. Het is de vezel die helpt om constipatie te verlichten.
  • Verhoog je oplosbare vezels door het eten van fruit, wortelen, bonen, haver en zaden. Oplosbare vezel absorbeert water en vloeibaar afval en voert het uit je systeem.
  • Een vezelrijke voeding ook voordelen van een gewicht-verlies regime, omdat deze voedingsmiddelen zijn omvangrijk en vul je snel. U bent waarschijnlijk ook een vol gevoel langer dan wanneer je at vezelarm voedsel.
 2. 2
  Eet eiwitrijke voedingsmiddelen voor ontbijt. Bijvoorbeeld, eet 1 à 2 eieren met een plakje volkoren toast, of eet een banaan en een kleine kom van yoghurt. Sla nooit het ontbijt, maar het kan je metabolisme vertragen.
 3. 3
  Eet een lunch rijk aan vezels en eiwitten. Bijvoorbeeld, eet een salade gegarneerd met tonijn of makreel, of eet een kippenborst met een kant van gestoomde groenten.
 4. 4
  Eet een kleine, gezonde maaltijd, zoals een kom groentesoep of visfilets.

Oefenen

 1. 1
  Doe een cardiovasculaire (cardio) training voor 30 tot 45 minuten 4 keer per week. Een cardiotraining verhoogt je hartslag en vermindert lichaamsvet. Goede cardio-oefening opties omvatten snel lopen, joggen, hardlopen, elliptische, zwemmen en fietsen.
 2. 2
  Doe gewichtheffen. Werken met gewichten dwingt je om je maag te buigen. Spier verbrandt meer calorieën dan vet, dus het opbouwen van spieren zal uw taille trimmen in 1 tot 2 weken.
  • Goede gewichtheffen activiteiten kunnen zijn het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, zoals pull ups. Doe push-ups, squats, lunges, schouder persen, kalf raises en bicep krullen, te beginnen met 5 tot 10 pond. Begin met 3 sets van 8 en werk tot het doen van meer herhalingen. Verhoog je gewichten zodra de verhuizing wordt het gemakkelijk.
 3. 3
  Doen kern oefeningen 3 tot 4 keer per week. U kunt kiezen voor een klasse-of video die je leert pilates of yoga te volgen. Core video's worden aangeboden op Netflix, Hulu en YouTube, of u kunt beginnen met de volgende kern oefeningen:
  • De Plank. Leggen op je buik. Plaats uw onderarmen direct onder je schouders en buig je knieën. Zet je voeten terug, alsof je zou gaan om een ​​push-up te doen. Flex je buik (ab) spieren en strek je rug, zodat je een straight "plank." Houd gedurende 30 seconden. Verhoog uw tijd totdat je 1 minuut kunt doen in een plank. Als je deze positie niet kan vasthouden, lager uw knieën in een hoek, maar houdt een rechte rug, terwijl je houd je plank.
  • Abdominale Crunches. Leg op je rug in de buurt van een muur. Zet je voeten plat op de muur, zodat uw knieën vormen een hoek van 90 graden. Kruis je handen over je borst. Flex je buikspieren en til je hoofd en schouders. Houd voor 3 ademhalingen en terug te keren naar de uitgangspositie. Doe 10 herhalingen en werk tot 15 herhalingen.
  • The Bridge. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen. Span je buikspieren. Til je heupen tot je een rechte lijn tussen je knieën en schouders te vormen. Houd voor 3 ademhalingen en breng langzaam je heupen op de grond. Doe 5 tot 15 herhalingen.
 4. 4
  Meet uw taille weer na 1 week. Als u nog niet hebt een centimeter met een goede houding verloren, moet u uw taille omvang hebben verminderd met ongeveer 1 cm. Blijven van een gezonde, vezelrijke voeding en lichaamsbeweging om gezonder en slanker.

Tips

 • Veel groenten en fruit verliezen hun vezels en voedingswaarde nadat ze in de koelkast voor een paar dagen. Winkel voor verse producten twee keer per week, indien mogelijk.
 • Rekken voor en na je bezighouden met cardio of kern oefeningen. Dit zal uw algehele lichamelijke gezondheid te verbeteren doordat u vrijer bewegen en het zal spierpijn verminderen de volgende dag.
 • Gaan op een lange wandeling de dagen dat je niet bezighouden met cardio-of krachttraining oefening. Om vet te verbranden in uw mid-section, moet je actief blijven. Adopteer oefening als een levensstijl, in plaats van een korte termijn strategie.
 • Draag altijd sportschoenen met een goede steunzool als je cardio-oefening om letsel te voorkomen.
 • Vermijd koolhydraten voor een training, want hoewel ze geven je energie, wanneer het lichaam loopt uit koolhydraten te verbranden, het vet verbrandt.

Waarschuwingen

 • Ga niet op een crash of rage dieet om centimeters te verliezen van je taille. Studies tonen aan dat na een crash dieet te voltooien, bent u waarschijnlijk uw gewicht terug te krijgen. De enige manier om centimeters te verliezen van je taille is om gezonde voeding en lichaamsbeweging te ontwikkelen.

Dingen die je nodig hebt

 • Doek meetlint
 • Spiegel
 • Groenten
 • Fruit
 • Volkoren brood en granen
 • Noten en zaden
 • Vis
 • Kip
 • Eieren
 • Hand gewichten
 • Sportschoenen
 • Flexibele kleding
 • Yoga of pilates video's